Şimdi Ara

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo) (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.111
Cevap
21
Favori
127.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyileşti ama çok da güçlü değil. Belki de biz çözemedik henüz.

Heidit: Biz çözememişiz. 100-150 milyar hasar verilebiliyor rahatlıkla. Yeni bracer ile de çok dayanıklı oluyoruz, biraz şansımızı zorlasak cube'e attığımız Aquila ile bir %50 DR daha alabiliriz, RoRG ve Quetzalcoatl kullanarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 15 Kasım 2015; 18:31:31 >
  • Jade set inanılmaz keyifli olmuş

T6 zamanında bıraktığım Jade set ile sorunsuz olarak T8 ve T9 yapabildim...

Üzerinde biraz daha oynanırsa ve itemları da ancient yapabilirsem daha süper olacaktır diye düşünüyorum...
  • Her elite'e tek atılıyor T10'da, bir de soul harvest 10 stack aldığından her bir stack için %3 ile %30 speed buff, bir de horrify ile %30 buff gelince %60 hızla oynayabiliyorsunuz. Bir item dışında tüm item'larım ancient ve toplamda gruesome feast+soul harvest ile 24000 int oluyor. 80 deneyeyim dedim çok öldüm ama dikkatli oynanırsa solo 80 de yapılabilir, damage sıkıntısı çok yok.
  • Jade set hakkında birkaç bilgi paylaşayım. PTR konusuna yazmıştım ama konuyu ben açtım diye oraya bakmak istemeyip benden tiksinen arkadaşlar için buraya da yazayım, belki yararı olur.
    quote:

Skill'ler:

Haunt - Poisoned Spirit
    Piranhas - Piranhado
    Spirit Walk - Jaunt
    Soul Harvest - (Jade ile tüm rune'leri alıyorsunuz)
    Horrify - Stalker
    Hex - Jinx

Item'lar:

Full Jade Set;
    Helm: Int+Vit+%6 CHC+Socket
    Shoulders: Int+Vit+%8 CDR+%15 Haunt Damage
    Gloves: Int+%50 CHD+%10 CHC+%8 CDR
    Chest Armor: Int+Vit+%15 Haunt Damage
    Pants: Int+Vit+Armor
    Boots: Int+Vit+Armor+All Res
    Stone of Jordan: %20 Poison+%50 CHD+%30 Elite Damage+Socket
    Convention of Elements: %50 CHD+%10 CHC+%8 CDR
    HF Amulet: %20 Poison Damage+%100 CHD+%10 CHC+Socket
    Haunting Girdle: Int+Vit+Armor/All Res+%15 Life
    Sacred Harvester: Int+Vit+%10 Damage
    Vile Hive: Int+Vit+%10 CHC+%15 Haunt Damage
    Strongarm Bracers: %20 Poison Damage+Int+Vit+%6 CHC

Gem'ler:

Bane of the Trapped
    Bane of the Powerful
    Gem of Efficacious Toxin

Cube:

Wormwood
    Quetzalcoatl
    Ring of Emptiness

Pasifler:
    Grave Injustice
    Gruesome Feast
    Pierce the Veil
    Creeping Death
    Confidence Rutial

Opsiyonel:

1. SoJ yerine Ring of Emptiness kullanabilirsiniz. RoRG'u küpler Jade başlığı yerine Quetzalcoatl ya da The Grin Reaper (hangisi daha iyiyse) kullanır, kullanmadığınızı küpleyebilirsiniz. Böylelikle Element Damage ve Elite Damage'ten mahrum kalacaksınız ama Grin Reaper'ın kopyaları ile daha fazla hasar ve daha fazla crowd control sağlayabilirsiniz, TGR kopyalarının kullanamadığı bazı skill'ler var, onun dışında çok etkilidir. Ayrıca Ring of Emptiness ile %50 CHD+%6 CHC+%8 CDR sahibi olabileceğiniz için ve genel olarak CDR hem damage hem savunma demek olduğundan SoJ'dan daha fazla avantaj sağlayabilir.
    2. Hayatta kalmakta zorlanıyorsanız PtV->Spirit Vessel.
    3. Toxin yerine Stricken da kullanabilirsiniz ama yalnızca item'larınız kötü ve RG'yi/Elite'leri yeteri kadar hızlı öldürecek damage'iniz yoksa. Ben T10'da RG'ye de elite'lere de tek atıyorum. Yüksek seviyelerde ya da soloda Stricken daha iyidir.
    4. Hayatta kalma sorunu yoksa ve Sacred Harvester silahında Int+%10 Damage+%10 CDR yakalama şansınız olduysa 825-1000 int'ten vazgeçip %10 CDR kullanabilirsiniz.
    5. HF Amulet'te özellikle %20 poison aramanıza gerek yok, SoJ'daki ve bracers'taki element damage ile %40'a yakın poison damage'iniz oluyor, bu yeterlidir, eğer ancient HF Amulet'iniz var ve yüksek int'e sahipse onu kullanabilirsiniz.
    6. Hayatta kalma sorunu varsa Strongarm yerine Lakumba's Ornament kullanabilirsiniz. Böylece %50'ye kadar damage azaltma sahibi oluyoruz.
    7. Grin Reaper etkili dedik ama olur da bir sebepten ötürü sevmezseniz ve yine hayatta kalma sorunu varsa Aquila Cuirass'ı küpleyebilir, Quetzalcoatl'ı kullanabilirsiniz. Aquila daha iyiyse onu kullanın, Quetzalcoatl'ı küpleyin.
    8. Endless Walk Set'ini de kullanabilirsiniz. Her ne kadar çoğunlukla hareket ediyorsak da bu hem size büyük oranda dayanıklılık sağlar, hem de sabit durduğumuz zamanlar kısıtlı bile olsa fena olmayan hasar bonusu verir. Bu durumda Ring of Emptiness-Convention of Elements-Ring of Royal Grandeur arasında bir kombinasyon yapmanız gerekiyor. Elinizdeki item'lara göre en iyi kombinasyonu yapabilirsiniz, RoRG istediğimiz özelliklere sahip olmadığından kullanacaksanız küpe atın.

Not:
    1. Yukarıda verdiğim build T10 ve 60-70 grift için. Daha üst seviyelerde oynayacaksanız birkaç değişiklik yapmak gerekir.
    2. Her item'da secondary olarak physical resist ve pick up radius aramalıyız. Bu ikiliden sonra en işe yarar secondary health globes and potions'a + life veren.
    3. Başlıkta CDR gem'i, ötekilerinde int.
    4. Item'ların ancient olması çok önemli. Özellikle 1000 main stat alabildikleriniz. Ayrıca en büyük farkı da off hand, yani mojo yaratır. O yüzden ancient item aranacaksa önce mojodan başlanmalı. Silah, eldiven ve başlık ancient olduğu takdirde en büyük avantaj sağlayan item'lar.
    5. Jade set için int çok önemli. Ancient item'lara yeni gelen cube özelliği ile int eklemeyi unutmayın. Böylece Gruesome Feast ve Soul Harvest ile toplamda %50+%30 int sahibi olacaksınız. 1598 paragon'a sahibim, GF ve SH'nin int bonusları ile 30 bin'den biraz fazla int'im oluyor. Int demek damage demek.

• ölü toprağı atmışlar buraya kimse yazmıyor..

wd ptr de pet build yaptım 3 gargantuan ice + 1 köpek fire
    157b parti halinde vurdu en yüksek ve afk gibi oynuyosun onlar hallediyorlar
    yalnız elbiselere gargan mı köpek bonusu mu eklesem karar veremedim. köpekten 1 tane var diğerinden 3 tane hangisini basmalı
    solo gr 69 yaptım ama silah çok iyi değil dmg 2,6m civarı
  • Uzun zamandır takip edemedim, yeni sezonda wd nasıl, hangi buildler kullanılacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Uzun zamandır takip edemedim, yeni sezonda wd nasıl, hangi buildler kullanılacak acaba?

long ve short yüzükler eşliğinde pet build var gibi ama net bilgiye sahip değilim
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    sezonu bilmiyorum ama, yeni patch ile jade build ile pet buildde büyük gelişme var. özellikle jade set akıyor resmen. pet buildde de biraz gelişmeler vardı. en azından ben petler ile 3-5 grift üst seviyeye çıkmıştım. 50 zar zor yaparken 60 yapmıştım mesela. ilk 1000 e girmiştim ptrde :)
  • jet ıle set dungeon yapabılen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

jet ıle set dungeon yapabılen varmı?

Set dungeonlar kolaymış asıl mesele conquestler ki benim bunları yapabileceğim yok,son 3 aşamada toplam 6 tane conquest istiyor ve aşırı zor gibi geldi bana bunlar. Vazgeçtim galiba fazla kasa slotundan. Set oyunları zevkli ama diğerleri cidden zorlu, 1 kerede 50 milyon gold kazanmanız lazım ki vault dışında galiba, hadi gemi takıp,chesti takıp act 5 minik moblara gittin ama uğraş uğraş zor gibi,goblin kovalamakta zor.
  • kolaymıymıs
    emın mısın

gorevlerde
    chapter 1 2 3 4 u yaptıktan sonra
    slayer gelıyor
    onuda yapınca champıon

champıon da set dungeon gorevı olarak mastermınd adında ılk gorev var

yanı verılen surede tum yaratıkları oldurup dıger gorevlerıde yapmak gerekıyor

1 gorunup 1 gorunmeyen bır yaratık var
    adı aklıma gelmedı sımdı
    mutlaka bır tane atlıyorsun gecerken
    gorsen bıle kayboluyor gorunmesını beklıyorsun bu durumda sure gecıyor
    ve sonuc husran
  • quote:

kolaymıymıs
    emın mısın

gorevlerde
    chapter 1 2 3 4 u yaptıktan sonra
    slayer gelıyor
    onuda yapınca champıon

champıon da set dungeon gorevı olarak mastermınd adında ılk gorev var

yanı verılen surede tum yaratıkları oldurup dıger gorevlerıde yapmak gerekıyor

1 gorunup 1 gorunmeyen bır yaratık var
    adı aklıma gelmedı sımdı
    mutlaka bır tane atlıyorsun gecerken
    gorsen bıle kayboluyor gorunmesını beklıyorsun bu durumda sure gecıyor
    ve sonuc husran

barbarian ik set ile 2 set görevini yaptım diğer dediğim conquest daha zor emin ol
  • farkettıysen burası patch 2.4 konusu degıl
    konumuzda barbar degıl
    sevgıler
  • Yemedik arkadaş başlığınızı : ) conquestler daha zor ve seçenek az, 6 char 4 build 24 tane seç beğen al,ama diğerinde toplasanız 8-10 görev mi ne var ve bir kaçı hardcore. Yanılmıyorsam sezonda set dun. görevleri bitirilirse kanat veriyorlar ve kasa veriyorlar, sezon oynadığınızı varsayarak öyle dedim amacınız kasa slotunu almak ise set görevlerinden daha zor, jade sormuştunuz bende bir kaç wd arkadaşa sordum rahat yapmışlar, kanat almayacaksanız diğer setleri deneyin zaman kaybetmeyin madem mob sorun çıkartıyor.
  • vallaha bu kadar ugrasmısken hepsını tamamlamak ısterım

1 -1,5 gun harcayan var jade set ıle bıtırmeye calısanlar arasında (yabancı forumlarda)
  • Şu kanatı almak için mi yapıyorsunuz? Sezonda kasa almak için gözümde çok büyüdü bu set olayları ama seti barbarian ile kolay geçtim ama conquest işi bozdu resmen, sete ayırdığım zamanın 3-4 katını ayırdım yok başaramadım 2 tanesini gözüme kestirdiğim, diğerleri daha zor gibi. Bir arkadaş az önce takımıyla hızlı 1 saat 1-5 act bitirmeyi yapamadılar nefesim kaçtı iyice : ( bu kadar zorlaştıracak ne var anlamadım, iyice çoştu blizzard, yüksek gr çok kolaylaşırken böyle önemli olan özellikler aşırı zorlaştı. Jade set ile tamamlayan 2 kişi tanıyorum, wd oynamadığımdan anlatsa da vakıf olamam muhtemelen : ) ama ik barbardan bahsetmek istediğim ufak tüyolar var, 120 saniye ve %250 bonus için pasif ve item ayarlaması şart yoksa olmuyor, skilleri de düzgün kullanmak gerek yoksa %250 bonus olmadan eliti kesiyorsun, 120 saniye süreyle üzerinde Wrath of Berserker olmalı bunu da kaçırmamak gerek, 4:30 dk. diyor ama çok daha kısa sürdü benim yaklaşık 2 dk. sürdü, skill aktif kalsın diye süreden yedim yoksa daha kısa sürerdi,skille göre ayarladım yani, 2-3 deneme sonunda tamamen çözdüm, pasiflerde bu 2 skilli etkileyeni aldım,bulka mıydı neydi.

Demek istediğime gelecek olursam, pasiflerde skiller de ufak tefek ayarlamalar yapmanız gerekebilir setin püf noktası mevcuttur muhtemelen.

• conquest işine gelırsek

umarım yanlıs anlamamısımdır

sadece 2 tanesını yapman yeterlı olacaktır

ben 1 tanesını yapmısım oda conquest 1.sıradakı altın olan

2.sı ise

setsız solo 45 yapmak daha mantıklı gelıyor

bu gorevıde yaparsam stash olayı bıtıyor
  • quote:

conquest işine gelırsek

umarım yanlıs anlamamısımdır

sadece 2 tanesını yapman yeterlı olacaktır

ben 1 tanesını yapmısım oda conquest 1.sıradakı altın olan

2.sı ise

setsız solo 45 yapmak daha mantıklı gelıyor

bu gorevıde yaparsam stash olayı bıtıyor

: ) evet 2 tane yetiyor, journey sonuna kadar gitmesende oluyormuş dün arkadaş demişti, kasa ödülü sondan 1 öncekinde ve az önce barbarian ile solo 45 yaptım set itemsiz ve kasayı aldım çok mutluyum^^ daha sezonda oynamam.

Sabah riftte gold gemi ve chest ile rastgele turluyordum baktım gold toplamam aralıksız 23 milyon olmuş rg ye kesmişim ama harita genişti devam ettim 50 milyonu kastım ilkini öyle bitirdim diğerini de dediğim gibi şimdi bitirdim^^

jade ile denemeler kötü gidiyorsa diğer setlere geçin, barbar ik seti kolayıma gelmişti hepsini denemiştim de, bence takılı kalmayın ve kasayı alın hemen.

WD solo 45 set itemsiz rahat olur petleriniz var ona göre build dizin.

• az once yaptım solo setsız 45
    stash geldı bendede
  • Stash direk non-season karaktere de ekleniyor o yüzden sezonda durmayın derim,sezonda yapılacak bi şey kalmadı, zaman kaybı olur yani. Kasayı kaptığım gibi geçtim diğer tarafa : )

Wd ile ilgili sormak istediğim var, şu 80 üzeri yapanların buildini deniyorum, setsiz LON ile olanı ama 60 bile yapamadım, çalıştıramıyorum nedense :S birde crusader thorns buildi çalıştıramıyorum üzerlerindeki her halta dikkat ettim ama bu 2 charın buildlerini çalıştıramıyorum 60 dahi yapamadım : ( diğerleri ile 70 üzeri yaptım hep : ( Oynayanlara baktım aynı tarzdayım yanlış yok gibi ama çalışmıyor bu LON ile olan buildler bende.

Oynarken tuş kombinasyonları, skill sırası falan mı var hangisi asıl dmgi vuruyor neye göre vuruyor anlamadım:S
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.