Şimdi Ara

Modem kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone ev internetim var modemim kırıldı gidip yeni Airties 5750 modem aldım biraz uğraştıktan sonra yeni modemi kurdum bende belki benim gibi bilmeyen arkadaşlar vardır onlar için bildiklerimi yazıcağım.Lütfen resimlere de bakınız daha iyi anlayabilirsiniz adımları.

1->Kablo Kontrolü;
    Öncelikle modemin kablolarını kontrol edelim benimkinde tüm internet ışıkları vs yanıyordu ancak "Cihaza bağlandı ama internet erişimi yok" diyordu telefonda.

2->Arayüze giriş;
    Benim modemim airties 5750 modeli olduğu için arayüzü 192.168.2.1 idi ancak sizinki 192.168.1.1 de olabilir modeme göre değişiyor.Chrome uygulamasını açıp 192.168.2.1 yazıyoruz.Sayfa açıldığında bende şifre bölümü tek vardı sizinki de öyleyse şifre vs girmeden sadece "Tamam" yazan yere basıyoruz.

3->Arayüz Hızlı Kurulum;
    Arayüzden "Hızlı Kurulum" yazan yere giriyoruz. karşımıza kullanıcı adı şifre isteyen bi sayfa çıkıcak.

4->Kullanıcı adı ve şifre;
    Kullanıcı adı ve şifreyi vodafone mobil uygulamasına girip bu adımları izliyoruz;
    sol alt köşeden hesabım>ayarlar>hesabım>modem kurulum bilgileri.

5->Kurulum;
    Hızlı kurulum sayfasında çıkan "kullanıcı adı" ve "şifre" kısmına uygulamadan aldığımız modem kurulum bilgilerini giriyoruz.Son olarak aşağıdan "Kaydet" tuşuna basıyoruz.Bi iki dk içinde kaydedilir ve sonra "İnternete bağlan" tuşuna basıyoruz.

6->Test;
    Yukardakileri düzgünce uyguladıktan sonra test ediyoruz interneti bi uygulamaya vs. girip deneyin ben deneyince çalıştı umarım sizinki de çalışır.

Ben bildiklerimi sizin için anlattım umarım işinize yaramıştır. Olmadıysa da müşteri hizmetlerine bayiye vs. gidebilirsiniz.

Hoçakalın...

Modem kurulumu Modem kurulumu Modem kurulumu Modem kurulumu Modem kurulumu Modem kurulumu Modem kurulumu Modem kurulumu Modem kurulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrxoi -- 28 Temmuz 2024; 18:16:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Kurulumu Yapamadım
    8 yıl önce açıldı
    Modem Yazılımı
    4 ay önce açıldı
    MODEM FTP SERVER KURULUMU YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.