Şimdi Ara

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo) (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.111
Cevap
21
Favori
127.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla jade set ıle elımı kolumu sallaya sallaya 60 yaptım tek guardıanda zorlandım (oda strıcken almadıgımdan dolayı)
    gemler daha 50-55 cıvarı

tus kombınasyonları cok farkettırıyor benım ıcın

ılk basta bende jade ıle oynayamadım
    sonra tusların yerını degıstırdım cok rahatladım

sezonda durmayın dıyorsunuzda ben sımdı stash olayını bıtırdım arkadaslarımın cogu bıtırmedı
    non seasonda oyun oynayacak adam yok suanda
    bunuda dusunmek lazım

ayrıca jade dungeon mastery ı de bıtırdım kaldı zunı ve helltooth
    asagıda vıdeosu

:D
    https://www.youtube.com/watch?v=WGIUE4MvUr0

• InsideR kullanıcısına yanıt
    Ödül olarak ne veriyor jade dungeon da? Hardcore da olduğum için daha girmedim set dungeon olaylarına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ödül olarak ne veriyor jade dungeon da? Hardcore da olduğum için daha girmedim set dungeon olaylarına...

2 tane flag verdı
    sımdı 4 set dungeonı da bıtırdım
  • Arkadaşlar Grasp of Death'in CD'sini sıfırlayan mojo sezon itemi mi değil mi?
  • Değil, düştü bana hiç sezon karakterim yok.
  • sezon ıtemı dıye artık bısey yok
  • WD diğer karakterlere yapılan bufflarla gene geri planda kaldı ama vazgeçemiyoruz WD den. Hiç yazan falan da yok, öldürmeyelim WD yi :)
  • Madem öyle birkaç soru sorayım bende :)
    Sorun sadece bende olabilir ama bu grin reaper(bizim spellerimizi taklit ettiren) ne zaman taksam solo veya multi fark etmeksizin muazzam bir lag diyemeyecegim ama donma gibi surekli bir anlık takılma oluyor,hele multide kalabalık moblar gelince resmen oynatmıyor.Sizlerde de böylemi acaba ?
    Bir diğer sorum şuan %60 posion dmg bonusum var,hauntu da poision kullanıyorum ama sanki resentfull sprit daha verimli gibi kalabalık gruplar için,yada ben mi beceremiyorum bilemiyorum.
    Sonra cube de silah için wormwood vazgecemiyorum bir türlü, muthiş kolaylık saglıyor,sanki burada da hata ediyor gibiyim.
    Offhand kedicikten vazgecemiyorum yoksa eskitiyor moblar,ben en iyisi karakter sayfasını atayım tavsiyelere açığım :)
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ozan-2372/hero/4393088

• Psikobat P kullanıcısına yanıt
    http://www.diablofans.com/builds/69839-2-4-jade-harvester-80-grift-build

solo 65 yaptım

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GENCKAPTAN-2611/hero/71635242

739 paragon ıle az once

solo kasmıyorum cunkı pek sevmıyorum sırf gem yukseltmek ıcın solo oynuyorum (dusuk lvl gem)

ps:dun monk yaptım supp,supp wd de var sezonda
    supp barbar supp wd supp monk ve attack wız ıle 80 ı cok rahat yaptık

lag ısıne gelınce arada oluyor

artık farkettıysenız yaratıklar sızı fazla takıp etmıyor
    blızz cozumu bu sekılde bulmus
    cok buyuk kalabalıklar yapamıyorsunuz

solo oynarken lag hıc olmadı
    anca 75+ dan sonra lag oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 1 Şubat 2016; 14:56:21 >

• InsideR kullanıcısına yanıt
    Yüksek grift için en iyi buildler LON ile olanlar diye biliyorum. Paragonunuzda yüksek, LON itemlarını da düşürmüş olmalısınız. Jade oynamanızın ayrı bir sebebi mi var acaba?
  • Benim lag ve anlık takılma şikayetim tek bir iteme bağlıydı,yoksa onu kullanmaz isem herhangi bir sorun olmuyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Yüksek grift için en iyi buildler LON ile olanlar diye biliyorum. Paragonunuzda yüksek, LON itemlarını da düşürmüş olmalısınız. Jade oynamanızın ayrı bir sebebi mi var acaba?

mesajımdada yazdıgım gıbı amacım grup grıft

5 adam yaptım suana kadar sezonda

1 attak wız
    3 wd jade - wd supp - wd rıft bounty
    1 monk supp

LON da yaparım ama solo pek sevmıyorum
    soloda 66 yaptım jade ıle
    LON buıld yapsam daha yuksek olur ama
    grupta 10dk da 80 atabılıyorsak ne gerek var :D
  • ayrıca unuttum

15 adamlık yer var bende
    15 ıde dolu :D

supp monku non seasonda sılmek zorunda kaldı season da acabılmek ıcın
  • Acid cloud buildi ile grift kac yapilir acaba su an ? Bayagi uzak kaldik oyundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane helltoth/gargantuan ve bir tane de support yaptım.. bakalım.. yavaştan dönüyorum diabloya..
  • Spectral Hound evcil hayvanına sahip olabiliyor muyuz?
  • Sezon 5 çok mu kolay olmuş bana mı öyle geliyor yoksa? Yeni sezonda hangi buildler öne çıktı ne kullanıyorsunuz?http://eu.battle.net/d3/en/profile/SayGoodbye71-2222/hero/75035619
  • lon build'de niyeyse hiç iyi verim alamıyorum, lon gargantuan buildi denedim 70i zar zor yaptım, helltooth'la 72 yapıyorum, şu lon işini bir türlü sevemedim gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

lon build'de niyeyse hiç iyi verim alamıyorum, lon gargantuan buildi denedim 70i zar zor yaptım, helltooth'la 72 yapıyorum, şu lon işini bir türlü sevemedim gitti...

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Lon dan tam verim alabilmek için doğru eşyalar ve iyi özellikli ancientler gerekiyor. Bir eşya bile eksik olsa çok farkediyor. Ama helltooth öyle değil, eksikte olsa verim alınabiliyor.
    Ben şu an Lon u tamamladım ve helltoothdan çok iyi durumda şimdi...
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    dostum wd' da gr 1. si "keen"'in aynı itemlerini denedim çok çok statlar 5-10 oynar, hiç verim alamadım anlamadım gitti :)full anchient üstelik.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.