Diğer bilgisayar internete rahat girebilir mi?Şu anda interneti kablolu şekilde iletiyoruz o eve fakat artık kablosuz olarak bağlanmak istiyoruz?Verdiğim linkteki modemlerle internet erişimi rahat olur mu?
ikinci linkteki cihaz için 5 kat daha uzun menzilli çalışabilirler diye bir ibare var . diğeri 4 kat diyor . ikincisi çift antenli . bence ikincisi daha iyi menzile sahip . bence bu ikinci cihazla çizdiğiniz alanda rahatlıkla bir kapsama alanı sağlayabilirsiniz .
Ağa modem sağlam iyi ceker. Ama iyi ceken bi wireles bulman lazım. Tavsiyem usb girişli 1000mw wireles almandan yana. Şayet 5 metre bi usb kablo ile camın yanına koyarsan kabloludan bi farkı olmaz. %90 kalite ile girersin. Örnek olarak bi arkadaşın sattığı ürünleri göstereblirm. Laptop ile de kullanabilirsin. A.P. de yapabilirsin. Laptop wirelesin 1 diş zor cektiği yerde %90 kalite alırsın
1000mW Wireless 10G USB WiFi Adapter + 6dBi Antenna Realtek 8187L işini çok rahat görür. Memlun kalmazsan iade edersin zaten
@Mc_Leopard ben bu ürünü çözemedim:)Şimdi bu ürün bilgisayara mı takılıyor.Yoksa benim alcağım wireless modeme takılarak daha fazla çekim alanı mı yaratılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: chingy_31
@Mc_Leopard ben bu ürünü çözemedim:)Şimdi bu ürün bilgisayara mı takılıyor.Yoksa benim alcağım wireless modeme takılarak daha fazla çekim alanı mı yaratılıyor?
Bağlanmak istediğin pc ye takacaksın. Cekim mesafeni 8-10 kat artıyor. Bildiğin Wiriles ama çok daha güclü. Modemler standart ama wirilesler laplotlarda düşük olur. O yüzden bunu önerdim