Bildirim
Wireless kurulumu yardım!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yardım eden yokmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raid3r -- 14 Eylül 2006; 21:25:58 > -
22 kişi bakmış 1 yardım eden yok:( -
bu sanırım wireless olmasından ya da olmamasından kaynaklanmıyor. baglantınızı kontrol etseniz. kablo ile de baglandıgınızda aynı uyarıyı alıyor musunuz?
ikona tıklayarak "repair" den baglantıyı yenileyip deneyebilirsiniz -
kablo ile bağlanıyor,ama kablosuz bağlanmıyor... -
ağ bağlantıları-kablosuz ağ bağlantısını sağ tıkla-özellikler- internet iletişim kuralları (tcp/ıp) üzerine gel- özelliklere bas. burda ıp adresi, alt ağ maskesi, varsayılan ağ geçidi, yeğlenen dns sunucusu bilgilerini doldur. bu bilgilerin modem klavuzunda yazması gerekiyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: kullanici adi
ağ bağlantıları-kablosuz ağ bağlantısını sağ tıkla-özellikler- internet iletişim kuralları (tcp/ıp) üzerine gel- özelliklere bas. burda ıp adresi, alt ağ maskesi, varsayılan ağ geçidi, yeğlenen dns sunucusu bilgilerini doldur. bu bilgilerin modem klavuzunda yazması gerekiyor.
Evet senin dediklerini yaptım bağlantı var diyor orası oldu,ama internete bağlanmıyor neden acaba???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X