arkadaşlar, fujistsu siemens laplopa format attım driverları yükledim hiçbir poblem yok fakat wireless a bağlanamıyorum. kablosuz ağları göster dediğimde, "bu kablousz bağlantıyı yapılandırmak için başka bir program etkinliştirdiyseniz, o yazılımı kullanın. windowsu kullanmak istiyorsanız gelişmişten ayarları değiştirin.." diyor.. tamam windows u kullansın diyorum. tekrar arıyorum bulmuyor üstüne de uyguladığım ayarlar tekrar eski haline dönüyor. yani windwsu kullanısn diyemiyorum. yardım lütfen..
Bağlantını usb adaptör veya pcmcıa kart hangisiyle yapıyorsan , bu kartların sürücülerini yeniden yüklemeyi dene . Bilgisayarım özelliklerin aygıt seçeneklerinden veya adaptörün özelliklerden bu kartları etkinleştir .
Daha detaylı bilgi verirsen yani hangi adaptörü kullanıyorsun gibi yardımcı olmaya çalışırım . Kolay gelsin .
harici bir aygıt kullanmıyorum. aygıt yöneticisinde de sorun görülmüyor..
işletim sistemin vista mı !
Xp
Bilgisayarım özelliklerinden ağ bağdaştırıcılarını tekrar kontrol et ve aktif hale getir derim ,
gerekirse sürücüyü kaldır tekrar yükle .
Ağ bağlantılarından kablosuz bağlantı özelliklerine gir , ağ bağlantımı windows yönetsin seçeneğini kaldırararak yeniden bağlanmayı dene ,
yine bağlantını sağ tıklayarak , onar diyerek bağlanmaya çalış .
yok.. olmuyor :(
:) ok hallettim arkadaşlar.. driver ile kurulan wirelessın kendi programı engelliyormuş windows u. o programı disable edince oldu. yardımınız için teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme