Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.459
Cevap
16
Favori
182.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: viktor1574

Ben wizardın stat olayına takıldım.Wizard için itemlerde ilk öncelikle hangi statları aramalıyım.Biri cevaplarsa sevinirim.

Int vita olarak gitmeni tavsiye ederim. Dmg i en fazla weapon artiriyor. Alabildigin en saglam weaponu almaya calis. Infernoda 30-40k arasi hp yeterli ondan sonra int agirlikli itemler kullan. Resitansli itemler ne derece faydali onu bilmiyorum. Bilen biri bilgilerini paylasirsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viktor1574

Ben wizardın stat olayına takıldım.Wizard için itemlerde ilk öncelikle hangi statları aramalıyım.Biri cevaplarsa sevinirim.

Bende int - vitality gidiyorum ama bana göre resistancelar ve armorda çok önemli özellikle büyücü gibi bir şeyde armor olmalı. O yüzden bence infernoda olmazsa olmaz energy armor skilidir. Bu skile en iyi , armora destek olan rune force armor mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

Ben melee buildle oynuyorum gozlemledigim kadariyla en iyi dps i melee wizard cikariyo item konusundada sansliydim biraz 56lvl 17k hp 8.2k dps var ama yavastan dpsi dusurup vit ve resist e yuklenmeye dusunuyorum cunku infernoda vit ve res en onemlileri
    Bu arada build falan hell act 3 e kadar onemli degil kafanizi yormayin, cunku yaptiginiz build buyuk itimal act 3 ten sonra cope gidicektir. İsin rengi ordan sonra cok degisiyor ve iyi item ihtiyaci on plana geciyor

melee build merak ettim yariyor mu Infernoda? Ben acikcasi denedim, 800 Resistance ile, fakat tek yiyorsun act 3 ve 4`te :)

En iyi dps hangisi bilmiyorum ama benim dps 75k, HP de 40k. aslinda herkes dpsini paylassa level 60 olanlar, daha iyi olabilir... Su anda Belial`i da solo olarak kestim wizardla, eger takilan varsa bilgi verebilirim, nerften sonra tabi.

Valla arkadaşım ben kesemedim. Zamanın olunca kısa bir cevap yazarsan, hangi buildi kullandın nasıl bir taktik izledin? merak ettim doğrusu. Bosstan çok addlerde sıkıntı çekiyorum ben, esas boss fightına geçsem hiç bir sorun olmayacak. Senin dps farkında olsa gerek bunlar. Şimdiden teşekkürler..

• İyi haftalar arkadaşlar şimdi gözlemlediğim bi kaç şeyi sizinle paylaşmak istedim.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#ZPSjXm!YWX!bcZaZc

1-Şu buildi denemenizi tavsiye ediyorum.Max dmg daha ötesi yok hem oynanış hemde dmg yönünden ideal build.
    Kesin deneyin......
    2-Bazı arkadaşlar bizim dmg ezik falan demişler size tavsiyem şudur. İtem alırken yada dizerken dmg için olmazsa olmaz
    Silahta 15%atack speed
    Ringlerde %15 atack speed ve int
    Amulette bulabiliyorsanız dmg %15atack speed int yani itemlerde kesinlikle %atack speed olsun
    Şu anda bendeki wizard 60 lvl.
    Moblara 21-23k arası vuruyorum silahin dmg 445 di sanırım c ekranındaki değer 18400.
    1150 lik silahlardan buldumu siz tahmin edin kaç olur artık.Belki 35k olur bilemiyorum.

BU DEDİKLERİMİ KESİN YAPİN ARADAKİ UCURUMU GÖRECEKSİNİZ.YORUMLARINIZI BURDAN YAZARSINIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ddark -- 28 Mayıs 2012; 9:58:16 >

• Yazılanları dikkate alcam gerçi şu anda daha normal moddayım pek rare item düşmedi.
  • lvl 33'üm. Diablo'yu daha yeni kesebildim. Şimdi nightmare modda deavm edeceğim.
    Bir çok build denedim ,en çok disintegrate ve Archon hoşuma gitti. Diğer skilleri de kullanıyorum ama bu iki skill hayat kurtarıyor. İlerleyen levellerda başka skill ve rune'lar geldikçe durum değişir diye umuyorum. yoksa böyle çok sıkıcı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

İyi haftalar arkadaşlar şimdi gözlemlediğim bi kaç şeyi sizinle paylaşmak istedim.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#ZPSjXm!YWX!bcZaZc

1-Şu buildi denemenizi tavsiye ediyorum.Max dmg daha ötesi yok hem oynanış hemde dmg yönünden ideal build.
    Kesin deneyin......
    2-Bazı arkadaşlar bizim dmg ezik falan demişler size tavsiyem şudur. İtem alırken yada dizerken dmg için olmazsa olmaz
    Silahta 15%atack speed
    Ringlerde %15 atack speed ve int
    Amulette bulabiliyorsanız dmg %15atack speed int yani itemlerde kesinlikle %atack speed olsun
    Şu anda bendeki wizard 60 lvl.
    Moblara 21-23k arası vuruyorum silahin dmg 445 di sanırım c ekranındaki değer 18400.
    1150 lik silahlardan buldumu siz tahmin edin kaç olur artık.Belki 35k olur bilemiyorum.

BU DEDİKLERİMİ KESİN YAPİN ARADAKİ UCURUMU GÖRECEKSİNİZ.YORUMLARINIZI BURDAN YAZARSINIZ..

ben hell deyim.level 52 yim. buildin şimdi bana pek uymuyor ama dediklerini yapacağım. belki o zaman uyar.
    şimdi act 1 deyim 3000 vuruşum var, hp 27000 de felan ama baya zorlanıyorum.

işte build im
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#bidfXS!ZfX!bbaaaZ

itemleri dünyanın parasını harcayarak düzmüştüm ama atack speed o kadar önem vermemiştim. daha çok int. ve vitality ağırlıklı itemleri seçiyordum şimdi atack speed olayına da dikkat edeyim.

yorumlarımı eklerim sonra...şimdi tüm bunlar için para kasmam lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 28 Mayıs 2012; 10:38:49 >

• Dediklerim çok para istemiyor arkadaşlar gidin AH dan mavi ringlerden alın
    %15 atack speed+int(2tane)
    %15 atack speed + int(amulet)
    Silahıda elinizdeki silaha yakın %15 atack speed veren mavilerden alın çok para tutmaz hepsine 15m ancak harcarsınız.
    Ben size bişey söyleyimmi büyük bosslar harici cok fazla defansa falan ihtiyacınız yok.Diamond ve kopya iş görüyor zaten yakalandıgınızda kaçamiyorsunuzki moblardan anında indiriyorlar kaçsanızda baya bi dolanıyorsunuz etrafta atack falan yapamadan?
    Disingrateyi kullanmıyorum artık volatily güzel güzel olmayada dmg veremiyor moblara birde arcane bitiyor hemen
  • şahsen gram vitality kasmıyorum şu an hell act 4'deyim...

armor/attack yüklenin beyler, vitality (en azından hellde) işe yaramıyor
  • Arkadaşlar ben wizard açtım kasıyorum ama sormak istediğim birkaç soru var.

Int gidiyorum ama damage o orantıda artmıyor.
    Silahlarlar damage ağırlıklı mı gitmem gerekiyor ? Yoksa Int ağırlıklı mı?
    Kullandığım silah 86 int veriyor ama damage'ı düşük
  • Bu arada disintegrate ya da ray of frost kullanıyorsanız Attack Speed kesinlikle tavsiye etmem. Yarardan çok zararı var. İnanılmaz AP yiyor.

Dis ve RoF ile çalışan en iyi silay 2 Handed yüksek damageli attack speed'i düşük silahlardır. Böyle bir silah alıdktan sonra Blizz/Meteor kullanmazsanız(Hydra tavsiye ederim) AP sorununuz olmuyor. Ama diyorsanız ki ben Arcane Orb gidecem o zaman AS daha iyi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 28 Mayıs 2012; 14:05:18 >
  • Dikkatimi çekti int. ten çok +dmg veren itemler daha fazla arttırıyor dmg yi. Birde % attack speed veren itemler acayip derecede etki ediyor dmg ye neden böle bilmiyorum.
  • Ray of frost(cold blood) arcane sıkıntısı cıkarmaz arcane biterken acın diamond skin(prism) hiç arcane ihtiyacı hissetmezsiniz.
  • Bende hell'deyim act 3'u yarıladım.Sola takılıyorum.24k hp 6k'da dmg var.Şu build'i muhakkak deneyin.İnanılmaz survivel bir build.Daha az dmg yapıyorsunuz fakat ölmüyorsunuz.Immune olan unique elitler dışında kimseye zorlanmadım.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#URXPlO!adf!abaZbZ
  • Lvl 52 Hell,Lvl 60 olayım item alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suraz -- 28 Mayıs 2012; 15:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Bu arada disintegrate ya da ray of frost kullanıyorsanız Attack Speed kesinlikle tavsiye etmem. Yarardan çok zararı var. İnanılmaz AP yiyor.

Dis ve RoF ile çalışan en iyi silay 2 Handed yüksek damageli attack speed'i düşük silahlardır. Böyle bir silah alıdktan sonra Blizz/Meteor kullanmazsanız(Hydra tavsiye ederim) AP sorununuz olmuyor. Ama diyorsanız ki ben Arcane Orb gidecem o zaman AS daha iyi tabi.

Attack speedi düşük silahla meteor kullanmak işkence zaten. Ama ben disintegrate'ten ziyade AS arttırıp meteora abanmaktan yanayım. AS'si yüksek silahla meteorda neredeyse hiç bekleme olmuyor, blizzard gibi yağmur gibi meteor indiriyorsunuz yere. Tabii 50+ level olmak ve AP arttıran pasifler kullanmak şart yine. Ama bunları yapıp blizzard+meteor ikilisini ardı ardına kullanmanın hazzı başka :)

Peki ben ne yapıyorum, disintegrate kullanıyorum Çünkü AS silah bulamadım henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Mayıs 2012; 16:07:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

Ben melee buildle oynuyorum gozlemledigim kadariyla en iyi dps i melee wizard cikariyo item konusundada sansliydim biraz 56lvl 17k hp 8.2k dps var ama yavastan dpsi dusurup vit ve resist e yuklenmeye dusunuyorum cunku infernoda vit ve res en onemlileri
    Bu arada build falan hell act 3 e kadar onemli degil kafanizi yormayin, cunku yaptiginiz build buyuk itimal act 3 ten sonra cope gidicektir. İsin rengi ordan sonra cok degisiyor ve iyi item ihtiyaci on plana geciyor

melee build merak ettim yariyor mu Infernoda? Ben acikcasi denedim, 800 Resistance ile, fakat tek yiyorsun act 3 ve 4`te :)

En iyi dps hangisi bilmiyorum ama benim dps 75k, HP de 40k. aslinda herkes dpsini paylassa level 60 olanlar, daha iyi olabilir... Su anda Belial`i da solo olarak kestim wizardla, eger takilan varsa bilgi verebilirim, nerften sonra tabi.

Frost nova diamond skin kombinasyonu sart meleeye girersen ayrica poison venomda kitelerken kullanmak gerekiyo
    Ayrica iyi derecede life regen ve life steal olmasi sart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxxo -- 28 Mayıs 2012; 16:20:08 >

• beyler inferno'dayım, durumum içler acısı...ilk 3 seviyede toplamda 15-20 kere öldüm ama inferno başka...
  • Diyorum ki keske vaktim olsa da bende oynasam 1 gece de 32 oldum

• ben skil slotu signature spel için kullanmaya baya bir karşıyım çok efektif skiller var.

yuakrıda arkadaşın söylediği gibi ray of frost + cold blood + pasif cold blooded kullanıyorum. zaten zor olan mavi ve sarı canavarları kesmek bunlarıda az damage vuran alanlı skiller yerine tek adama sağlam vurak skiller için kullanıyorum. çok vuran boslarla savaşırken diamond skin in rununu crystal shell yapıyorum normal gezerken prism de duruyor. signature spel kullanamdan hiç arcane sıkıntısı çekmiyorum.

zaten çoğu zaman kitelayarak kesiyoruz zorlu canavarları bence signature spel salliyacağıma kaçar hem potumun hemde skillerimin cooldownunun dolmasını beklerim zaten kabak gibi olduğunuz yede durup signature spel sallarsanız alırlar aşağıya hiç gerek yok.onun yerine bir magic weapon veya hidra koysanız hem kaçarken cooldown doldurur hemde normal skilleri kullanırken daha çok vurursunuz.

ben şahsen koşu yollarına blizardı salladıktan sonra varsa archon açıp yoksada ray of frost ile yanıma gelene alayını eritiyorum.

bu arada buildiniz ne olursa olsun archon ve miror image değişmeziniz olmalı. miror image özellikle olduğunuz yere kilitleyen moblara karşı çok işlevli kilitlendiğiniz gibi miror image bastığınızda kilidiniz açılıyor ve koşmaya devam edebiliyorsunuz. co- op yaparken miror image açıp moblar image larla oyalanırken arkadaşınızı diriltebiliyorsunuz.

benim fikirlerim bunlar saygılar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.