Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

wireless güçlendirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
20.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A. ARKADAŞLAR SİZDEN TEKNİK DESTEK İSTEYECEĞİM
    laptopta wireless i güçlendirmek istiyorum ev telefonu olmadığı için etraftan almak zorundayım.nasıl güçlendirici kullanmalıyım ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim

• dostum sanırsam onu yapamassın ama sana tavsıye bı tane aırtess wus-200 yada wus-300 adaptor alırsan ısını baya bı gorur sanırım fıyatıda 50 ytl falan kolay gele
  • arkdaşım ben bu işlemleri kırarak yapıyorum bende wus 300 var birk kaç parça malzemene ihtiyacın olacak sana okadar yardım ederım bu ip ucu sana yetr sanırım kolaygelsın
  • ESata hepsını kırabılıomusun tum sıfrelı olanları kırıosan solede nasıl oldugunu bısde bılelım
  • HAYIR HEPSI DEĞİL MAC ŞİFRELİ OLANLARI TABIKIDE KIRMIYOR AMA EN AZ 3 SAATINI ALDIĞIN OLUYOR 8 KAREKTERE KADAR AFFETMEM
  • nasıl oldugunu anlat bıze
  • ANLATAMAM YASAK ARAŞTIR KAFAYI ÇALIŞTIR BİRAZ ANTENINI BUYUT AĞLARI TOPLA ÇZİGİLERİ 3 ÇIKART OZMAN GORECEKSIN BIRDE ELKTRONIK MEZUNU ARKDAŞ EDIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wifi güçlendirici tavsiyesi ?
    geçen yıl açıldı
    Bluetooth Sinyal Güçlendirici
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlattıgınla sfre kırmanın alakası yok elektronıkcı adam ne anlar sıfre kırmaktan :d allam yaa ok bos koy
  • tmm boş koy şifre kırmayı o yapmıcakkı ekıpmanları yaptığın parcayı bırleştırecek
  • Link 1

Link 2

Sanırım Bunlar işinizi görür
  • ARKADAŞLAR İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI FORUMLAR
  • gözü yemedi kaçtı :D
  • hocam elimde cihazlar mevcut iletişime geçersen kesin çözüm yaparız.
  • nah kırarsın kimin şifresi8 haneden az.herkez harf ve rakamı karışık koyuyo şifreye kırmak zorlaşıyo zaten
  • 30 karakter kırdım.WEP
  • wep kolay kırılır karakter uzunlugu onemlı degıl wpa2 kırabılıyormusun yapabılıyorsan bana haber ver
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.