Şimdi Ara

WIRELESS MODEM YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce Airties RT-205 markalı modem aldım fakat kablosuz olarak internete bağlanamıyorum.Modem ayarlarını yaptım ama bilgisayardan WPA'yı aktif hale getirmeyi bilmiyorum.Nasıl yapacağım hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Boşbir İE sayfası çağırın, adres satırına 192.168.2.1 yazın modem ara yüzüne girin şifre istemini boş bırakıp tamam deyin.
    Açılan sayfada sol tarafta ADSL ye tıklayın sonra ADSL ayarlarına tıklayın
    Açılan sayfada PVC adı altında admin'e tıklayın
    Açılan sayfada PPP ayarları altında ttnet in vermiş olduğu kullanıcı adını ve şifreyi girin altta kaydet deyip çıkın

Sonra sol tarafta "kablosuz " a tıklayın sonra "kablosuz ayarlarına tıklayın
    Açılan sayfada kablosuz ağı etkinleştire tik koyun
    Hemen altta kablosuz ağ adı kısmına bir isim verin ve bu ismi bir yere not edin unutmayın altta kaydet deyip çıkın
    Solda "kablosuz ağ güvenliği" ne tıklayın açılan sayfada üstte WPA tiklayın
    hemen altta WPA ya da WPA2 yi tiklayın hangisini seçerseniz
    Sonra şifre kısmına sayı ve harflerden oluşan en az 10 dijitli bir şifre verin ve bu şifreyi bir yere kaydedin. Altta kaydet deyin ve çıkın
    sonra İE sayfasını kapatın. Wireless bağlantınız tamam.
    notebook'unuzu açın wireless da verdiğiniz adı bulun bağlan deyip istediği şifreyi (en az 10 dijitli vermiştiniz ) girin işlem tamam. Sağlıkla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esman -- 5 Ağustos 2009; 22:07:12 >

• @esman
    Wirelessde verdiğim adı nasıl bulucam acaba?
  • Notbook'u açın, xp ise başlat/ayarlar/ağ bağlantısın da wireless bağlantıyı görebilirsiniz. Eğer aktif değilse aktifleştirebilirsiniz. Ya da bazı notebook larda bir düğme ile bluetooth ve wireless açılıp kapanıyor Öyle bir düğme varsa onu kullanabilirsiniz. Bu bağlantı aktif olunca wireless bağlantıları ara gibi bir komut olması gerekir oradan kendi adınızı bulabilirsiniz Sağlıkla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esman -- 5 Ağustos 2009; 22:45:33 >
  • yapamadım ama çok sağol yarın bilgisayırca birinden yardım alırım heralde yardımın için teşekürler
  • Ağ bağlantısında görebilmeniz lazım. yerel ağ bağlantısı diye de olabilir. Üzerine sağ tıklayıp aktif değilse aktifleştirebilirsiniz.
    Birde ekran sağ alttaki ikonlara mause üzerine getirerek bakın belki aktiftir sağlıkla kalın
  • Tamamdır.Sonunda hallettim sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLOSUZ MODEM TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.