Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.459
Cevap
16
Favori
182.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oxxo

quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

wizardla infernoda ölmekten gına geldi yeminle. Tek atıyolar arkadaş 750 res + 30k hp yapıyorum tek atıyolar , 40k hp yapsan yine tek çakıyolar. Armora yüklensen yine tek çakıyolar. Oyundan soğudum.

Yanliz 30k hp ciddi dusuk inferno icin eh demek icin 50k rahat etmek icin 65+

kardeş resleri 700 - 750 yapıp hp yide 50k yapmak demek milyonlarca altın harcaman gerek demek oda bizde olmadığına göre :D
  • simdi intyi 850 ,hpyi 13k dmg 1800 armoru 1500 yaptim lvlde 46 oldum. skill olarak elmas,frost nova, blizzard,meteor, kullaniyorum. iyi oldu biraz direk yatmiyorum artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 1 Haziran 2012; 11:36:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Her seferinde wizard mage açmıycam diyorum yinede açıyorum.

Blizzardın mage classına karşı ağır gıcığı var. Wowda da aynı şeyi yaptılar, mageleri nerfleye nerfleye mal ettiler. Diabloda da aynısını yaparsa bunuda bırakmak zorunda kalırım...

Yıllardır Blizzardın her patch note hot fix kısmında ayrı bi mage wizard nerf haberiyle karşılaşmaktan bıktım....

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1134791/73452272A6E54D039FF05BF6EA1EB98E.jpg

Sen başka oyunu mu oynuyorsun wowda magenin nerf yediğini görmedim. Resim herşeyi açıklıyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

quote:

wizardla infernoda ölmekten gına geldi yeminle. Tek atıyolar arkadaş 750 res + 30k hp yapıyorum tek atıyolar , 40k hp yapsan yine tek çakıyolar. Armora yüklensen yine tek çakıyolar. Oyundan soğudum.

Yanliz 30k hp ciddi dusuk inferno icin eh demek icin 50k rahat etmek icin 65+

kardeş resleri 700 - 750 yapıp hp yide 50k yapmak demek milyonlarca altın harcaman gerek demek oda bizde olmadığına göre :D

Siksik ahyi takip etmelisin bazen 60lvl 10 15k ya itemler dusuyor ben oyle kovalarken 58lvlda falan 50k hpye ulasmistim yanliz act1 de aorun olmuyor 2 ve 3 icin yuksek resist ve 20 25 k dps lazim oluyor tek atablio moblar 60k hp olsa bile bide dodge onemli

• Arkadaşlar nightmare act 3 teyim elitleri 2-3. defada keser oldum aşırı zaman kaybettiriyor ve yavaş ilerleyebiliyorum bıkkınlık geldi artık kötü bir oyuncu degilim yani el çabuklugum falan var ama item-skill konularında ufak tefek eksikligim var gibime geldi sizinde görüşlerinizi almak istiyorum buyrun karakterim :)

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Arkadaşlar nightmare act 3 teyim elitleri 2-3. defada keser oldum aşırı zaman kaybettiriyor ve yavaş ilerleyebiliyorum bıkkınlık geldi artık kötü bir oyuncu degilim yani el çabuklugum falan var ama item-skill konularında ufak tefek eksikligim var gibime geldi sizinde görüşlerinizi almak istiyorum buyrun karakterim :)

http://i45.tinypic.com/10shm2o.jpg

kardeş silahının dps si düşük galiba hasarın az geldi. INT yeterli gibi ama yeni bi silah alma zamanı gelmiş.

• Silahımın dps si 109

Blacksmith geliştirmekten bir ton para harcadım 8 seviyenin sonunda ama hiçbir getirisini göremedim ya ne işime yarayacakki bu ilerde anlayamadım craftlayacagım materyallerin daha iyisi ahta var zaten :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 2 Haziran 2012; 19:56:34 >
  • Nightmare'e ancak başlayabildim henüz bir sıkıntı yok ama senin bu zorlanman bana ders oldu. Şu haliyle benim build ciddi daha kötü yani.

320k civarı var,oralara gelene kadar alırım artık bir şeyler.

Ek olarak keşke bs kasmasaydın, bashiok'un yazdıklarına göre sanırım bir müdahale gelicek. Şu an için para kaybı gibi geldi bana, hiç uğraşmadım, hep AH üzerinden hallettim.
  • Sorun gerçekten silah dps sinde imiş 1200 arttı damage im şuan :D 320k ile dizersin merak etme 1000 int şart söyliyeyim de :D
  • Arkdaşlar biri bana Energy armorun force armor runesinin tam olarak ne işe yaradığını anlatabilirmi?
  • nightmare act 3 teyim bende. Düşürdüğüm itemlarla idare ediyorum henüz bir sıkıntı yok yalnız 3'lü ateş topları atan yaratıklar ve bazı elite ler fena zorluyor.
     Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası
  • quote:

Orijinalden alıntı: streetmyther

Arkdaşlar biri bana Energy armorun force armor runesinin tam olarak ne işe yaradığını anlatabilirmi?

Force armor yediğin maksimum hasarı canının %35inde sınırlar. Yani daha açık anlatmak gerekirse mob yada boss sana 500k da vursa senin alacağın hasar maksimum (örneğin can kapasiten 30000 olsun) 30000 x 0.35 = 10500 olur. Bu da şu demek: bir wizard hiçbir zaman tek yemez. En az 3 vuruşta ölür.

• quote:

Orijinalden alıntı: murtyd

quote:

Arkdaşlar biri bana Energy armorun force armor runesinin tam olarak ne işe yaradığını anlatabilirmi?

Force armor yediğin maksimum hasarı canının %35inde sınırlar. Yani daha açık anlatmak gerekirse mob yada boss sana 500k da vursa senin alacağın hasar maksimum (örneğin can kapasiten 30000 olsun) 30000 x 0.35 = 10500 olur. Bu da şu demek: bir wizard hiçbir zaman tek yemez. En az 3 vuruşta ölür.

Hocam bunu nerflediler. Mesela boss 500k vurdu. Seninde 501k hp yoksa tek yersin.
    ama 501k hp varsa sende bu sefer 501k nun 1/3 ünü yersin anladınmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murtyd

quote:

Hocam bunu nerflediler. Mesela boss 500k vurdu. Seninde 501k hp yoksa tek yersin.
    ama 501k hp varsa sende bu sefer 501k nun 1/3 ünü yersin anladınmı ?

Anladım arkadaşlar teşekkürler ikinizede .

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros
    nightmare act 3 teyim bende. Düşürdüğüm itemlarla idare ediyorum henüz bir sıkıntı yok yalnız 3'lü ateş topları atan yaratıklar ve bazı elite ler fena zorluyor.

Sırf düşenlerle iyi gitmişsin, Act 2'ye geçtim ve açıkçası AH olmasaydı ciddi zorluk yaşardım.

Onun dışında şu Tome of Jewelcrafting sanırım daha düşmüyor Nightmare'de, elinde çokça olan varsa satın alabilirim.
  • Act 2 infernoda çok zorlanıyorum. 33k hp 20k dps 600 resi var. Tavsiye edebileceğiniz build var mı ?
  • Tüm güncellemeler yapılı olduğu halde 3 gündür başlatılıyor diyor ama bir türlü oyuna girmöiyor. Hatamesajı da yok. Böyle bir durumla karşılaşan ve çözümünü bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Act 2 infernoda çok zorlanıyorum. 33k hp 20k dps 600 resi var. Tavsiye edebileceğiniz build var mı ?

Buildle alakası yok dps düşük. kiteleye kiteleye kesmek gerekir ona da dps lazım ki 30 dk sürmesin kitelemek :) ben 89k dps wizardımla act II'de süründüm senin daha cok isin var anlayacağın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Act 2 infernoda çok zorlanıyorum. 33k hp 20k dps 600 resi var. Tavsiye edebileceğiniz build var mı ?

Buildle alakası yok dps düşük. kiteleye kiteleye kesmek gerekir ona da dps lazım ki 30 dk sürmesin kitelemek :) ben 89k dps wizardımla act II'de süründüm senin daha cok isin var anlayacağın.

Dps nasıl o kadar fırladı . 860 dps 2h var sizde ne var ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Dps nasıl o kadar fırladı . 860 dps 2h var sizde ne var ?

lvl 60'da mı 860 dps'iniz var :) infernoyu bastan asagı farmlarsanız uygun itemlerle sizde de olur aynı dps. Bunlar inferno icin yeterli dps'ler değil zaten.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.