arkadaşlar tasco game marka kablosuz gamepad aldım ama oyun oynarken 30-40 sn arayla bağlatı kopuyor 5-6-sn sonra tekrardan bağlanıyor. pilden kaynaklanır dediler şarjlı pil aldım ama yine devam ediyor driver güncelle dediler bilgisayara format attırdım win7 32 bit işletim sistemi kurdular. ama halen sorun devam ediyor neyden kaynaklanabilir çözümü varmı yardımcı olur musunuz arkadaşlar.
tasco marka kablosuz gamepad aldım. laptop tanıyor fakat pes2011'de tuşları ayarlamada hiç bir tepki vermiyor(usb gamepad diye gözüküyor.). pilleride yeni. nedir bunun çözümü? rx led ve mode led diye iki tane ışık var. rx led hep yanıyor. start tuşuna uzun basınca mode led yanıp sönüyor hemen. driver'ını kurmaya çalıştım fakat eset virüslü buldu. laptopda windows 7 var. masaüstü bilgisayarımda da windows xp var. her ikisinde de aynı durum var. ayrıca start,mode,select'e aynı anda bastığımda mode led yanıyor. sonra select ve start'tan parmağımı çektiğimde ışık yanmaya devam ediyor. mode'dan parmağımı kaldırdığımda ışık sönüyor. ambalajında sleeping state falan birşeyler yazıyor. lütfen bir yardım edin
Arkadaşlar sorunumun tam anlamıyla bu 2 arkadaşın yazdığı gibi bir türlü yapamadım yardımcı olun lütfen
Bahsettiğin konu benim internetimde oluyordu. Modem ile bilgisayarın bağlantısı kopuyordu sürekli. Sorunun modemdeki kanal değşikliklerinden olduğunu tespit ettik. Otomatikteydi sanırım. Sürekli kanal değiştiriyordu. Manuel olarak kanalın birini seçtikten sonra problem kalmadı. Senin sorununda benzer geldi. Bende tasco games wireless oyun konsolu aldım. Ancak bilgisayar göstermek kısmet olmadı. Ağ bağlantılarımda bağlantı oluşturuluyor, ancak bilgisayar cihazı görmüyor, ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.