Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.459
Cevap
16
Favori
182.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Act 2 infernoda çok zorlanıyorum. 33k hp 20k dps 600 resi var. Tavsiye edebileceğiniz build var mı ?

Buildle alakası yok dps düşük. kiteleye kiteleye kesmek gerekir ona da dps lazım ki 30 dk sürmesin kitelemek :) ben 89k dps wizardımla act II'de süründüm senin daha cok isin var anlayacağın.

hocam bi ss koyarmısın ya 89k dps demişsin bi görmek istiyorum itemlerini sakıncası yoksa yada battle tagını yaz oyundan pm leşiriz ordan bakarım ben dark#2771
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

quote:

quote:

Act 2 infernoda çok zorlanıyorum. 33k hp 20k dps 600 resi var. Tavsiye edebileceğiniz build var mı ?

Buildle alakası yok dps düşük. kiteleye kiteleye kesmek gerekir ona da dps lazım ki 30 dk sürmesin kitelemek :) ben 89k dps wizardımla act II'de süründüm senin daha cok isin var anlayacağın.

hocam bi ss koyarmısın ya 89k dps demişsin bi görmek istiyorum itemlerini sakıncası yoksa yada battle tagını yaz oyundan pm leşiriz ordan bakarım ben dark#2771

hocam selamlar item üzerinde görünen dps details daki dps inizi yansıtmıyor.

detailsdeki dps i uçuran değerlerde atack speed+ critical hit chance + critical hit damage yoksa sizde 900 dps lik silahla 20k dps yapıyorsanız 1800 dps lik silahla anca anca 40k dps yaparsınız değerleri atıyorum suanda. ama detailsdaki dps değerini uçuran değerler atack speed+ critical hit chance + critical hit damage bunlarında silah dps i ile biraraya geldiği silahlar ne yazık ki suanda çok pahalı.
    üstüne birde life on hit, yada damage convert to life bonus gerekir.

+300 int lik bir silah almaktansa +%50 crit damage +%18 attack speed +%8 critical hit chance bir silah alırsanız nerden baksan iki kat farkeder dps. eğer optionsdan damage değerlerini rakamla göster derseniz ne kadar çok crit vurduğunuzu görürsünüz.

edit: int tabiki lazım ama silah bonusu olarak daha önemli bonuslar int bonuslarını armorlara saklayın
    ayrıca infernoda takıldığınız yerlerde co op yapmanızı ve kesemeyeceğinizi anladığınız championları es geçmenizi öneririm. bazı moblar gerçekten solo oyunda imkansız oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 4 Haziran 2012; 11:29:49 >

• Arkadaşlar benim lvl 52 15 k canım 2,5k dps im var.
    birincisi bu değerler nasıl, ikinci olarak da bazı magelerde staff yerine
    sword filan görüyorum. Daha mı iyi staff'tan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78powere

Arkadaşlar benim lvl 52 15 k canım 2,5k dps im var.

Hocam AH'ye giriyorsun lvl kısımlarına 52 yazıyorsun, istediğin özelliklere de int+%damage+attack speed yazıyorsun. En yüksek dps' den siralatiyorsun sonra çıkan silahlardan fiyat/performans olarak alıyorsun kullanıyor ve 53. Lvl olunca eskiyi satıyor yeniyi alıyorsun...
    Burada onemli nokta bence cok para harcamaman ucuza alıp hemen hemen aynı paralara satman bu lvllarda yapacağın tasarruf sana lvl 60 olunca yarayacak çünkü lvl60 hersey cok pahalli...

Bir de wand-staff ve sword-dagger-axe arasında hiçbir fark yok tek sorun arcane power biterse wizard kilic firlatmayacagi icin atağa kalkıyor moblara Dogru kostruyor tabi pek istenen bir durum degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 78powere

Arkadaşlar benim lvl 52 15 k canım 2,5k dps im var.

Lvl 53'de 8K DPS + 26K HP var. Sizin değerleriniz düşük geldi bana. Her türlü alet edevatı genelde aldığınız fiyatın üç aşağı beş yukarı aynısına satma şansınız oluyor. Dolayısıyla 50-60K gold arası olanları gözünüzü kırpmadan alabilirsiniz. En fazla 5-10K düşüğüne yine elden çıkartabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

quote:

quote:

hocam selamlar item üzerinde görünen dps details daki dps inizi yansıtmıyor.

detailsdeki dps i uçuran değerlerde atack speed+ critical hit chance + critical hit damage yoksa sizde 900 dps lik silahla 20k dps yapıyorsanız 1800 dps lik silahla anca anca 40k dps yaparsınız değerleri atıyorum suanda. ama detailsdaki dps değerini uçuran değerler atack speed+ critical hit chance + critical hit damage bunlarında silah dps i ile biraraya geldiği silahlar ne yazık ki suanda çok pahalı.
    üstüne birde life on hit, yada damage convert to life bonus gerekir.

+300 int lik bir silah almaktansa +%50 crit damage +%18 attack speed +%8 critical hit chance bir silah alırsanız nerden baksan iki kat farkeder dps. eğer optionsdan damage değerlerini rakamla göster derseniz ne kadar çok crit vurduğunuzu görürsünüz.

edit: int tabiki lazım ama silah bonusu olarak daha önemli bonuslar int bonuslarını armorlara saklayın
    ayrıca infernoda takıldığınız yerlerde co op yapmanızı ve kesemeyeceğinizi anladığınız championları es geçmenizi öneririm. bazı moblar gerçekten solo oyunda imkansız oluyor.

Sağol benim merak ettiğimde buydu.
    @hyprosoft ne söylediğimi tam olarak anlamamış.

• Simdi ben bir sey duydum silahtaki dps e icindeki statlarda dahilmis bu dogrumu yani %dmg int dmg vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

Simdi ben bir sey duydum silahtaki dps e icindeki statlarda dahilmis bu dogrumu yani %dmg int dmg vs?

% damage ve + cold, + fire ,+ poison ,+ arcane vs damage statları silahın görülen dps ine ekleniyor. yani 800 dps +200 arcane damae li bir silah 800+200 1000dps değil o 200 lük bonus ile birlikte 800 dür.
  • quote:

quote:

Simdi ben bir sey duydum silahtaki dps e icindeki statlarda dahilmis bu dogrumu yani %dmg int dmg vs?

% damage ve + cold, + fire ,+ poison ,+ arcane vs damage statları silahın görülen dps ine ekleniyor. yani 800 dps +200 arcane damae li bir silah 800+200 1000dps değil o 200 lük bonus ile birlikte 800 dür.

Tamam peki int oda eklenmis hali degilmi?

• Pardon bende yeni anladım şimdi. Bendeki 1519 dps 2h +%33 damage 201 int 101 vitality. Ortalama 50m edecek bir silah satmayı da düsünüyorum wand alacağım.
  • suanda anca 1m kasabildim ancak ben bu piayasaya koyulan 50m 100m lik itemlerı kimsenin aldığını düşünmüyorum. yatıp kalkıp oynayan kungen gibi adamlarda bile 50m gold oluğu söyleniyor ki oda bütün parasını sadece damage olan bir silah için vermez. ki zaten 50 a item satacak olsa oyun içi trade den satar adam. 7.5 milyon blizarda kalıyor bu şekilde.

alan yada satan varmı 10m üzerined bir meblaya ? varsa beri gelsin ss koysun şaşıralım.

ayrıca dps güzel ama int ve vitality silahta çok işe yarar statlar değil. %33 damage de zaten silahın dpsine dahil.

edit: int dps e nasıl etkiyor tam mekanızmasını bilmiyorum ama details kısmındaki damage inscreased gibi bir şey var en üstlerde onu arttırıyor.
    ama + 100 200 int yerine %60 falan critical damage arttıran bir silah alırsanız çok daha fazla vurursunuz dikkat ettiyseniz yüksek dps li silahlara hep yeşil gem takılıyor.

şöyle örnekliyim normalde 10k vuruyuorsanız critik çıktığında 20bin vuruyorsunuz, bu damage %60 artsa 32bin vuracaksınız kritik çıktığında 200 int koysanız max 10k değilde 12k vurursunuz normal vuruşlarınızda. ki alanlı vuran skillerde çok fazla critik çıktığınızda sizde gözlemleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 4 Haziran 2012; 17:40:13 >

• Dps 51k ya cikarabildim gerekli setup i bi turlu oturtamadigimiz icin pure dps oynayamiyorum mecburen yari yariya survival olmak gerekiyo buda dps i cok dusuruyo

• 2 gun once basladım 50lv oldum yeni hell e gectim ama dogru duzgun item dusuremiyorum ben yahu ah den aldıklarımda idare ediyorum anca item alırken int ve vite dikkat ediyorum mf gf %0 suan mf gf li armorlarda 200-300k dan baslıyor ne yapabilirim 60a kadar kasıp sonra dandik itemlerle full mf gf asılıp farm mı yapayım ?
  • Arkadaşlar hell act I'de bile düşe kalka ilerliyorum. Güzel bir build istiyorum sizden.
  • Bu arada energy armor açıklamasında yazdığının aksine 20 artırıyor arcane powerı.

Runemuş o pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 4 Haziran 2012; 23:16:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Arkadaşlar hell act I'de bile düşe kalka ilerliyorum. Güzel bir build istiyorum sizden.

güzel bi silah bul increase atack speed %15 li ve 1 soketli sokete yeşil gem tak büyüklerden amuletide critikli al ucuzdur bu buildi infernoda kullanıyorum

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#ZPROlm!gYW!bZbbZb

arcane sorunu olmuyor rahat rahat yetiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Arkadaşlar hell act I'de bile düşe kalka ilerliyorum. Güzel bir build istiyorum sizden.

güzel bi silah bul increase atack speed %15 li ve 1 soketli sokete yeşil gem tak büyüklerden amuletide critikli al ucuzdur bu buildi infernoda kullanıyorum

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#ZPROlm!gYW!bZbbZb

arcane sorunu olmuyor rahat rahat yetiyor

ana hatlarıyla buildimiz birbirine çok benziyor ray offrost cold blod runuyla hemen hemen hiç arcane götürmüyor. yerine göre hydra ve blizardı diamond skin ve magic veapon ile değiştiriyorum. ciritcal mass yerinede astral presence kullanıyorum

glass canon + cold blooded + magic veapon baya bir ucuruyor dps'i tabi bu buildi 2 hand staf daha iyi gider 1hand kullanırsanız az vurursunuz ama daha seri skil atarsınız buda arcane problemi yaratır(muhtemelen arcane yetmez). ben 2hand 1.30 atack sppedli silah kullandığım için astral presence olmazsa mana sıkıntısı çekiyorum.

bu sayede energy armoruda en imba rune olan force armor ile kullanıyorum.

tam kite yapmaya yönelik güzel bir build olmuş ama force armor kullanırsanız hayatta kalma oranınız baya bir artar yoksa mortar ve fast moblara karşı hiç şansınız yok.

bende de henüz yok ama bence tüm wizardlara koşma hızını arttıran bot lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 5 Haziran 2012; 10:36:21 >

• Bende bi ara 1h kullaniodum ring falan derken 2.40yada 2.60 olmustu attack speed ama mana dayanmiyordu gittim 1200dps li bi staff aldim hem attack speedi dusurdum hem dps i arttirdim

• quote:

quote:

A wizard is never late, nor is he early, he arrives precisely when he means to.

Arkadaş wizard beyler dağılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

quote:

A wizard is never late, nor is he early, he arrives precisely when he means to.

Arkadaş wizard beyler dağılın

gandalf reyiz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.