Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şu Force Armor'u yakalayamadan nerf geldi ona yanarım. 1-2 ay sürer patch gelmesi, arada malı götürürüz diyorduk, 1 hafta olmadan kırpmış çakal Blizzard.
  • sizce soketlere intelligance mı daha mantıklı yoksa vitality mi? Soketleri ne ile dolduruyorsunuz genellikle?
  • Dün 3 wizard 1 Barbar ortalığı darmadağın ettik :) Ettik dediğim normal mod tabi :)İlerisini bilmiyorum ama şu an için bir grupta 2 wizard olduğu zaman büyük rahatlık sağlıyor.

Normal modda oyun bitirdim bugün mevcut carımla Hell e mi geçsem yoksa yanına yeni bir car açıp aynı seviyeye getirsem karar veremedim
  • Hayırlı olsun ama önce nightmare de oynayacaksın hell sonraki iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

sizce soketlere intelligance mı daha mantıklı yoksa vitality mi? Soketleri ne ile dolduruyorsunuz genellikle?

Zorluğa göre seçim yapmalısınız hocam. Eğer ölmüyorsanız, damage artırmak için intelligence takın socketlere. Ölmeye başladığınızda, intelligence çıkarıp vitality takmaya başlayın socketlere
  • İnşallah oyunu kredi kartı devrettiğinde alıcam. Wizard olmayı düşünüyorum , umarım beni tatmin eder skill efektleri falan gözüme hoş gözüktü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Ya şu Force Armor'u yakalayamadan nerf geldi ona yanarım. 1-2 ay sürer patch gelmesi, arada malı götürürüz diyorduk, 1 hafta olmadan kırpmış çakal Blizzard.

+1
    Wizard'a başladığım günden sonraki gün nerf haberi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

sizce soketlere intelligance mı daha mantıklı yoksa vitality mi? Soketleri ne ile dolduruyorsunuz genellikle?

neyle oynuyorsan onunla dolduracaksın elbette Wizard int takar. barbarian Str gibi.
  • İnt vit dengelemk lazim fazla int basinca hemen yatiyosunuz. Ozellikle bosslarda vitalitye abaniyorum ben. Kaca kaca kesiyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Int 553 olmuş 36 levelim ama Damage 350 civarı baya düşük :(

İtemleri komple gözden geçireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Archonda iken uzaktan vur içlerinde açma o skili zaten kimse gelemiyor yanına bi gelirse elite falan gelir oda teke alamaz seni arcon biter bitmez diamondu bas o bitene kadar zaten hp yeme akftif olur.
    archon candır ya pisko moda geçiyon nerdeyse 2 katı vuruyorsun arcon varken.
    Ben 40 lvl im
    buildim şöyle.
    electrocute
    disingrate
    diamond skin
    archon
    magic weapon
    familiar
    glass kanon
    blur
    ve arcane dolduran skil

İki şeyi gözlemledim.
    1- bu disingrate nin ilk runesi daha kullanışlı idi sanırım ya volatily i actım hem arcane yetişmez oldu hemde zor kesiyorum.
    2-bu magic weapon 1 slot kapliyorya normalde ben şöyle yapiyorum, magic weaponla ateşli el yakmayı basıyorum sonra onu kapatiyorum onun oldugu slota başka bi skil koyuyorum ve el yakma hala aktif görünüyor eli alevli yaniyor sizde deneyin olacaktır baya kaybolmuyor.,
    Birde tavsieyem % atack increase lerden bulun baya baya farkı görünüyor daha seri vuruyorsunuz d2 deki fast cast rate e benzer oluyor.

of hocam valla çok büyük yanlış yapmışım archon kullanmayarak buradan kullanmayan arkadaşlara kesinlikle öneriyorum kaça kaça saatlerce uraşıp kestiğim elitler şampiyonlar peynir ekmek oluyor düzgün kullanılınca

ben ayrıca cold skilleri ve cold blood kullanıyorum genelde zaten toplu gelen zayıf canavarları kesmek zor olmuyor. bu nedenle az vurup daha fazla moba etki eden skiller yerine bir moba fazla vuran ray of frostst kullanıyorum. zaten bizi zorlayan dediğim gibi toplu gelen canavarlar değil ölmek bilmeyen elitler ve championlar. blizard + ray of frost ile hem yavaşlatıp hemde fazla damage vurarak gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nymphea7

quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

quote:

Orijinalden alıntı: nymphea7

Lvl 37 nightmare act2 deyim 4700 hp 1310 dps var şimdilik elitler dahil pek sorun olmadan gidiyorum butcherı farma aldım zaten dps ve hp hakkında fikir isteyeceğim nasil genel olarak bu seviyede wizardlar ne durumda ?

dps biraz düşük gibi geldi bana. can da yüksek. vitality i yüksek tuttun herhalde. kesmesi uzun sürmüyor mu böyle ?

Sondurumu söyleyeyim lvl43 1670 dps 13k hp oldu belial kestim yattim aksam ikinci denemede indirdim nm tabiki 680 int 683 vita var yanlış hatırlamıyorsam 141 vitalı 50 küsür int bi neck dustu onun etkisi cok bu hp de.

Elitler dahil çok zorlanmadım açikcası aslida item olsa benim tercihimde 3k dpsim olsun 8k canim fakat item yok :)

Ben bu işi anlamadım. Level 42 Monk'um var... 6K Can, 900 DPS var... Act-2'nin sonlarındayım Nightmare'da... Hiç mi hiç item düşmüyor... AH'den aldığım Level 22-21 Rare İtem'lar ile geziyorum...İşin garibi şu an Belial'a gelmedim ama şu ana kadar hiç zorlanmadım... Galiba Zoltan Kulle bölümünde 6 Mavi Mob, 1 Sarı Boss'un aynı yerde geldiği bir yerde üst üste 2 veya 3 defa öldüm o kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Benim Int 553 olmuş 36 levelim ama Damage 350 civarı baya düşük :(

İtemleri komple gözden geçireceğim

Damage çok düşük gerçekten. AH'den 5-10K civarında 36. level 65-70 vuran silah almak mümkün. Kabaca 1.1K civarı DPS var benim Wizard'ın lvl 35'de.
  • Bana önerdiğiniz buildler ile eşdeğer itemler önerebilir misiniz rica etsem?

Mesela bazı itemlerde cold resistance var, bazılarında +poison dmg var
    Bunlar kullandığımız skillere göre + bir dmg oluşturabilir.

Mesela ben şu an tam ismini hatırlayamıyorum ama elektrik hasarı veren iki tane skill onlar olmazsa olmazlarım,
    Bir süre dmg absorb eden skil ve zıplayarak bir halka yapıyor etrafındakileri savuruyor o skill hep açık.

Bana item önerebilirseniz sevinirim. Hatta isim bile verebilirsiniz, auction house dan aratır direk bakarım.
  • Merhaba arkadaşlar.

Bu Ice Armor bize vuranların stun yemesine mi sebep oluyor, yani yanlarında dursak bile attack yapmıyorlar mı yoksa sadece yürüme hızlarıyla mı ilgili?
  • Neredesiniz Wizard'lar çok gerilerde kalmış konu
  • Ben melee buildle oynuyorum gozlemledigim kadariyla en iyi dps i melee wizard cikariyo item konusundada sansliydim biraz 56lvl 17k hp 8.2k dps var ama yavastan dpsi dusurup vit ve resist e yuklenmeye dusunuyorum cunku infernoda vit ve res en onemlileri
    Bu arada build falan hell act 3 e kadar onemli degil kafanizi yormayin, cunku yaptiginiz build buyuk itimal act 3 ten sonra cope gidicektir. İsin rengi ordan sonra cok degisiyor ve iyi item ihtiyaci on plana geciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxxo -- 28 Mayıs 2012; 2:03:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

Ben melee buildle oynuyorum gozlemledigim kadariyla en iyi dps i melee wizard cikariyo item konusundada sansliydim biraz 56lvl 17k hp 8.2k dps var ama yavastan dpsi dusurup vit ve resist e yuklenmeye dusunuyorum cunku infernoda vit ve res en onemlileri
    Bu arada build falan hell act 3 e kadar onemli degil kafanizi yormayin, cunku yaptiginiz build buyuk itimal act 3 ten sonra cope gidicektir. İsin rengi ordan sonra cok degisiyor ve iyi item ihtiyaci on plana geciyor

melee build merak ettim yariyor mu Infernoda? Ben acikcasi denedim, 800 Resistance ile, fakat tek yiyorsun act 3 ve 4`te :)

En iyi dps hangisi bilmiyorum ama benim dps 75k, HP de 40k. aslinda herkes dpsini paylassa level 60 olanlar, daha iyi olabilir... Su anda Belial`i da solo olarak kestim wizardla, eger takilan varsa bilgi verebilirim, nerften sonra tabi.

• Ben wizardın stat olayına takıldım.Wizard için itemlerde ilk öncelikle hangi statları aramalıyım.Biri cevaplarsa sevinirim.
  • En az acilan sinif wizard sanirim konuda en ufak kipirti yok. Infernoda solo takilan arkadaslar buildlerini paylasabilirler mi? Ben 4 5 build olusturdum fakat en iyisinin hangisi olduguna karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.