Şimdi Ara

wista etkinleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pc yi aldığımda casper bana vistayı kurulu olarak verdi pc ye biraz fazla yüklendim dayanamıdı bi sabah açılmadı neyse kendi cd si ile format attım etkinleştirmemi istedi fakat etkinleştirme yapmaya çalıştığımda hata oluştu diyor ürün anahtarını kendisi atamış onu değiştiriyorum yine hata oluştu diyor denetim ması gibi yerleri açmıyor microsoftun kendi sitesinden msdos da "net start slsvc" yazılıp gibi bişeyler yapdiyor harfiyen uyguluyorum fakat bundada hata veriyor sorun ne olabilir Windows Wista home premium kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: mmg

Merhaba arkadaşlar pc yi aldığımda casper bana vistayı kurulu olarak verdi pc ye biraz fazla yüklendim dayanamıdı bi sabah açılmadı neyse kendi cd si ile format attım etkinleştirmemi istedi fakat etkinleştirme yapmaya çalıştığımda hata oluştu diyor ürün anahtarını kendisi atamış onu değiştiriyorum yine hata oluştu diyor denetim ması gibi yerleri açmıyor microsoftun kendi sitesinden msdos da "net start slsvc" yazılıp gibi bişeyler yapdiyor harfiyen uyguluyorum fakat bundada hata veriyor sorun ne olabilir Windows Wista home premium kullanıyorum

Servisi ile görüş hocam, yardımcı olular
  • ben bişey yapamazmıyım yeni den format atsam düzelir mi
  • quote:

ben bişey yapamazmıyım yeni den format atsam düzelir mi

Sorma dene zaten formatlamışsın.
    Ayıca kullandığın işletim sistemi yasal, rahat ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 19 Mart 2008; 8:27:29 >
  • önerin işe yaradı hocam tertemiz bir vista direk kendisi tanıdı orjinalliğini
  • quote:

önerin işe yaradı hocam tertemiz bir vista direk kendisi tanıdı orjinalliğini

Hocam zaten sen önermişsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 uptade (KB3081424)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.