Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

wireless usb adaptor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba yeni aldigim pc ye ethernet baglamak yerine everest ewn 760N isimli usb adaptoru almayi tercih ettim. Aygiti kasaya taktim bir sikinti olmadi sorunsuz calisti fakat bir kac gun sonra programlardan driverini hata yaparak kaldirdim suan kablosuz aglari algilamiyo sorun giderden denedim ama sorun duzeltilemedi dedi bu konuda ne yapabilirim acil cevap verirseniz tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun cozuldu

• Cozulemedi driveri yukledigim halde hala taniyamiyo

• Kardeşim Aldığın Cihazı Hiç Kullanmadım ama En az 5,6 TANE Adaptör değiştirdim artık bu konularda proyum :) senden Easy Drıver Pro Katılımsız Full Sürümünü indirmeni istiyorum Katılımsız indirmezsen vip üyelik ister onun ile pc yi tarat o Halleder
    Edemez ise gir everst in sitesine Pc nin Özeliklerine ait wierless driverlarını yükle sorun çözülecektir ;)
  • Yalniz sorun driverlarda falan deyil ilk kurulumunu yaptigim zaman sorunsuzdu. Hata ile programlardan driverini kaldirdim tekrar kurdugum zaman yukleniyo fakat hala taniyamiyo

• bilgiliçocuk kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi guzel ama pc yi internete nasil baglicam o programin calismasi icin internet gerekli degilmi

• Net Framework filan dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem adaptörü
    8 yıl önce açıldı
    Ethernet kablosu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.