Şimdi Ara

wireless'ime sızanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende linksys modem var ne oldusysa wireless ayarlamış uçmuş ya da birisi girdi herhalde benim modeme ve wireless güvenliği kaldırmış..arkadaşlar bugün baktım local networkten kimlerin benim wirelessten faydalandıklarımı gördüm hatta bilgisayar isimleri mac adresleri ve bağlandıkları ip adresleri elimde mevcut ben bunlara nasıl bir ceza versem ne önerirsiniz? :) öyle kötü niyetim yok ben kontrol edebilir miyim ne yaptıklarını ya da bir program var mı bunun için
    teşekkürler..

• Ne yaptıklarını kontrol etmeyi geçtim sizin hattınızdan suç unsuru olabilecek herhangi bir şey yapılırsa bundan siz de sorumlu olursunuz. Biraz mantığa uzak gibi ama daha önce böyle olaylar yazıldı çizildi. Bu sebeple modem ayarlarınıza girip wpa ya da wpa2 türü ile sağlam bir şifre oluşturmanızı tavsiye ederim. ya da eğer wireless kullanmıyorsanız direk kapatabilirsiniz.
  • şifrem vardı zaten sadece bir ders olsun diye biraz korkutmak istiyorum ne yapabilirim:)
  • Korkutmak adına ne yapabilirsin tam olarak bilmiyorum. Ama şöyle bir olay hatırlıyorum. Dışarıdan ağınıza giren bir bilgisayarı istediğiniz bir sayfaya yönlendirme olayı vardı. Alışveriş merkezlerinde falan oluyordu sanırım. Eğlenmek istiyorsanız araştırabilirsin. Zahmetli olabilir yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 9 Şubat 2009; 2:28:24 >
  • Kanunlara göre suçlu sensin.
  • hiçbir şekilde ben suçlu değilim modemlere giriş panelleri aynıdır ya 192.168.1.1 ya da bunun devamlarıdır..elektrikten dolayı reset atmış ne olduysa kullanıcı adı ve şifre kalmış kendi mac adreslerini bile yazmışlar bu kadarına da ne denir bilmem ben zaten şifre koymuştum
    hemen suçlu görmüyelim kimseyi..lütfen ağzımızan çıkanı yukardakilere göre okuyalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.