Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.459
Cevap
16
Favori
182.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorceress

Spectral Blade kullanan bir Ben miyim acaba?
    Melee takılmak hoşuma gidiyor.

Bende kullanıyorum sol tuş ile, son rune ile menzili genişletince güzel de vuruyor...Tek sıkıntısı bazen kaptırıp çok yaklaşabiliyoruz, kaçış yoksa ölüm kaçınılmaz o zaman da..
  • weapon ile 28k dmg var şuanda. HP 27k inferno act1 deyim. Ama arkadaş gel görki şu dandik mobları bile öldüremiyorum. Bence sorun item diziliminde. Tek yiyorum dandik zombilerden. Resistance mı kasmak lazım anlamadım. Res+int+vit item alayım diyorum onlarıda alırsam 2-3 kuruş param var o bitecek. Ne önerirsiniz ? Yetenek dizilişiyle olmayacak bu iş itemleri baştan ayarlamak lazım. Bu arada energy armor ile armorum 3300 civarı bişey oluyor. Yine faydası yok tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: azzek

quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Beyler sadece göz atın, kafanıza yatarsa kullanmak isterseniz farkı görüceksiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_61485297/tm.htm

Şuan hangi hangi bölümdesiniz bilmem ama infernoda life regen falan yalan olursun eliteler geldiğinde :)

Gerçi ilk köye girmeden yoldaki zombi bile 15 k yı koyunca 300-500 life artsın diye gezelerim dersen sorun yok...Bu nedenle bonus olarak damage+hp veren itemler kesinlikle öncelikli tercih benim için...

İnfernodaki arkadaşlar malum item olmadan gelen geçen pas pas yapıyor, öncelikli olarakda iyisinden bir staf alsak act 3 e kadar bize yetecek ne olabilir ?

Fiyat olarakda bir kaç milyon goldu geçmicek ne olabilir, sizler neler kullanıyorsunuz ? Dps ler ne kadar ?

infernodayım, bosslar haricinde zorlanmadan ilerliyorum hocam. champ, rare ortalama 1dk sürüyor solo kesmem...

yanlış anladın olayı, sadece life regen değil mevzu, 15 koyarsa demişsin de 15k damage geldiğinde sen 15k yemiyorsun işte, toplam canının %35i kadar etki ediyor (force armor)

• quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Spectral Blade kullanan bir Ben miyim acaba?
    Melee takılmak hoşuma gidiyor.

Bende spectral blade kullaniyorum ama elitlerde mecburen range donuyorum infernoda pek bi sansin olmuyorum cunku bide spectral blade kullanicaksan yuksek hp ve lifesteal gerekiyor su an 65 k hp var ama elitlerde melee girersen wizardla canina okuyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azzek

quote:

Beyler sadece göz atın, kafanıza yatarsa kullanmak isterseniz farkı görüceksiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_61485297/tm.htm

Şuan hangi hangi bölümdesiniz bilmem ama infernoda life regen falan yalan olursun eliteler geldiğinde :)

Gerçi ilk köye girmeden yoldaki zombi bile 15 k yı koyunca 300-500 life artsın diye gezelerim dersen sorun yok...Bu nedenle bonus olarak damage+hp veren itemler kesinlikle öncelikli tercih benim için...

İnfernodaki arkadaşlar malum item olmadan gelen geçen pas pas yapıyor, öncelikli olarakda iyisinden bir staf alsak act 3 e kadar bize yetecek ne olabilir ?

Fiyat olarakda bir kaç milyon goldu geçmicek ne olabilir, sizler neler kullanıyorsunuz ? Dps ler ne kadar ?

infernodayım, bosslar haricinde zorlanmadan ilerliyorum hocam. champ, rare ortalama 1dk sürüyor solo kesmem...

yanlış anladın olayı, sadece life regen değil mevzu, 15 koyarsa demişsin de 15k damage geldiğinde sen 15k yemiyorsun işte, toplam canının %35i kadar etki ediyor (force armor)

Alıntıları Göster
    quote:

hocam o skil bir hafta falan önce nerf yedi artık %35 limiti eğer senin toplam max life oranın 7k ise tek vuruş için max 7k absorbe ediyor. yani adam 8k vurduğunda sen 1k yiyorsun.adam 15k vurduğunda ise direk meftasın. hadi diamond da açtın diyelim 20k da ordan olsun 20+14 34k sen yine 35 k vuran bir moba teke yatarsın. ki ben 40k hp + 20k diamond skin +40k da energy armor ile teke yatmasam bile jailer yada mortarlar harcıyor(slow yemeyen fast moblarda cabası kaçma imkanınız yok). saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 31 Mayıs 2012; 14:54:35 >

• Arkadaşlar, daha önce yazıldı mı bilemedim ama Venom Hydra nerf'i yemeden sömürebildiğiniz kadar sömürün. Poison damage mahlukat zehir havuzunda kaldığı sürece stack oluyor. 2-3 saniye pool'da kaldı mı göz ile takip edemeyeceğiniz kadar hızla HP eritiyor. Blizz'in forumlarında yine ağlak ergenler "VH'ye nerf ühü ühü" diye ortalığı birbirine katıyor, bugün yarın perişan olur VH. Arada ne sömürseniz kar.

Hımbıl boss'lara karşı absürd damage vuruyor VH. Kızgın tavaya düşmüş tereyağı gibi eritiyor vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Arkadaşlar, daha önce yazıldı mı bilemedim ama Venom Hydra nerf'i yemeden sömürebildiğiniz kadar sömürün. Poison damage mahlukat zehir havuzunda kaldığı sürece stack oluyor. 2-3 saniye pool'da kaldı mı göz ile takip edemeyeceğiniz kadar hızla HP eritiyor. Blizz'in forumlarında yine ağlak ergenler "VH'ye nerf ühü ühü" diye ortalığı birbirine katıyor, bugün yarın perişan olur VH. Arada ne sömürseniz kar.

Hımbıl boss'lara karşı absürd damage vuruyor VH. Kızgın tavaya düşmüş tereyağı gibi eritiyor vallahi.

Evet oyle ama infernoda oda pek bi etki etmiyor damagein cok yuksek olmassa dmg cok yuksekkende hp dusuk oluyor yine dayak yiosun bende venom hydra kullaniyorum 65 k hp ile frost nova diamond armor kiteliye kiteliye kesmeye calisiyorum yanliz biraz uzun suruyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onefootingrave

quote:

Orijinalden alıntı: xwq

Benim wizard 41 lvl ama masllah ayakta duramiyor. Itemlari hep int verenlerden kastim int 835 falan oldu. Ama gelen öldürüyo giden öldürüyor. hp 3800 civari. 2. zorluk seviyesinde kalede soul eater geliyor 3 tane gecemedim onlari bir türlü. Iceri girmem ile ölmem bir oluyor. Yanlis skillei falan mi kullaniyorum anlamadim. tornado,elmas skin, frost nova, energy armor,u kullaniyorum. Varmi bir fikri olan ne yapmliyim?

HP en az o yüzden sorun yaşıyorsun. Ben de 41. lvl wizardım ama 10k üzeri hp var. Sadece int veren itemları kullanmamalısın, bütün itemların hem int hem vitality vermeli.
    Eğer paran varsa auction housedan bütün itemlarını yenile derim. Bu oyun başka türlü oynanmıyor. Eğer sadece kendi bulduğum itemlarla oynamaya kalksaydım şu an hala 3k hp 300-500 de dps im olurdu.
    AH sayesinde 1500 üzeri dps ve 10k üzeri hp var. Nightmare de rahat ilerliyorum artık.

VAy be bende hp cok diyorum wizard icin. Skill olarak hangilerini kullaniyim peki ben kendi verdigi siralma ile kullaniyorum hocam. Deistirmiyorum hic yerlerini. Birde hep en son acilanlari kullanamya gayret ediyorum.. Biraz para kasmam lazim ah icin cünkü para geldigi gibi gidiyor. bütün parami blacksmithe yatirdim ama batirdi beni.

• Level 48'im, 2411 damagee ulaştım. Statları nasıl yapayım sizce, hp de 10000. Nightmare act III.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 31 Mayıs 2012; 16:59:00 >
  • bende blacksmithe başlamıştım ki arkdaş boşver ah' a takıl dedi.
    Ap hp ne varsa düşüktü. Şimdi yavaş yavaş düzeltiyorum Ama söylediğiniz hp ve damageleri
    görebilir miyim bilemiyorum.
  • bende blacksmithe başlamıştım ki arkdaş boşver ah' a takıl dedi.
    Ap hp ne varsa düşüktü. Şimdi yavaş yavaş düzeltiyorum Ama söylediğiniz hp ve damageleri
    görebilir miyim bilemiyorum.
  • Oyun çıktığında benim tüm arkadaşlarım "Ben WD kasıyorum, ben Monk başlıyorum vb." diye envayi çeşit karakter açmıştı. Şimdi bakıyorum ilk karakteri 60 yapan hemen Wizard açıyor. İstisnasız tüm tayfa Wizard'a transfer oldu.

Kaç zamandır söylüyorum, Wizard candır kandır. Vur kır ile mob'lar normalde ve NM'de ölür de Hell ve ötesinde melee karakterler kişniyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Arkadaşlar, daha önce yazıldı mı bilemedim ama Venom Hydra nerf'i yemeden sömürebildiğiniz kadar sömürün. Poison damage mahlukat zehir havuzunda kaldığı sürece stack oluyor. 2-3 saniye pool'da kaldı mı göz ile takip edemeyeceğiniz kadar hızla HP eritiyor. Blizz'in forumlarında yine ağlak ergenler "VH'ye nerf ühü ühü" diye ortalığı birbirine katıyor, bugün yarın perişan olur VH. Arada ne sömürseniz kar.

Onu da nerflemesinler artık.

• DH'nin 34893289453288532 damage'ini nerflemeden VH'ye dokunmasınlar bir zahmet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

DH'nin 34893289453288532 damage'ini nerflemeden VH'ye dokunmasınlar bir zahmet...

Aynen zaten bir o kaldı ellemedikleri ota b.ka nerf atıyolar Dh lere bi pandik atsınlar bari
  • Her seferinde wizard mage açmıycam diyorum yinede açıyorum.

Blizzardın mage classına karşı ağır gıcığı var. Wowda da aynı şeyi yaptılar, mageleri nerfleye nerfleye mal ettiler. Diabloda da aynısını yaparsa bunuda bırakmak zorunda kalırım...

Yıllardır Blizzardın her patch note hot fix kısmında ayrı bi mage wizard nerf haberiyle karşılaşmaktan bıktım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Haziran 2012; 4:49:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wizardla infernoda ölmekten gına geldi yeminle. Tek atıyolar arkadaş 750 res + 30k hp yapıyorum tek atıyolar , 40k hp yapsan yine tek çakıyolar. Armora yüklensen yine tek çakıyolar. Oyundan soğudum.
  • Arkadaşlar Aynı noktaya atılan blizzard skill'i hepsi farklı farklı mı damage veriyor (stacklanıyor mu yani), yoksa sadece birinin damage'i mi aktif oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

wizardla infernoda ölmekten gına geldi yeminle. Tek atıyolar arkadaş 750 res + 30k hp yapıyorum tek atıyolar , 40k hp yapsan yine tek çakıyolar. Armora yüklensen yine tek çakıyolar. Oyundan soğudum.

Yanliz 30k hp ciddi dusuk inferno icin eh demek icin 50k rahat etmek icin 65+

• Bu arada armor a fazla takılmayın sıze all resistance lazım infernoda bol bol :)40k hp 26 k dmg ile inf act 1 solo bitti ama 2 için resistance ı 600 e cıkarmak lazım bende su an 380

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micton -- 1 Haziran 2012; 12:12:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.