Şimdi Ara

Wireless maksimum ne kadar uzaklıkta çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu ana kadar kullandığınız wireless accesspoint'ler ne kadar mesafede çalışıyor? Geçenlerde dijitalcenter'ın web sitesinde Belkin 802.11g - 54 Mbps. - Kablosuz Cable/DSL Router 'ının 1800feet (yani bu da eder 584metre) 'e kadar çalıştığını okudum ama pek inandırıcı gelmedi. Bu ürünü deneyen ya da bunun gibi çok uzun mesafelerde wireless cihaz kullanan ve fiyatı da 140$ civarı olarak bilinen bir ürün var mı?
    Varsa performansı nedir?

• evet ben de merak ediyorum biz de dört kişi alıcaz şöyle en az 150-200m çekim alanı olan modem tavsiyelerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Affınıza sığınarak konuyu güncellemiş olayım
  • benim yazlikta 500 metre :D yalancınız olmuyum ama çalıştı
  • yav biz 4 kişi kulanıcaz ve arada 150m falan var(modeme olan azami uzaklık). Aramızda 8-10 ev var ama apartman yok sadece bizim yanımızdaki ev 3-4 katlı bizimki de müstakil. Bizde iş yapar mı bu olay?
  • SELAM ARKADASLAR,

BIZ 4 ARKADAS KULLANIYORUM 3MUZ AYNI APARMANIN 3-4-5 NOLU DAIRLERINDE DIGER ARKADASTA CADDENIN DIGER UCUNDAKI BIR APARTMANDA OTUYOR VE SU ANDA COK MEMNUNUNZ HIC PROBLEMSIZ 3 AYDIR KULLANIYORUZ LIKSYS WAG54G.... KARSI APARTMANLA MESAFESMIZ 150M FAZLA..
  • peli aranızda bina varmıydı arkadaşım? bizim çok yüksek olmasa da var
  • bina yok arada ama adam oturma odasindan aliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belkin adsl yeni aldım teknosadan 150 ytl iki laptopu bagladık ama arkadaşınki karşı binada 30 metre var aramız çekiyor ama zayıf biraz acaba airties 205 daha iyi olabilirmi diye duşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.