Şimdi Ara

Wizard-Aether Walker (Teleport Wand) Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle kendi Wizard'ımın build'ini paylaşacağım. Oyunu yakından takip edenlerin bileceği üzere Aether Walker Sezon 1'de eklenmiş bir Legendary Wand ve bana sezon 2 de düştü. (Sezon 1 kasmamıştım ) Diyeceğim o ki benim şu anki build'imle rahatlıkla T6 Rift ve Grift solo 30+ yapılabiliyor.

Gelelim gerekli ekipmanlara.

Başlangıç olarak Aether Walker Legendary Wand (Ancient olsa tadından yenmez) gerekli :)

Bu size Cooldown'sız teleport yapma imkanı sağlayacak, gayet hızlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Wand Of Woh gibi düşürülmesi zor olan ama efsane Wand'lardan biri...

Set olarak önerebileceğim Set şu an OP olan Firebird Set. Bu yüzden de bu build aynı zamanda Fire Build oluyor :)

Amulet olarak Şu an ben Endless Walk setini kullanıyorum. Ama favorim her zaman Golden Gorget Of Leoric'dir. Gem Soketi için ondan feragat ediyorum.

Yüzüklere gelince, Ring Of Royal Grandeur olmazsa olmazım. The Compass Rose da Endless Walk Setinin ikinci parçası (%50 CHD Bonus.)

Offhand Orb'a gelince elimde Mirrorball var, hayvan gibi de statları var, ama ben Blacksmith'den yaptığım Cosmic Strand'i kullanıyorum. Neden mi? Teleport bu Orb sayesinde Wormhole yani 3 saniye ara ile 2 kez teleport imkanı veren Rune a sahip oluyor ve ben de ikincil bir rune olarak Calamity'yi kullanıyorum. Yaratıkları teleport yaparken yaptığı Wave Of Force'la bir kaç saniye Stun yapıyor bu da damage yememeyi sağlıyor. (Ya da Greater Riftlerde hızlı olmak adına sadece elite'leri kesmeyi diğerlerini es geçmeyi)

Gelelim Skillere

Ana Skiller

Teleport - Calamity

Mirror Image - Duplicates (Kullandığım Skiller'in aynılarını 5 adet klonum vuruyor)

Hydra - Mammoth Hydra (Firebird setinin damage ı buradan geliyor)

Familiar - Arcanot (Bu skill gerçekten önemli saniyede 4,5 Arcane Power regeneration sağlıyor.)

Black Hole - Blazar

Blizzard - Apocalpse (Bu skill de fire dmg ana kaynağı)

Passive Skiller de Şöyle

Evocation (%20 CoolDown Reduction Black Hole ve Mirror Image için çok gerekli)

Conflagration (Ekstra Fire Dmg Bonusu)

Blur (%17 Dmg reduction)

Arcane Dynamo (Maksimum Arcane Power'ı 20 arttırıyor ve 2,5 saniye regen veriyor)

Bu kadar dostlar, gelin beraber eksikleri önerileri tartışalım. :)

Ekteki fotoda buildi daha detaylı görebilirsiniz :)

Wizard-Aether Walker (Teleport Wand) Build

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RARE MAGİC LEGEND NOVA
    13 yıl önce açıldı
    @Yardım@--Cursed HearT--
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.