casper marka yeni bi laptop aldım win7 yuklu. cok farklı bi sorunum var
bilgisayarı her açtıgımda kablosuz ag baglantısını acmam gerekiyor (fn+f10) bilgisayar otomatik olarak kendisi bağlantı yapmıyor tuş kombinasyonu ile actıgımda ise baglanıyor hiç bir sorun yok. bilgisayarı yeniden baslat yaptıgımda yine sorun yok otomatik olarak bağlanıyor fakat kapatıp tekrar açtıgımda yine aynı sorun otomatik olarak baglanmıyor
biçok işlem denedim düzeltemedim driverlarda hiç bi sorun yok yeni yüklendi wireless servislerinin otomatik olup olmadığını kontrol ettım güç seçenekleri'nden geçerli güç profilini detaylı inceledim hiç bi sorun yok
lütfen bu durumu düzeltmem için bana yardımcı olunuz
biosta sistem konfigürasyon bölümünde wireles bağlantısı disable,enable,always on gibi seçenekler olması lazım always on yapın herzaman açılsın sıkıntınız biosta.
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
biosta sistem konfigürasyon bölümünde wireles bağlantısı disable,enable,always on gibi seçenekler olması lazım always on yapın herzaman açılsın sıkıntınız biosta.
bioasada gırdım fakat bu oyle birsey goremedım farklı bi biosu var...
Şöyle açıklayayım.Cihazın batarya ömrünün uzun olması için makina açılışta wifi ve kamera kapalı konumda geliyor.İhtiyaç duyduğunuzda kendiniz açın diye.Zira bu cihazlar taşınabilir.Ama bizler bu cihazları masaüstü bilgisayarı gibi kullanınca haliyle wifi nin elle açılması can sıkıyor. Eğer cihazınız resimdeki modelse (Renk farketmez)Ürünü Casper Merkez servisine götürüp Yeni Bıos yazılımını yükletin.Sorununuz ortadan kalkacaktır
Bendede casper leptop var intel proset wifi yada wifi bağlantı yardımcı programı'dan ayar yaparsın açılışta sorunsuz wifi çalışır.
bios update yap düzelir..
bendede bu sorun var tek cozumu fn tuş driverini yuklemek. ne alaka derseniz bende bilmiyorum ama tek o aciyor otomatik olarak. kendi cdsindeki sizin laptop modeline uygun olani yukleyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme