Şimdi Ara

Wizard mı Warlock mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 65 lvl wizardım sadece bot için gereken skiller açılmıştır sizce 76lvl'da warlocka dönsem pwpde ve charı kasarken iyi olurmu

76 lvl'da kullanacağım warlock; özellikler daha basılmadı.

Edit:İmageSHack'te bir sorun var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi She Is Of Ren -- 23 Ocak 2010; 16:43:48 >

• Walla kullanmasını bilirsen süper olacaktır.Çünkü bi video izlemiştim ve orda adamın buildi;wiz/warlock'du.Pvp'de ilki stun olmak üzere tüm debuff skillerini atıyodu adama (Uyku,mag defans düşüren debuff,stun,zehirler vs.) ve sonra da eline staffı alıp bir meteorla yerle bir ediyodu karşısındakini.Bu beni baya etkilemişti açıkçası.Kasılmada nasıl olur bilinmez ama kale savaşları-pvp'de işe yarar bence...
  • 76 lvl'da kullanacağım warlock; özellikler daha basılmadı.

Wizard mı Warlock mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Walla kullanmasını bilirsen süper olacaktır.Çünkü bi video izlemiştim ve orda adamın buildi;wiz/warlock'du.Pvp'de ilki stun olmak üzere tüm debuff skillerini atıyodu adama (Uyku,mag defans düşüren debuff,stun,zehirler vs.) ve sonra da eline staffı alıp bir meteorla yerle bir ediyodu karşısındakini.Bu beni baya etkilemişti açıkçası.Kasılmada nasıl olur bilinmez ama kale savaşları-pvp'de işe yarar bence...

Ben wizard'ı 0'a çekecem

Warlock + Cleric olucak char

• Warlock+cleric en çok sp isteyen chardır. Kasarken en acı çektiren chardır. Full str blader kastıysan onun acısını bilirsin. Ondan bile beterdir yani. Chara alışmak da ayro bir sorun. Her skilli yerinde basman lazım. Bu yüzden ortalıkta hatırı sayılır derecede warlock+cleric yoktur. Fakat alıştıktan sonra iş görür. Clerici olan charlara çok fazla warlock debuffları etki etmese de güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Warlock+cleric en çok sp isteyen chardır. Kasarken en acı çektiren chardır. Full str blader kastıysan onun acısını bilirsin. Ondan bile beterdir yani. Chara alışmak da ayro bir sorun. Her skilli yerinde basman lazım. Bu yüzden ortalıkta hatırı sayılır derecede warlock+cleric yoktur. Fakat alıştıktan sonra iş görür. Clerici olan charlara çok fazla warlock debuffları etki etmese de güzeldir

%50ye düşecek diyorlar 105 capında
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Warlock+cleric en çok sp isteyen chardır. Kasarken en acı çektiren chardır. Full str blader kastıysan onun acısını bilirsin. Ondan bile beterdir yani. Chara alışmak da ayro bir sorun. Her skilli yerinde basman lazım. Bu yüzden ortalıkta hatırı sayılır derecede warlock+cleric yoktur. Fakat alıştıktan sonra iş görür. Clerici olan charlara çok fazla warlock debuffları etki etmese de güzeldir

%50ye düşecek diyorlar 105 capında

O konuda bir bilgim yok ama şansa bırakmamak lazım sonuçta zaman kaybı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %50 ye düşürülcek holy spell buffu...105 levelde gelecek özellikler konusunda dikkatimi çekmişti...Sp konusunda sıkıntın olmaz ise warlock/cleric kasmanı tavsiye ederim...Şuanki holy spell %100 olmasına rağmen örneğin; birçok ff warrior/cleric çarı alabilen sağlam ff warlock/cleric çarlar var...Sadece çarı kullanma konusunda biraz kabiliyetli olman lazım diğer çarları kullanmaya göre..Çok seri olduğunda kimsenin pvp yapmak istemeyeceği birisi olursun serverda...
  • 65im artik lvl dusurerek farm yapamam :(
  • Mobil sürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi She Is Of Ren -- 23 Ocak 2010; 18:35:23 >
  • warlock olursan sbot kalkanı equip etmiyor baska bi jobdan gecince. örnek wizarddan bi buff bastın, sadece silahı alıyor kalkanı alamıyor sbot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

warlock olursan sbot kalkanı equip etmiyor baska bi jobdan gecince. örnek wizarddan bi buff bastın, sadece silahı alıyor kalkanı alamıyor sbot.

e zaten kalkan hep takılı kalmıycak mı??
    cleric alıncada takılı kalıcak warlock rod takarkende
    yanlış mı anladım yoksa
  • quote:

warlock olursan sbot kalkanı equip etmiyor baska bi jobdan gecince. örnek wizarddan bi buff bastın, sadece silahı alıyor kalkanı alamıyor sbot.

Warlock/Bard buildinde bildiğim bir sorundu o...
  • quote:

wizard - warlock değil warlock - cleric olacağım.
  • evet. zaten aynı sorunu warlock bard buildinde yasadıgım için belirtmek istedim. warlock cleric olacaksan bir sorun yok tabiki de
  • Ben uniq beklemeyi ve kesmeyi çok seviyorum son bir soru sizce wizard oynamaya devam mı etmeliyim
  • Yorumları okumadan şunu diyorum bu soru adamna bağlı sıkı bir farm ve eziyet çekmeye değer ama buna sabredecek adam lazım solo biraz zor kasarsın party iyi gider

Wizard uniq avcısı soloda süper bir karakterdir sen seçicen
  • kasarken iyi olmazda pvp de olur( ama şimdilik oda olmaz (cleric sağolsun )
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

kasarken iyi olmazda pvp de olur( ama şimdilik oda olmaz (cleric sağolsun )

Kasmaya (pwp ve herşeye) yazın başlayacam 105 ile holy %50 ye düşcek diyorlar o yüzden böyle bir konu açtım
  • chari ne icin yapiyosun ? once kendine bu soruyu sor.

wizard pvpde basarili bir char değilken powerlevelda en üstün char konumunda.ayrıca unique de keser.
    warlock ise sadece pvp e dayalı bir builddir. ne unique kesebilir ned e powerlevel yapar. karar senin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.