Bildirim
wireless kaç metre çeker
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kaç oda ötede olacağına bağlı ama evin içinde her yerden çeker. -
USRobotics 9106 kullanıyorum. Laptopla modem arasında 15 metre ve herbiri 12 cm kalınlığında 2 adet duvar var. Bağlantı hızı 48Mbits. -
duvar tipine bağlı beton duvarsa 1 duvaar ancak tuğla duvarsa daha fazlasını çeker açık alanda zaten sorun olmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
USRobotics 9106 kullanıyorum. Laptopla modem arasında 15 metre ve herbiri 12 cm kalınlığında 2 adet duvar var. Bağlantı hızı 48Mbits.
BANA ABARTMIŞSIN GİBİ GELİYOR :) 48MBİT BAĞLANTI HIZINI NERDEN BULDUN Kİ? -
Aynı katta olmak kaydı ile 40 m. kadar sorunsuz çalışır. -
Tuğla duvar -
tuğla duvarsa yaklaşık 3 duvar sonrasını çekmez -
evet arkadaşlar şu an 3 duvar ötedeyim ve sorunsuz bağlanıyo.birazdan 4. duvarın ötesine geçicem bakalım o zaman ne olacak.
bir de bişey daha sorucam.ben şu an adsle burdan bağlanıyom.üst katta yada yan komşuda da wirelessi destekleyen bi alet olsa o da mı kullanır bizim adsli.şifre falan koymadım -
Kullanır, ama komşuyla ağ oluşturmak gerekir. Onun dışında bilgilerini feriştahı gelse çözemez Microsoft'un yeni standardı WPA(Wireless Protect Access) var çünkü. -
Normalde bir beton duvar 50 metre götürür.... Ona göre hesapla artık....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 16 Ocak 2005, 21:21:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X