Şimdi Ara

wireless yapılandırma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, fujistsu siemens laplopa format attım driverları yükledim hiçbir poblem yok fakat wireless a bağlanamıyorum. kablosuz ağları göster dediğimde, "bu kablousz bağlantıyı yapılandırmak için başka bir program etkinliştirdiyseniz, o yazılımı kullanın. windowsu kullanmak istiyorsanız gelişmişten ayarları değiştirin.." diyor.. tamam windows u kullansın diyorum. tekrar arıyorum bulmuyor üstüne de uyguladığım ayarlar tekrar eski haline dönüyor. yani windwsu kullanısn diyemiyorum. yardım lütfen..

• Bağlantını usb adaptör veya pcmcıa kart hangisiyle yapıyorsan , bu kartların sürücülerini yeniden yüklemeyi dene . Bilgisayarım özelliklerin aygıt seçeneklerinden veya adaptörün özelliklerden bu kartları etkinleştir .

Daha detaylı bilgi verirsen yani hangi adaptörü kullanıyorsun gibi yardımcı olmaya çalışırım . Kolay gelsin .
  • harici bir aygıt kullanmıyorum. aygıt yöneticisinde de sorun görülmüyor..
  • işletim sistemin vista mı !
  • Xp
  • Bilgisayarım özelliklerinden ağ bağdaştırıcılarını tekrar kontrol et ve aktif hale getir derim ,

gerekirse sürücüyü kaldır tekrar yükle .

Ağ bağlantılarından kablosuz bağlantı özelliklerine gir , ağ bağlantımı windows yönetsin seçeneğini kaldırararak yeniden bağlanmayı dene ,

yine bağlantını sağ tıklayarak , onar diyerek bağlanmaya çalış .
  • yok.. olmuyor :(
  • :) ok hallettim arkadaşlar.. driver ile kurulan wirelessın kendi programı engelliyormuş windows u. o programı disable edince oldu. yardımınız için teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.