Şimdi Ara

Wireless Connection Error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mrb. Bu sabah internete wireless ile baglanabiliyordum ama bilgisayari yeniden baslatip baglanmak istedigimde
    "Error in connection process" demeye basladi. Ve suan nete giremiyorum. Ayni agdaki diger kisiler sorunsuz olarak baglaniyor.
    Durup dururken boyle bisey olmasinin sebebi ne olabilir. Format da attim bilgisayara bu arada. Ama hic bi fark yok..

Lutfen acil yardim edin..

• driver/sürücü güncellemen sorunu çözebilir.
  • format attiktan sonra driverlari tekrar kurdum zaten.
  • Tmm biraz daha aciyorum konuyu. Umarim bu kez yardimci olan cikar..

Bilgisayarim ag adresi almakta zorlaniyor.. Suan kabloyla da baglanmaya calisiyorum ama IP alamiyor bilgisayar.
    Ve bildiginiz gibi sag alt kosede sari unlem isareti cikiyor. Onar demek falan da ise yaramiyor.. IP alamamasinin sebebi ne olabilir.
    Farkli aglarda da deniyorum bilgisayari. Diger bilgisayarlar girebiliyor ama ben giremiyorum.

Lutfen yardimci olun..
  • gırmeye calıstıgınız agda mac veya ıp olarak engellenmıs olabılırsınız
  • bakacam bu soylediginize ama bi kac agda birden denedim, hepsinde de engellenmis olamam..
  • elle ip ve dns ver belki bu şekil sorun çözülür
  • Bilgisayarını kapatmadan önce kablosuz bağlantıdan çık... beklemeye al... sonra tekrar gir ve kablosu etkinleştir... Yine zorlanıyor mu bir bak. Ağ bağlantılarından yazıcı ve dosya paylaşımının aktif olup olmadığına da bak.

Ayrıca bir sorun yaşadığında Denetim masası, yönetimsel araçlar, olay görüntüleyicisi yolunu takip et, bilgisayarın yaşadığı sorunu ve kodu kaydetmiştir. O kod ile arama yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.