Şimdi Ara

WİRELESS MODEM ALACAKLAR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar piyasada bi robotx var bide airties ben test ettim mesafe ,sinyal kalitesi ve ısınma konusundaki aşmışlığıyla airtes derim
    ayrıca türk yapımıolması da cok önemli! ülkemizde nekadar teknolojik gelişmelere arka cıkarsak bigün bize teknoloji olarak dönecektir (milliyetçiliği hiç sevmem yanlış anlaşılmasın)

• quote:

Orjinalden alıntı: darqness

airtes derim
    ayrıca türk yapımı olması da cok önemli! ülkemizde nekadar teknolojik gelişmelere arka cıkarsak bigün bize teknoloji olarak dönecektir (milliyetçiliği hiç sevmem yanlış anlaşılmasın)

türk yapımımıydı? öle olduğunu senden duydum ve çok sevindim bundan sonra tavsiye ederken airties diceğim haklısın destek olmamız lazım
  • evet!!,
    ben de airties 210 kullanıyorum çook memnunum, 5\5
    türkmalı sayılmaz pek tasarımı amerikada, üretimi tayvan da yapılan bir cihaz nekadar türkmalıdır?? tabi firma türk firması..

• Merhaba Airties veya Robotics wireless modem in kapalı alan mesafesi ne kadarki? problemsiz 120x50 m lik alanda en yüksek randımanı bekliyorum. sitelerde paylaşımlı internet kulllanmak çok daha ucuza geliyor.
  • yapma yaf... airties wireles te usr 9108 den daha iyi oyle mi???
  • sadece usr'a göre avantajı telekom destekli ama usr'nin web sitesine giderseniz oradan yeni firmware yükleyip telekom ayarlarını otomatik yapmasını sağlayabilirsiniz
    us roboticsin bazı modelleri, airties ve smc gibi modemler oemdir yani bunlar uzakdoğuda aynı firmada üretiliyorlar ama markaları vede kullanıcı arayüzleri birbirinden ufak tefek farklılıklar gösterir kasa olarak aynıdır malzeme olarak aynıdır sadece chipset biraz farklılık gösteriri o kadar.
    aralarında benim bildiğim sadece airties telekom tarafından desteklenen Türk mühendisleri telekomu destekleyen bir takım yapılandırmayı otomatik olarak yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urs -- 25 Şubat 2006; 17:53:41 >
  • Birde bana Cevap verseniz 6000m³ lik bir bir bina için en uygun wirales modem hangisidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLOSUZ MODEM TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu işte cahilim adsl 1024 hızında en az 250 metre cekicek wireless modem lazım anlayabileceğim terimlerle yardım? fiyat söylerseniz cok işime yarar
  • ya yapmayın arkadaşlar yeter ya. bir usrobotics çi olarak ben bıktım. 6 aydır aynı başlıklar açılıyor sürekli ve hep sonuçları kavga oluyor. airties kullananlar onu övüyor, usr kullananlar onu övüyor. bitmek bilmez bu tartışma. onun için kim ne istiyorsa onu alsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darqness

arkadaslar piyasada bi robotx var bide airties ben test ettim mesafe ,sinyal kalitesi ve ısınma konusundaki aşmışlığıyla airtes derim
    ayrıca türk yapımıolması da cok önemli! ülkemizde nekadar teknolojik gelişmelere arka cıkarsak bigün bize teknoloji olarak dönecektir (milliyetçiliği hiç sevmem yanlış anlaşılmasın)

Böyle yalan yanlış bilgiler verenin yaptığı testi de merak ettim. Uzağa gitmeye, amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Uluslararası sitelerde ve Türkiyede DHW sitesinde adam gibi testleri var. Araştırın ve boll bollll okuyun.
  • Aslında birileri çıkıp adam gibi bir test yapacak, diğer özelliklerini de belirtecek sonunda da diyecekler ki:

"Rekabet olmadan kalite olmaz. Bir markaya bağlı kalmayın, hepsi birbirine benzer. Sadece satın alma sırasındaki önceliklerinizi gözönüne alıp uygun olanını seçin"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.