Şimdi Ara

Wireless kulaklık yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu kulaklıktan aldım idareten ancak birtulu çalıstıramadım. PS4 e takınca cihazı gordugune dair hic bir tepki vermedi cihaz. Ayarlara girip sesleri kulaklıga ver diyecektim ancak kulaklık baglı gozukmedıgınden ordan da ayarlayamadım. Şarja taktım belkı sarjı yyoktur diye ama yine olmadı. Kullanan arkadaslardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GBoztepe -- 26 Şubat 2014; 13:15:25 >

• kullanma kılavuzunu oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

kullanma kılavuzunu oku

okudum zaten ama pek bişi yazmıyor reset atın diyor.Atıyorum sonuc sıfır.
  • cihazı 2 saat şarj et
  • PS4ün sistem yazılımını güncellediniz mi? birde bir akrabam beni zamanında aramıştı abi kulaklık çalışmıyor diye kulaklığın power düğmesine basıp açtınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 26 Şubat 2014; 13:34:20 >
  • sarjda durdu 2 saat. Resette attım olmadı. Sımdı pc de denedım Kulaklıgı gordu ama ses gelmedı.Icınden şarj kablosu cıkmadı evde bulup bır kablo denemıstım.Kabloyu degıstıreyım belkı sarj etmemıstır.yenı bır kabloyla deneyeyım bırde.
  • Ps4 uyumlu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme yapmadıysanız ondan görmüyor olabilr. 1.61 son güncellemeyi yükledinizmi ?
  • Guncelleme yaptim. Sorun bendeki sarj kablosundaymis sanirim. Taktigimda sarja isik yanip sonuyordu hemen. Bende dolu diye cikariyordum. Kabloyu degistirdim smdi sarj oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün nasıl hocam çalıştım?

• quote:

Orijinalden alıntı: raizel

Ürün nasıl hocam çalıştım?

Calisti dedigim gibi kutudan sarj kablosu cikmiyor. Benim radyoda kullandigim kablo sarj etmedi. Degistirince anladim. Gayet memnunum...

• kardeşim kulaklığın sol üst kısmında power/mic muting yazan yere basılı tut ses geldiğinde ps4 te ekrana kulaklığı kullanacak user sorulur tuşuna bas devam et arıza yok sa çalışır zaten açılıp açılmadığını mic ucunda mavi ışık yanar ordan anlarsın
  • hayirli olsun.

bu kulaklik iyidir hostur da sarji cok cabuk biter.Keske ustune az birsey daha verip bunun bir ust modelini alsaydiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

hayirli olsun.

bu kulaklik iyidir hostur da sarji cok cabuk biter.Keske ustune az birsey daha verip bunun bir ust modelini alsaydiniz.

Hocam bunu idareten aldim. Thy de host arkadas var yurt disindan pulse elite getircek onu bekliyorum. Bunu saticam sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.