Evimde rt 205 modem var, TTNet NetLimitsiz tarifeye geçene kadar bir problem yoktu. Fakat tarife değiştirdikten sonra, sadece PS3 ile kablosuz ağa bağlanabiliyorum. Iphone ve laptop ile ağa bağlanamıyorum bir türlü. Kablosuz telefonun da fişini çektim ama sonuç nafile?
aynı sorunu yaşadım ama tarife değişikliğinden dolayı değil bianda böyle bişey oldu modemin reset tuşuna 1 dkk kadar basılu tutun daha sonra modemi tekrar kurun . bende böyle yapmıştım düzelmişti denemekte fayda var kolay gelsin
Modem şifreliyse farklı bir şifreleme yöntemi ile şifre koyup dene bazı cihazlar uyumsuz olabiliryor.
bende wireless bozulmuştu. Bayağı uğraştık servs fln. Yapıldı sonunda
Teşekkürler çözüm önerileri için, fakat çözümü şöyle buldum. Kablosuz Ağ ayarlarından kanal sayısını 6'dan 11'e yükselttim ve WPA olan şifreleme sistemini WEP olarak değiştirdim. Şu anda herşey tıkır tıkır...
bi de arkadaşlar bilginize laptopların eski modellerinde wpa şifrelemesi çalışmıyor ama iphoneyi bilmem sorunun çözüldüyse sorun yok konu başlıgına [ÇÖZÜLDÜ] diye böle bi başlık atarsan yapamayan arkadaşlar yeni konu açmadan senin konundan çözebilirler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme