Şimdi Ara

Wireless Modem Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Evdeki diğer bilgisayarı da internete bağlamak amaçlı AirTies RT-210 ADSL2 Wireless modem aldık geçen gün.. İnternete bağlanmada da sorun yaşamadık, her şey iyi güzel halledilmişti. Bilgisayarım gece gündüz açık kalan bir bilgisayar, malum 256 sınırsız kullanıcısıyız, bu yüzden ben bilgisayarın başında değilken internetten kopma gibi bir sorunun yaşanmaması gerekiyor; ama bu modemle internet günde 2 kez falan kopuyor ve şansa hep ben bilgisayar başında değilken oluyor bu olay.. Alet resetlenince sorun ortadan kalkıyor ama malum her zaman bilgisayarın başında olamıyorum.. Bu kopma sorunu halledilebilirse nasıl çözülür?

• telekomla alakalı bir sorun 4440375
  • Eski modemde bu sorunu hiç yaşamıyordum, telekomla alakası olsa o zamanlarda da bu sorun yaşanmazmıydı acaba?
  • Sorun telekomdan değil modemden kaynaklanıyor.Bağlantının gittiği PC'ler modemem ethernet üzerinden mi bağlı wireless üzerinden mi?Yani sorun modem ile PC arasındaki bağlantıdamı yoksa modemdeki adsl üzerindemi?
  • dostum modem içinde boyle bir ayar oldugunu hatırlıyorum kopmaların nedeni odur airties sitesine girersen orda sık sorulan sorularda cvp bulacaksın
  • splitterınıda bir problem olabilir telekomun hatları çok dalgalanıyor bende bir ups aldım line hattını ups bağladım bağladıktan sonra hattan hiç düşmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.