Şimdi Ara

wireless internet için önerileriniz neler? teşekkürler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

üst komşumuzda bir tane wireless modem var beraber anlaştık bu modemi paylaşmak istiyoruz ama adam kıllık yapıyo ve bi alt katta olan bizim eve kablo göndermiyo. görüntü kirliliği oluyomuş işin kötüsü bizim evde 4 tane masaüstü bilgisayar var eğer bir tane kablo inseydi bu kabloyu hubla bilgisayarlara dağıtacaktık. ucuza kapatacaktık.malesef bunu yapamıoruz .

4 bilgisayarada wireless eternet almak istemiyoz en ucuzu 50 milyondan 200 yapıyo. daha ucuz bir yolu yokmu.
    yani 120 milyona wireless modem alıp üstteki modemle haberleştirilebilirmi acaba. tabiki kablosuz olarak : (
    ya da başka bir yolu varmı? modemlerin markalarının farklı olması haberleşmelerini engellermi? sinyal seviyesi gayet ii gelicek tahminim çünkü hemen üst katımız buna siz katılıyomusunuz? eğer şu usb den takılan wireless network lerden alsak ne kadar randıman alırız?

fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• yaw bi mülüman cevap yazsın yaww. delirecem en azından bilmiyom desin
  • benim aklıma bi yol gelio ama ne kadar doğrudur bilemiycem...
    şimdi 1 tane makineya wireless adaptör al. o makine sizin evdeki ana makine olsun diğer makineler kablo ile ona bağlanıp ondan nete girsin.tabii o makinenin hep açık olması lazım bide o makineden diğerlerine nasıl kablo çekeceksin onu bilmiyorum işte. yoksa ev ağı kurup o makine üstünden ağa bağlanmak kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @p4p800se

benim aklıma bi yol gelio ama ne kadar doğrudur bilemiycem...
    şimdi 1 tane makineya wireless adaptör al. o makine sizin evdeki ana makine olsun diğer makineler kablo ile ona bağlanıp ondan nete girsin.tabii o makinenin hep açık olması lazım bide o makineden diğerlerine nasıl kablo çekeceksin onu bilmiyorum işte. yoksa ev ağı kurup o makine üstünden ağa bağlanmak kolay.

+

Bide hub lazım wireless adaptörü bağladığn makina server olur eternetten hub a bağlarsın diğerleri ile beraber; onlarda server üzerinden çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş için laptop önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.