Şimdi Ara

wireless ne yaf...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefonda ne işe yarıyo
    wi-fi aynı şey mi kafama takıldı ya..!

• Wireless fidelity kelimelerinin ilk iki harfinin kullanılarak ortaya çıkartılmış bir kısaltmadır. wi-fi. Basitçe kablosuz network demektir.
  • Wi-fi VE ve W-lan kablosuz ağ anlamına geliyor. Kısaca wireless (kablosuz) olarakta anılıyor. Wi-fi özelliği olan bir telefon ile internet yayını olan bir yerde kablo olmaksızın internete girilebiliyor.
  • ücretsiz mi yani...?
  • Bazı mağazalarda işyerlerinde internet yayını var. Bu tür yerlerde diz üstü bilgisayar veya wi-fi özelliği olan bir telefon ile internete ücretsiz olarak girilebilir. Eğer evinizde wireless özellikli modeminiz varsa bu modem üzerindende internete girebilirsiniz.
  • Bazı işyerleri internet yayınını şifreli olarak yapıyor bazıları şifre falan koymuyor. Bir süre önce şehirlerin önemli meydanlarına verici konularak internet yayını yapılacağını duymuştum. Kullanımı ücretli olacak tabi bunun.
  • Mesela Kadıköy Kentucky Fried Chicken' a git ve laptopunu aç.
    En az 10 adet beleş wi-fi bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CMOS Ne Demek Arkadaşlar ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wireless özelliği olan telefonlar hangileri peki?şöyle ucuz bi tane almak istiyorum..
  • en ucuzu e60 oda 900 civarı kamerada istersen e70,n80,n91 ama bunlar 1200den başlıo
  • ben hala annamadım
    arkadaş ücretli yazmış neye yarar ki o zaman
  • Bu arada arkadaşlar Telekom kablosuz internet dağtımını yasaklamış. Artık ücretsiz değil. yarım saati 3 YTL gibi yüksek bi fiyatmış.
  • evde ücreti kime vercez. biraz kapalı kalmış konu.. banner yarbayım..
  • Bazı alış-veriş merkezleri, lokantalar vb. yerler ücretsiz olarak internet yayını yapıyor. Bu tür yerlerde ücretsiz olarak internete girelebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: scorpyy_1905

ben hala annamadım
    arkadaş ücretli yazmış neye yarar ki o zaman
  • Alış-veriş merkezlerinin vb. yerlerin yaptığı yayın mı kastediliyor acaba? Ücretlendirme olayı da mantıksız gibi. Kim kime verecek bu 3 ytl' yi. Bu konu ile ilgili detaylı bilgi verebilirmisin.

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Bu arada arkadaşlar Telekom kablosuz internet dağtımını yasaklamış. Artık ücretsiz değil. yarım saati 3 YTL gibi yüksek bi fiyatmış.
  • Ev kullanıcıları ile alakalı değildir bu. Umumi yerlerdeki kablosuz yayınlardan bahsediliyor herhalde.

quote:

Orjinalden alıntı: erbilgin97

evde ücreti kime vercez. biraz kapalı kalmış konu.. banner yarbayım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.