Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.459
Cevap
16
Favori
182.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lvl 54 wizard'im var ve dün 3 saat kadar Hell oynadım ve mirror image skillini düne kadar kullanmamıştım. Normal ve Nightmare'de oynarken sol da chain lighting ile arcane toplayıp Blizzard, meteor ve bilimum ağır topları kullanıyordum ama dün hell' de bu taktik pek ise yaramadı :) özellikle benden hızlı ve jailler özellikli arkadaşlarda baya bir yattım :)
    Forumdaki diğer arkadaşların onerileriyle mirror image kullanıyorum, şiddetle tavsiye ediyorum :)
    Fark yaratıyor gercektende...
    Blizzard'in açıkladığına göre de lvl60 karakterlerde en cok kullanılan skill "mirror image" olmuş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syalcin1907

Lvl 54 wizard'im var ve dün 3 saat kadar Hell oynadım ve mirror image skillini düne kadar kullanmamıştım. Normal ve Nightmare'de oynarken sol da chain lighting ile arcane toplayıp Blizzard, meteor ve bilimum ağır topları kullanıyordum ama dün hell' de bu taktik pek ise yaramadı :) özellikle benden hızlı ve jailler özellikli arkadaşlarda baya bir yattım :)
    Forumdaki diğer arkadaşların onerileriyle mirror image kullanıyorum, şiddetle tavsiye ediyorum :)
    Fark yaratıyor gercektende...
    Blizzard'in açıkladığına göre de lvl60 karakterlerde en cok kullanılan skill "mirror image" olmuş...

Birde 5 kopya çıkaran runeyi seçtin mi tadından yenmez. İnfernoda solo takılırken mutlaka seçilmesi gereken bir skill, yoksa kacmaktan dps yapamazsınız.

• Hell'de ben şöyle oynuyorum,

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UiYRSX!aYb!YaZbZa

Hell dahil toplasanız daha 10 kere yatmamışımdır. Oyuncunun kabiliyetinden de kaynaklanan bir durum var tabi, onu da es geçmemek lazım.

Herkes kendi build'ine göre oyun tarzı geliştiriyor bir süre sonra. Dolayısıyla en muhteşem build şudur diyorsunuz ama adam ona builde göre adapte olamıyorsa zorlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Hell'de ben şöyle oynuyorum,

Hell dahil toplasanız daha 10 kere yatmamışımdır. Oyuncunun kabiliyetinden de kaynaklanan bir durum var tabi, onu da es geçmemek lazım.

Herkes kendi build'ine göre oyun tarzı geliştiriyor bir süre sonra. Dolayısıyla en muhteşem build şudur diyorsunuz ama adam ona builde göre adapte olamıyorsa zorlanıyor.

Gercekten cok Dogru, herkesin farklı bir build ile ona yönelik oyun stratejisi geliştirmesi gerekiyor.
    Blizzard' i gercekten bu rüne ile değişen bir skill ağacı tasarlamalarından dolayı tebrik ediyorum...diğer karakterleri bilmiyorum ama wizard'in tüm skilleri değişik rüne ve item kombinasyonları ile kullanılabiliyor ve cok da etkili oluyor...
    Diablo2 de boyle bir imkan olmuyordu, Blizzard bu isin hakkını gercekten vermiş...

• quote:

quote:

Gercekten cok Dogru, herkesin farklı bir build ile ona yönelik oyun stratejisi geliştirmesi gerekiyor.
    Blizzard' i gercekten bu rüne ile değişen bir skill ağacı tasarlamalarından dolayı tebrik ediyorum...diğer karakterleri bilmiyorum ama wizard'in tüm skilleri değişik rüne ve item kombinasyonları ile kullanılabiliyor ve cok da etkili oluyor...
    Diablo2 de boyle bir imkan olmuyordu, Blizzard bu isin hakkını gercekten vermiş...

hocam archon hiç kullanmadıysanız kesinlikle tavsiye ederim. en fazla damage vuran skil olmasının yanında resist ve defansınızı da arttırıyor. küçük mobların yanınıza girmesi imkansız girseler bile 2 saniyede kesiyorsunuz ve geln health globelar ile zaten gücünüz doluyor. archon olmadan elitleri kesmek işkence gibi kaça kaça. eğer armor ve defansınız da sağlamsa archon gücünüze güç katıyor normalde yanına yaklaşamayacağınız moblara kafa tutuyorsunuz çok rahat.

• Doğrusu Archon'da bir karar veremedim. Cooldown süresi çok uzun geliyor bana. Disintegrate ile zaten tereyağını kesen kızgın bıçak gibi dalıp çıkıyoruz normal mob'lara. Elite - Champion pack'lerde biraz vur kaç (kite) oluyor haliyle ama o da makul düzeyde. Normal moblar için dediğim gibi zaten hiç gerek yok Archon'a. Dolayısıyla sadece belli mob'lar için kullanılacak bir skill yer işgal ediyor gibi geliyor bana. Bir miktar deneyip görmek lazım, fayda / maliyet analizi yapacak kadar çok kullanmadım doğrusu.

Diamond Skin ve eninde sonunda Storm Armor default olacak. Frost Nova'da özellikle boss'lara karşı çok hayat kurtarıyor. Hydra yerine Archon alabilirim ama Hydra da bana çok efektif geliyor. Bakalım oynadıkça hangisi daha verimli daha net çıkar ortaya.

Bu arada Disin için çift elli silah kullanmayı tavsiye eden arkadaşa da teşekkürler. Wand + Orb gidiyoruz ama temel damaj vurduğumuz büyü Disin hakikaten. Orb'da da eşşek gibi int + vit var ama sanki çift elli silahın ilave DPS'si orb'u kompanse ediyor gib.

• Ben de farklı birşey deniyorum critic üzerine kurdum itemları ve skilleri. Aldığım tüm itemlarda alabilecekleri max değerlerde criticler var. Su an da %35 gibi bir critic oranı var ve critic dmg +%100. Skilleri de aşağıdaki gibi yaptım. Critical mass sayesinde diamond skinden hiç çıkmadan kestiğim kalabalık gruplar oluyor veya adamların freezeini bozmadan kesebiliyorum.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UXYkOS!gYX!ZaZZZZ

bir de lvl 56 yım 11k dmg var, az mı çok mu bilemedim.
  • Electrocute + Critical Mass de gerçekten çok etkili bir combo. Dediğinizi gibi neredeyse 7/24 Diamond Skin ile dolaşıyorsunuz.

Critical Mass Frost Nova'yı da çok etkili yapıyor. Bir başka Wizard arkadaş ile Diablo'yu her 10 saniyenin 8'inde frozen olarak tutabiliyoruz, sırayla Frost Nova atarak. Dolayısıyla Diablo vb. boss'lar bize bayağı kolay geliyor.
  • merhabalar ben diablo I ve II'yi vakti zamanında bitirmiş biri olaraktan III'ü bir heves aldım ama aradan seneler geçmiş pek hakim olamadığımın farkına varmış durumdayım bu aralar

Wizard ile nightmare 34 level'a kadar geldim ama deneme amaçlı açtığım karakterin baya baya tökezlediğini farkettim.

Karakterimi resimde paylaşıyorum dps'm baya bir düşük bu hale gelirken nerede hatalar yapmış olabilirim misalen bu karakteri nasıl kurtarabilirim, kurtaramasamda yeniden başladığımda nelere dikkat etmeliyim bu dps konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi Vaquero -- 29 Mayıs 2012; 20:21:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi Vaquero

merhabalar ben diablo I ve II'yi vakti zamanında bitirmiş biri olaraktan III'ü bir heves aldım ama aradan seneler geçmiş pek hakim olamadığımın farkına varmış durumdayım bu aralar

Wizard ile nightmare 34 level'a kadar geldim ama deneme amaçlı açtığım karakterin baya baya tökezlediğini farkettim.

Karakterimi resimde paylaşıyorum dps'm baya bir düşük bu hale gelirken nerede hatalar yapmış olabilirim misalen bu karakteri nasıl kurtarabilirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

[simage]RESİM[/simage]

Kardeş öncelikle AH'den dps si yüksek int ve vitality bonuslu bi tek elli silah alacaksın. Paran yeterli. Buraya gelene kadar hiç magicli item bulamadınmı cidden :D giydiğin şeylere bak AH'ye gir (auction house)bol int ve vit bonuslu itemler al çok pahalı alma o levelde 20k-30k ya güzel şeyler bulabilirsin

• konu düşmüş yine aşağılara birşey sorup şenlendiriyim buraları.

ya arkadaşlar miror image kullanırken signature spel kullanmadığım için image lar skil atmıyor ray of frost ve blizard kullanıyorum mause spellerinde pvp de girsem kabak gibi belli olucam skil atınca miror image bastıktan sonra. nasıl olacak bu iş ?
  • quote:

Electrocute + Critical Mass de gerçekten çok etkili bir combo. Dediğinizi gibi neredeyse 7/24 Diamond Skin ile dolaşıyorsunuz.

Critical Mass Frost Nova'yı da çok etkili yapıyor. Bir başka Wizard arkadaş ile Diablo'yu her 10 saniyenin 8'inde frozen olarak tutabiliyoruz, sırayla Frost Nova atarak. Dolayısıyla Diablo vb. boss'lar bize bayağı kolay geliyor.

hımmm. bende bi deniyeyim bakalım belki bu işe yarar. üsteki mesajlardaki arkadaşların ekledikleri buillerde hell de hiç ölmüyorum demişler ben de deneyeyim dedim önceden 1-2 kere yatıyordum o buildlerle en az 6-7 kere ölüyorum...
    umarım Electrocute + Critical Mass diamond skin olayı olur akşam bi deniyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ram

Ben de farklı birşey deniyorum critic üzerine kurdum itemları ve skilleri. Aldığım tüm itemlarda alabilecekleri max değerlerde criticler var. Su an da %35 gibi bir critic oranı var ve critic dmg +%100. Skilleri de aşağıdaki gibi yaptım. Critical mass sayesinde diamond skinden hiç çıkmadan kestiğim kalabalık gruplar oluyor veya adamların freezeini bozmadan kesebiliyorum.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UXYkOS!gYX!ZaZZZZ

bir de lvl 56 yım 11k dmg var, az mı çok mu bilemedim.

oooo. bana göre çok fazla dmg var. ben 55 levelda 35k hp ve 5k dmg ile sürünüyorum desene o zaman...

yukarda bir arkadaş vitality boşuna kasmayın hell de işe yaramıyor demişti. tecrube edilmiştir arkadaşlar bu hp ile ölüyorum, çok sık olmasa da. Armora ağırlık vermek gerekiyor heralde.

• Arkadaşlar
    Dün itibariyle inferno geçtim fakat işler hiç öyle değilmiş :) Dmg mim'a düşürüp survival bir buildle gidiyorum ama daha elit kesebilmişliğim yok.Solo takılamıyorum.Şu ana kadarda iyi bir gruba rastlamadığım için bir türlü ilerleyemiyorum.Infernodaki arkadaşlar neler yapıyor varmı tavsiyesi olan

Build :http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#lRXPbO!afh!cbaZbc

DMG:15k
    HP: 28k
    Armor : 1829
    Resisler 110-160 arasında

Neler önerirsiniz.Neden kısıp ne kasmam lazım.Birde bu itemlar dünya para ah'de.Farm yapılacak biryerler varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

quote:

hocam archon hiç kullanmadıysanız kesinlikle tavsiye ederim. en fazla damage vuran skil olmasının yanında resist ve defansınızı da arttırıyor. küçük mobların yanınıza girmesi imkansız girseler bile 2 saniyede kesiyorsunuz ve geln health globelar ile zaten gücünüz doluyor. archon olmadan elitleri kesmek işkence gibi kaça kaça. eğer armor ve defansınız da sağlamsa archon gücünüze güç katıyor normalde yanına yaklaşamayacağınız moblara kafa tutuyorsunuz çok rahat.

Ayrıca archon da öldürdüğünüz her yaratık archonun süresini 1 sn arttırıyor böylece cok yaratık olan yerlerde açıldığında sizi uzunca bi süre götürür, bu özelliği benim en çok hoşuma gideni

• quote:

Orijinalden alıntı: SSiriuSS

quote:

quote:

quote:

Ayrıca archon da öldürdüğünüz her yaratık archonun süresini 1 sn arttırıyor böylece cok yaratık olan yerlerde açıldığında sizi uzunca bi süre götürür, bu özelliği benim en çok hoşuma gideni

Archon bu sayede bazen bitince hemen yenisini açabileceğiniz seviyeye bile geliyor, özellikle kucuk moblarda direk açın cok eğlenceli oluyor...
    Dps yi biraz yüksek tutup oynama zevkinizide arttırırsınız suan lvl55 wizard 10k dps ve 20k hp ile oynuyorum hell'de her lvl atladığımda AH' a girip o leveldaki en yüksek dps'li attack speed ve int veren itemi kullanıyorum.
    100k itemleri alıp lvl atlayinca hemen
    satıyorum hemen de satılıyor genelde ne kar ne zarar ediyorum sadece oyun zevkim artıyor...
    Hell de dün 3 saat kadar oynadım bütün elit ve mavi packleri kestim hiç skill değiştirmedim ve her 15-30 dakikada bir sagda solda bazen normal mobdan bazen chestlerden hep bir SARI item düştü...
    Gercekten cok zevkliydi. Hell de en iyi skiller benim oyun stratejime göre Blizzard-hydra(venom)-mirror image oldu. Kesemedigim ve cok zorlandigim bir elite kombinasyonu olmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: SSiriuSS

quote:

quote:

quote:

Archon bu sayede bazen bitince hemen yenisini açabileceğiniz seviyeye bile geliyor, özellikle kucuk moblarda direk açın cok eğlenceli oluyor...
    Dps yi biraz yüksek tutup oynama zevkinizide arttırırsınız suan lvl55 wizard 10k dps ve 20k hp ile oynuyorum hell'de her lvl atladığımda AH' a girip o leveldaki en yüksek dps'li attack speed ve int veren itemi kullanıyorum.
    satıyorum hemen de satılıyor genelde ne kar ne zarar ediyorum sadece oyun zevkim artıyor...
    Hell de dün 3 saat kadar oynadım bütün elit ve mavi packleri kestim hiç skill değiştirmedim ve her 15-30 dakikada bir sagda solda bazen normal mobdan bazen chestlerden hep bir SARI item düştü...
    Gercekten cok zevkliydi. Hell de en iyi skiller benim oyun stratejime göre Blizzard-hydra(venom)-mirror image oldu. Kesemedigim ve cok zorlandigim bir elite kombinasyonu olmadı...

• Archon bu sayede bazen bitince hemen yenisini açabileceğiniz seviyeye bile geliyor, özellikle kucuk moblarda direk açın cok eğlenceli oluyor...
  • @Fabrice 'nin de dediği gibi gerçekten herkes kendi alıştığı build daha iyi gibi...Konuyu uzun süredir takip etsemde ilk defa yazıyorum..

Hemen hemen tüm paylaşılan build'leri denedim ama en son hell act 3e e başadıkdan sonra pek değiştirmedim...Biraz yakın vurur kaçar uzaktan vururum diyenler için

Build:http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WiSXOm!aYf!cbZcYc

Not: Şuan infernodayım ve sk' ya ilk gittiğimde 2-3 dk içinde kesmiştim ''arcon coolddown süredi o kadardı '' ...Eliteler konusunda ise sadece sarı olana atak yapıp yanındakiler immune olanlar da sorun var onun dısında haritayı tek başıma full temizledim ve eliteler dısında diğer moblardan yanıma yaklaşabilen olmadı ve söylendiği gibi zor gelmedi tabiki bu bölümde şimdilik değil :D

Hp:44k, Dps:18k Armor:2400 civarı falan ama 55 lvl itemleri kullandığım için genelde armor düşük kaldı...

Tavsiyeler üzerine mirror image'yi energy armor yerine kullanmak istedim bir ara ama yakanıp infernoda tek yiyebildiğim için geri eski buildime döndüm :)

Builde, özelliklede runelere yorumu tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa sevinirim....

• Infernoda archon nasil kullaniyorsunuz? Elitlerdn kacmaktan en fazla 5sn kullanabilisiniz onda da hareket kabiliyetinizi sinirlar. 2 dk da 5sn dusunuldugunde faydadan cok zarari var bosu bosuna skill slotunu dolduruyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.