Şimdi Ara

Wizard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wizard char açıcam.Yan skill olarak warlock wermek istiyorum sizce iyi olur mu yoksa cleric e mi vereyuim ?

• ben warlock a verdm ama zevk almadım benzerler birbirlerine oyüzden bence clerıc ama sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheFresh

Arkadaşlar wizard char açıcam.Yan skill olarak warlock wermek istiyorum sizce iyi olur mu yoksa cleric e mi vereyuim ?

kardeş bence hiç gerek yoq. Çünkü warlock un avantajı verdigi zehirlerle yuksek damage ler vurabilmesi.
    Ama Wizard Zaten hayvani vuruşlar yapabiliyor. Wizardın yanına Bard yada Cleric yapsan senin açından daha iyi olur.
  • valla bu islerden pek anlamam ama bence ne acarsan ac yanında cleric ver nednese ben öle yapıom:D pek dogru bi is degil ama zek verio bana wizardsan admaında uygun bence cleric ver hosuna gidebilr
  • quote:

Orjinalden alıntı: poyrazsan

valla bu islerden pek anlamam ama bence ne acarsan ac yanında cleric ver nednese ben öle yapıom:D pek dogru bi is degil ama zek verio bana wizardsan admaında uygun bence cleric ver hosuna gidebilr

+1
  • cleric sebebini tam olarak bende bilmiyorum fakat eu charda wizard açanbların çoğu yan skil oalrak cleric açıyorlar ve memnunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: CnSd

cleric sebebini tam olarak bende bilmiyorum fakat eu charda wizard açanbların çoğu yan skil oalrak cleric açıyorlar ve memnunlar

Kanka nasıl bilmezsin ya bide warlock - cleric charın var...bak şöyle cleric bir nevi doktor gibidir.hem partydekilere HP,MP vs...Özellik verir.
  • Wizard + Cleric
    Asla şaşma
  • CLERİC VER DERİM

BLESS SPELL---45 SNy manyak defans verir(mag.phy)
    Recovery Divison---(6 DK boyunca 400-700 arası HP BASAR)BİNEVİ POT.

BUNLAR SAYESİNDE GAİNTLERE RAHATÇA DALARSIN.

EZİKSEN YÜKSEK LVL LERİN PT SİNE GİRİP BUFF BASARSIN KASILIRSIN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.