arkadaslar ben ben msi m510c aldım bundan 3 ay sonra eve airties in wirless lan ı destekleyen bir adsl modemini aldım. benim sorunum ise notebookun elektrik bağlantısını yapmai sorun olmuyor acaba böle biseyle karsılasan bir arkadas ve ya bu sorunun çözümünü bilen bi arkadas warsa bana yardımcı olabilirmi simdiden tesekkürlerdığım zamanlarda 5 dakikada bir intenet bağlantım kopuyor. baska notebooklarla denedim ama onlarda böle b
quote:
Orjinalden alıntı: cybertooth
arkadaslar ben ben msi m510c aldım bundan 3 ay sonra eve airties in wirless lan ı destekleyen bir adsl modemini aldım. benim sorunum ise notebookun elektrik bağlantısını yapmai sorun olmuyor acaba böle biseyle karsılasan bir arkadas ve ya bu sorunun çözümünü bilen bi arkadas warsa bana yardımcı olabilirmi simdiden tesekkürlerdığım zamanlarda 5 dakikada bir intenet bağlantım kopuyor. baska notebooklarla denedim ama onlarda böle b
hocam ben sorunundan hic birsey anlamadımbende mi var sorun acaba şu sorununu daha açık ve düzgün belirtirsen anca yardımcı olabılırız yav
ewet arkadaslar tam olarak hidayetin dediği gibi . kusura bakmayın gecenin bi vakti yazdım ben de okuyunca bi mok annamadım. notebook elektrüğe dakılykene kablosuz internet bağlantısıbda sorun olmuyor. ancak pil ile calıstırdığım zaman 5 dakika içinde internetten kopuyor. ben de kafayı yiyorum bağlantıyı onar diyorum onarıyor nete gene giriyorum ama 5 dakka sora gene kopuyor. yardımcı olursanız cok sevinirim
Arkadaşım aynı sorun bizim arkadaşın D6000 ninde oluyo buna yapabilecek bişey yok.
Ama sebebini söyleyim, D6000 olan arkadaşım farketmiş bunu, normal internette geziniyomuş, hava akşama yaklaşınca lambaları kapamış küçük usb den bağlanan lambalardan takmış kılavyeye tutmak için, sonra internet 5 dakkaya bir kopmaya başlamış neden neden diye düşünürken usb lambası aklına gelmiş lambayı bilgisayardan çekince o kopmada kesilmiş. Yani senin anlayacağın elektirikte en küçük bir düşmede bu hata oluşuyo. Bazı laptop larda bu usb mouse den bile oluyor. Ama fişe takılıyken hiçbirşey etkilemiyor...
naaplım sansımıza küselim haaa bu arada m510c alacaklara cok da tavsiye etmiyorum ilk aldığımda dvd rom da problem wardı o gün değiştirdiler daha sonra acılıdta notebook harddiski görmemeye basladı o sorunuda hallettik simdi de bu sorun cıktı . herzaman için bir konuda kedini kanıtlamıs markalar almak daha iyi bunu görmüş oldum. tesekkür ederim.
arkadaşım, bağlantıyı kaldır istersen, makine hemen yine yakalayacak, bende de benzer bir sorun var 2 gündür, böyle yaptım, 20 dk.dır sorun yok bakalım noolucak