< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcalik24 -- 12 Mart 2020; 21:27:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcalik24 -- 12 Mart 2020; 21:27:42 > |
Oyunun keyfini çıkarmak yerine kendine gereksiz işkence etmek isteyen varsa buyursun kullansın. Başka da bir işe yaramaz bu tarz modlar. Açıkçası önüne gelen oyuna Dark Souls kombatı, dark souls zorluğu gibi modlar eklenmesine uyuz oluyorum. Dandik 2 köylüyle 1 saat yumruk kavgası yapmanın veya 3-5 nekkerle 1 saat uğraşmanın neresi zorluk? Bildiğin kendine işkence etmek bu, başka bir şey değil.
|
İzlerken bile kanser oldum. Gerçeklikse amaç, bu gerçek değil ki, defalarca vurduğun adamın lime lime olması gerekirken hala uçup kaçarak dövüşmeye devam ediyor.
|
Beyler tamam ben de modu sevmedim de adamı neden linç etme noktasına getirdiniz meseleyi onu anlamadım. Adam insan gibi başlık açmış paylaşmış kafayı mı yediniz siz?
|
Zorluk derecesinde 1 kez bitirdim. Yalan söylemek istemiyorum, Oyun çok güzel mülkemmel.Ama işkenceden başka birşey değil gercekten , Düşünsene ? fareleri öldürmek icin dakikalarca cirpiniyorsun.. Korkunc birşey..
|
Saçmalık başka bir şey değil. Dark soulsta oyunun zor olmasının sebebi var. Ama witcher da sen mutantsın ve insanüstü özelliklerin var. Kıçı kırık iki insan kesecen diye kanser olmak niye.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 8 Mart 2020; 0:59:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 8 Mart 2020; 1:44:3 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 8 Mart 2020; 13:9:12 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcalik24 -- 8 Mart 2020; 21:49:17 > |
|