Şimdi Ara

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo) (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.111
Cevap
21
Favori
127.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LoN build'in amacı nedir? İnceliyorum kullananları farklı farklı eşyalar kullanıyorlar. LoN build nasıl bir oyun şekline sahip?
  • bu build ile çok çabuk ölüyorum..47-48 GR de zor ilerliyor.Neyi değiştirmem gerekiyor anlayamadım..birisi yardım aderse sevinirim.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/JERIKO-2602/hero/73994793

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeriko77 -- 7 Mart 2016; 8:18:18 >
  • Hanım şehir dışına gidince yalnızlığımı paylaşacak birilerini arıyordum, sefil bir vaziyette idim; dün yeniden oyuna başlayayım dedim.

İki günde toplamda 15 saat oynamışım, 500 paragon'dan beri 80-85 speed grift yapar oldum. Şu an 644 paragon var. Böyle devam etsem 1 haftada 1200 olurum.

WD Support geri döndüğü iyi olmuş. İki sidikli item kas, support ol, her grift'te 10-15 level atla.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Üstad döndüğün iyi olmuş geçici olsada. İyiki zamanında eklemişim seni, buildi gördüm deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidalgo71

LoN build'in amacı nedir? İnceliyorum kullananları farklı farklı eşyalar kullanıyorlar. LoN build nasıl bir oyun şekline sahip?

Lon buildin hem defansif hem de ofansif avantajları var. Bana göre hc için çok uygun. Ayrıca oyunda en çok eşya çeşitliliğine sahip sınıf wd. Bunun için de Lon build wd ile çok iyi işliyor. Ancient toplamak biraz vakit alabilir sadece...
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Her eteğini kaldıranla birlikte olduğum günleri geride bıraktım. Daha güzelleri için hâlâ risk teşkil edebilirim ama bu ablada olduğu gibi, aşırı makyajdan hoşlanmıyorum.

Rock grubunda bas gitar çalmıyorsa yakıştıramadım.
  • Zuni build geri mi dönüyor yoksa?! Tam set hasarı %800'den %1500'e çıkarılmış.
  • Hidalgo71 kullanıcısına yanıt
    Evet, geri dönüyor diyebiliriz. Alınan hasar da çok düşürülmüş.
    Test etmek için sabırsızlanıyorum. Zuni setim tamamen ancient. Bu arada sabah yanlışlıkla oyuna girdiğin bendim. :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidalgo71

Test etmek için sabırsızlanıyorum. Zuni setim tamamen ancient. Bu arada sabah yanlışlıkla oyuna girdiğin bendim. :D :D

Kızım olsa sana verirdim. Hep zuni seti tamamen ancident olan bir damadım olsun isterdim. Bana da sezonun ilk ancient item'ı geçen sezon binlerce kaynak ve 400-500 legendary craft material harcadığım DoD düştü. Geçen sezon bir türlü 3100+ damage'li bir tane düşürememiştim. Bu sezon 3300 civarı damage'lisi geldi.

Heyecandan ne yapacağımı bilemedim, çömeldim.
  • Yanlışlıkla yere attığım item'ı hanginiz aldı?

Geri verin.
  • Tamam buldum. Vazelinlerin arkasına düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

dostum wd' da gr 1. si "keen"'in aynı itemlerini denedim çok çok statlar 5-10 oynar, hiç verim alamadım anlamadım gitti :)full anchient üstelik.

O benim klan arkadaşım ve açıkçası ona zerre güvenim yok, program kullanıyor muhtemelen, hatta daha önce klanda değilken bununla 2-3 public game vasıtasıyla, community vasıtasıyla oynamışlığımız var o zamanda program kullanıyordu yardımcı, neredeyse hatasız hamleleri var bu da sanki bot programı gibi geliyor bana, turbo hud mudur ne zımbırtı harita programını kullanan da zaten fazla. Wd dışında barbar oynuyordu arada, ama şu an gruplarda wd support olunca wd oynuyor asıl klası olan.Oyunculuğuna pek güvenmiyorum, riftte misal key farmlarken de adam es vermeden, tek hata yapmadan ilerliyor, kusura bakmayın bu bana inandırıcı gelmiyor o yüzden, şikayet ettik ama geri dönüş olmadı, daha önce bot kullandığını beyan eden ZE klanındaki bir wdyi de şikayet ettim beyanı ortadaydı ama onu da banlamadılar. Sanki bazı oyuncular proje oyuncu gibi, yani oyunda hedef olsunlar diye oynatılan veyahut göz yumulan.

Böyle 2-3 oyuncu daha var şüphelendiğim.

Ayrıca konuya değinmek gerekirse wd lon setup çalışmıyor bende, eski 2.3 patch ile solo 61 yapmıştım hiç oynamadığım halde wd ile, 2.4 ile lon setup ile 55'i zor bitirdim sonra sıkıldığımdan support oynadım, o bile sıkıcı amaçsızca bekliyorsun, monk en azından wizard ile senkron hareket etmeyi öğreniyor, wd saçma sapan dolanıyor gibi geliyor:D ne yapmam gerektiğini çözemedim wdde de:D veyahut wd konusunda aşırı beceriksizim.

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Kim bu pavyon karısı? Ne kadar bunun içkisinin bardağı ya?
    Bilmiyorum ne kadar Ama çok malı varmış diyorlar, baya büyük mal sahibi kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Bilmiyorum ne kadar Ama çok malı varmış diyorlar, baya büyük mal sahibi kendisi.

Ben düz adamım, anlamam dolaylı anlatım falan. Bu saate kadar oturdum düşündüm büyük mal sahibi ne demek anlamadım.

Sığırları mı besiliymiş? Tarım ve hayvancılık ile mi iştigal bu hanım kızımız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haymatloshan H kullanıcısına yanıt
    Support WD bencede çok sıkıcı gerçekten denedim ama keyif vermedi, hareketli olmak daha iyi daha çok zevk veriyor oynarken bana.
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.