Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3ddark

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Arkadaşlar hell act I'de bile düşe kalka ilerliyorum. Güzel bir build istiyorum sizden.

güzel bi silah bul increase atack speed %15 li ve 1 soketli sokete yeşil gem tak büyüklerden amuletide critikli al ucuzdur bu buildi infernoda kullanıyorum

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#ZPROlm!gYW!bZbbZb

arcane sorunu olmuyor rahat rahat yetiyor

Eyvallah bunu deneyeceğim.

• Denedim ama beceremedim.
    Hell için bir build yaptım iyi oynuyorum bununla, tam uydu bana.
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aiQPRO!gfa!aaYZbb
  • Ben oyuna başladığım günden beri pek fazla ayarlara girip kurcalamadım standart ayarlarda oynuyorum geçen gün bir videoda farkettim diamond skin ile teleportu aynı anda kullanıyordu. Yani Defensive'ten 2 skill koymuş ben her özellik grubundan 1 skill seçip kullamılıyor diye biliyordum yeri gelince teleport yeri gelince diamond değiştiriyordum ama ikisinide aynı anda kullanmak güzel olur. Bu hangi ayarlardan yapılıyor ?
  • Ayara gerek yok hocam. Skille sağ tıklayın, daha sonra skillerin ikonlarının en sağ ve solundaki ok işaretlerinden değiştirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Ayara gerek yok hocam. Skille sağ tıklayın, daha sonra skillerin ikonlarının en sağ ve solundaki ok işaretlerinden değiştirin.

İşte bu dediğinin yapılması için de ayarlardan elective modu açmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Ayara gerek yok hocam. Skille sağ tıklayın, daha sonra skillerin ikonlarının en sağ ve solundaki ok işaretlerinden değiştirin.

İşte bu dediğinin yapılması için de ayarlardan elective modu açmalı.

Dogru demis arkadas elective mod acilmali.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aZXYRO!gXW!ccccbb

Bende hell'de bu sekilde oynuyorum.

1 hafta öncesine kadar her koydugum itemi satip iyi kötü para yapiyordum Ah'de o paraylada iyi itemlar topladim. Yine burda bir arkadasin tavsiyesi üzerine hp ve int veren itemlari topladim cogu res. veriyor ayrica. Simdi Ah'de birsey satamiyorum topladigim paralarla aliyorum. Süre ilerledikce fiyatlar baya düsücek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 5 Haziran 2012; 20:38:54 >

• Elective modu unuttum ben, kusura bakmayın. İlk başladığımda açmıştım bir daha da optionsa girmedim zaten. Aklımdan tamamen çıkmış. :D

• Nightmare diablo'dayım 4-5 deneme yaptım ama henüz öldüremedim normal modda 3. denemede rahat indirmiştim. min kaç dps kaç intel gerek acaba ? Benim item larmı yetersiz kalıyor nedir

Edit: Şimdi farkettimde vitality baya düşük kalmış benim ya level 51'im intel 1100 vitality 230 küsür o yüzden dayanamıyorum galiba, fight'ın 3 yani son bölümünde ölüyorum
    Edit2: İndirdim sonunda

Çok kullanışlı bi build yaptım onun sayesinde 230 vitality olmasına rağmen enerjim yarıya bile inmeden öldürmeyi başardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 6 Haziran 2012; 6:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Nightmare diablo'dayım 4-5 deneme yaptım ama henüz öldüremedim normal modda 3. denemede rahat indirmiştim. min kaç dps kaç intel gerek acaba ? Benim item larmı yetersiz kalıyor nedir

Edit: Şimdi farkettimde vitality baya düşük kalmış benim ya level 51'im intel 1100 vitality 230 küsür o yüzden dayanamıyorum galiba, fight'ın 3 yani son bölümünde ölüyorum

Çok kullanışlı bi build yaptım onun sayesinde 230 vitality olmasına rağmen enerjim yarıya bile inmeden öldürmeyi başardım

diablo keserken miror image kullanmanın çok faydası oluyor diamond skin de alırsanız yanınıza kesmemeniz hiçbir neden yok, sadece dikkatli oynayıp hamleleri biraz önceden kestirmeniz yeter uzun sürer belki ama sonunda kesersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 6 Haziran 2012; 10:36:49 >

• Level 58 Hell'de tek başıma oynarken ben şu build ile gidiyorum;

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#biXYRS!bYX!baaZbZ

Arada sırada öldüğüm oluyor tabi elite pack'lere (özellikle fast olanlara) ama onun dışında ne boss'larda ne de başka bir yerde sıkıntı yaşamadım. Arcane weapon buff'ı ile 13K DPS ve 21K HP var. Resist, armor vs. şimdi hatırlayamadım.

Grup olunca bazı ayarlamalar oluyor. 2 Wizard varsa Frost Nova Boss savaşlarında işe yarıyor ama geri kalan kısımda çok faydalı değil. Yerine Familiar, Blizzard vb. isteğe göre başka bir şey alıyorum.

Inferno için ise genelde en çok tercih edilen build ana hatlarıyla şu şekilde;

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#alQROS!YdT!cYYbYZ

Diamond Skin maalesef Inferno'da anlamını yitiriyor. Önüne gelen 30-40K indirdiği için boş yere almaya gerek yok.

Blizzard emniyetli seçim, onun yerine Arcane Orb (Tap the Source) + Temporal Flux kullanılabilir. Damage artıyor ama Blizzard'ın alan kontrolü etkisi olmayınca çok daha dikkatli oynamak lazım. Blizzard için Snowbound yerine Stark Winter rune'u olabilir. Signature olarak bir ihtimal Shock Pulse + Piercing Orb düşünülebilir ama Force Armor + Force Weapon + Fracture sanki default gibi.

Seeker için de şöyle bir öneri okudum. Mouse'un sol tuşuna atamak yerine klavyeden 1-4 arası istediğiniz bir tuşa atıyorsunuz. Sonra sol tuş ile koşturup dururken klavyeden 1-1-1-1 spam yaparak arkanızdan gelen moblara MM gönderiyorsunuz. Fakat bu durumda sol tuşa ne atanıyor onu bilemedim.

• http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#ZlYXSO!aYW!bbZaZY

Buda benim inferno build, boss'da frost nova yerine venom hydra kullanuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Nightmare diablo'dayım 4-5 deneme yaptım ama henüz öldüremedim normal modda 3. denemede rahat indirmiştim. min kaç dps kaç intel gerek acaba ? Benim item larmı yetersiz kalıyor nedir

diablo keserken miror image kullanmanın çok faydası oluyor diamond skin de alırsanız yanınıza kesmemeniz hiçbir neden yok, sadece dikkatli oynayıp hamleleri biraz önceden kestirmeniz yeter uzun sürer belki ama sonunda kesersiniz

Evet miror image kullandım aynen dediğin gibi bir build oldu. Diamond-miror-magic weapon(force)-venom hydra- Disintegrate ve Shock Pulse. Bir kaç quest hell zorluğunda oynadım vitality çok düşük kaldı benim 7K canım var, tek vuruşta iniyorum ki act 2 kim bilir nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 6 Haziran 2012; 16:43:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#ZlYXSO!aYW!bbZaZY

Hocam atak ve hp kaç ? İnferno da bende farklı farklı buildler deniyorum da

• 60 lv oldum gold farm yapıp itemleri dizmek istiyorum artık ama itemlerde vitality-int dengelimi gitmeliyim yoksa int e mi yuklenmeliyim 1 kere almak istiyorum itemleri birdaha değiştirmek istemiyorum en iyi şekilde nasıl verim alırım?
  • İnfernoda vit. int. ve resistance önemli sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası + Cold Bloooded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 7 Haziran 2012; 13:59:01 >

• Tek elli silah ile DPS gayet iyi. Hele bir de Arcane Weapon atılmadan bu değere ulaşıldıysa bravo.

Tabi bizim gibi ihtiyarlar günde en fazla 2-3 saat oynayabildiği için AH'yi yeteri kadar tarayamıyoruz. Yine de iyi kötü 20K DPS + 24K HP yapmayı becerdim. Fakat 2-elli staff kullanıyoruz, kalkanın güzelliklerinden faydalanamıyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası + Cold Bloooded

o resistlerle allah kolaylık versin hocam

• Ben de 30k HP yaptım ama DPS yerlerde sürünüyor 5k en fazla :)

Allahtan buildi çok güzel oturttum da Hell'de çok fazla zorlanmıyorum.
  • Hell demişken, Act III'ün sonlarına doğru (Tower'a girdikten sonra) işler çok değişiyor. Kapalı alanda Phasing'dir, Fast'dır, Invul'dır elite pack'ler iflahınızı kesiyor. Keza Act IV'de hayli kazık. 5K DPS ile çok zorlanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.