Şimdi Ara

Wireless yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bir wireles adaptörü almak istiyorum ama nereye gitsem ya çekmez ya çeker birsürü şey söylediler kararsız kaldım alamadım daha.
    İnterneti komşudan alacağm , Alt komşumun yan tarafındaki komşumdan ama modemi yukarıya ve tam bizim duvar tarafın da monta edilmiş.
    Mutfaktan hızlı bir şekilde laptopla bağlanıyorum 3 çubuk çekiyor , ama 3 4 metre ileride odamdan bağlanamıyorum bir görüp bir görmüyor görsede iki çubuk girmiyor.
    Odamın kapısına kadar görüyor yine ama kapı sağda olduğu için içeriye girince arayada birkaç duvar girince sorun oluyor. 3 tane duvar olduğunu varsayalım.
    Bana lütfen alacağım wireles cihazı hakkında bilgi verin iadeli vermiyorlar ki deneyip götürüym. TP-link 8 Dbi lik omni anten var teknosada ondan alsam birde onun için ara usb aparatı alsam olur diye düşündüm ama bilmiyorum olmaz dediler. Dünde bimekse gittim burdakiler senn laptopun görmediğini hiç görmez dediler.

• Tplink TL-WA901ND cihazını öneririm repeater modda işinizi görecektir. saygılar
  • Uygun olması için sormuştum :) Acces pointle evet işimi hallededebilirim fakat.
    Usb adaptör dBi iyi olsun 150M yeterli. Uygun birşey arıyorum en fazla 60
  • Tp link 7200nd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tp link wn7200nd
    Bunuda denedim ama laptopla aynı görüyor anlamadım ben. 10 15 dbi lik birşey alcam heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetoro

tp link wn7200nd
    Bunuda denedim ama laptopla aynı görüyor anlamadım ben. 10 15 dbi lik birşey alcam heralde

7200nd 500 mw gucunde 27 dbi tekabul ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetoro

tp link wn7200nd

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-300mbit-80211n-wifi-kablosuz-kapsama-alani-arttirici-adaptorsuz-tasarim-dk-nt-wrn300/productDetails.aspx?productId=bd300725&categoryId=60004516

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.