Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
182.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya geç olsa da 5 parça tal rasha toparlayabildim, şimdilik grandeur ile mecbur bir süre oynadım, güzel olmuş.http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/58869994
    Zamanla focus mokus yüzükleri de düşerse, iyi bir silah ile birlikte oynanışta uzmanlaşırsam birkaç yazı yazabilirim. Ne kadar ek bilgi verebilirim bilemiyorum tabi, Nicholai Hel güzel bilgiler paylaşmış bu zamana kadar.
    Oyuna ayırdığım zaman çok azaldı, keza sezon1'in ilk zamanlarındaki en iyi hc clan'lardan birindeydim (RIP) ordan şutlanmışım geçen gün, adamlar paragonu 100 görünce haklı olarak şutlamışlar. Hem geç başlayıp, hem zaman ayıramayınca oluyor böyle.
    İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 29 Nisan 2015; 11:34:51 >

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Ben hydra sever birisiyim, aynı zamanda iki papağan ve bir kedi besliyorum. Papağanlar tarafından parmaklarım kopartıldı, kedim tarafından parmaklarım yendi, kollarım çizildi, ayaklarımdan birisi de yok. O yüzden pet damage'in ne demek olduğunu iyi bilirim.

Ama Hydra için SS ve T&T olmalı ki potansiyelini kullanabilelim. Potansiyeli tam olarak kullanabilmek için de %7 atak hızı ile 3000-3200 damage'li SS, %7 atak hızı ile Lacuni, %7 atak hızı ile TWH, %7 atak hızı ve %46+ pasifi ile T&T olması gerekiyor. Yüzüklerden de atak hızı alırsanız hydra'ların hasarını çok arttıran bir sonraki kırılma noktasını geçebilirsiniz ama çok da gerekli değil. Ben yine de %7 atak hızlı, chc ve chd'li F+R bekletiyorum, belki güzel bir SS ve T&T düşer diye.

O zamana kadar elimdeki Burning Axe, Devastator ve TGV çok çok iyi olduğundan ve üzerimizde de % olarak yüksek bir meteor damage bulunduğundan fire'ı tetiklemek için meteor skill'ini kullanıyorum. Meteor Shower rune'ü ile birlikte.

Ama karakter genel olarak orta seviyeyse zaten hydra ya da meteor fark etmez, dilediğinizi seçebilirsiniz, üç aşağı beş yukarı aynı verimi alırsınız.

Tal Rasha off hand'inin güzel olmasından ziyade TGV'nin kötü olmasından tercih etmiyor olabilirsiniz. Bende de ancient ve çok güzel bir off hand var, tek elli silahlarımın da iyi olduğunu söylemiştim, ama TGV'yi kullanmak bir başka. Zaten sürekli kullanacaksınız diye bir şey de yok. Ben genelde Devastator+off hand kullanıyorum, TGV'yi nadir kullanmaktayım.

Energy Twist kullanıyorsanız solo oynuyorsunuz demektir. Solo oynarken beyazlar wizard için elite'lerden daha tehlikeli oluyor. Farklı alanlarda bulunan okçular, winged assassin'ler, anarch'lar hep sorun. Hepsini toplamak hem defans hem de meteor hasarını daha çok düşmana verebildiğimiz için ofans açısından avantajlı. O yüzden ilk kullanmak gerekiyor, Tal Rasha'nın %damage'inden yine Tal Rasha'nın arcane meteor'u yararlanamıyor, çünkü ilk o düşüyor.

Energy Twist'i takım oyununda da kullanabilirsiniz ama ciddi olmayan hızlı grift'ler ya da seviyesi iyi olmayan takım arkadaşlarınız için yaptığınız normal grift'ler için. Yoksa ne WD ne Crusader o özenle yerleştirilmiş mob'ların sağa sola itelenmesini sevmez. DH için pek sorun yok, MS'nin menzili yüksek. Artık takım oyunlarında da kullanılmaya başlanılan Natalya DH'ler belki RoV'leri tutturamadığı için (%95 stampede kullanıyor) onlar da kulaklarımızı çınlatabilir.

Benim yazdıklarım genelde olması gerekenler üzerine. Silah seçimi haricinde verdiğim olmalı yapılmalı edilmeli kullanılmalı şeklindeki bilgiler genel bilgidir, elinizdeki item'lardan en iyi olanları harmanlayıp kullanmalısınız. Wizard'ın en etkili seti Tal Rasha olsa da değişik build'ler, değişik kolluk seçenekleri bulunuyor. APD, Ranslor, Strongarm, Lacuni gibi. İşte kemer mi, kolye mi yoksa off hand mi değiştireceğiz, setin kullanmadığımız item'ı hangisi olsun gibi.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Sanırsam ben de hydra sevdasından vazgeçmeliyim, dediğiniz gibi meteor skill'i ile tetiklemeliyim fire'ı. En azından ss+T&T güzel gelene kadar hydra'ı rafa kaldırmalıyım.
    Şuanlık devastator en güzel görüneni. Genel olarak solo oynadığım için Energy Twist kaldı ve çok alıştım onunla oynamaya vazgeçemiyorum gibi bir şey, çok etkili oluyor. Millet savaşırken arkadan çıkagelip verin mobları diyerek önüme bir alıyorum sonra güm meteor. Evet hoşlanmıyorlar ama oysaki önce fire açıp meteor düşmeden kırmızı halkanın içine mobları toplayıp havaya uçurmak en büyük eğlencemdi benim Bazen kızarmış, bazen donmuş...
    4 kişilik bir party yaparken farklı bir bracer ve energy twist'i kaldırmak lazım. Ya da build'i komple değiştirmek ? bilemedim.

• 4 kişilik grupta eğer tüm item'lar tamamsa ve yüksek, yani 55 üzeri oynuyorsak Lacuni kullanılmalı SS ile birlikte. Eğer elimizdekileri kullanacaksak ve yüksek oynamıyorsak APD ya da Strongarm kullanılabilir. Eğer TGV ile ya da sürekli meteor düşürerek oynuyorsanız Reaper's Wrap.
  • Canavar klan arkadaşlarımdan birisi wizard ile 63 yaptı 4 kişide. SS build'i ile. Ancient tabiî üzerindekiler ama BiS de değiller, atak hızı konusunda çok eksiği vardı. Diğer oyuncu da Natalya ile oynayan DH imiş. Natalya set bu içinde bulunduğumuz haftada 4 kişilik partilere yerleşmeye başladı, artık seri oyuncular hızlı grift için Natalya DH arar oldu.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel bilgiler paylaşmışsınız, teşekkürler.. Wizarddan sıkılıp barbara başlamıştım ama yazdıklarınızdan sonra WD'deki efsane taskerimi yeni serpent ile bi deneyeceğim.. Yüzük single oynadığımdan unity ve diğerine denemeler yapayım.. Mevcut 4d+6t için Rorg idi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar solo 40 45 arası için gemler ne olmalı?

Build Tal SS - TT Bastion ama illa Delrasha derseniz o da olabilir.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MechaTengu-2274/hero/59898034
  • neuro kullanıcısına yanıt
    Ben 40-45 arası trapped- zeis - molten kullanıyorum. Pasif skill olarak arcane dynamo kullanma bence, Unstable anatym kullan. Ayrıca kötü bir ss yerine ancient devastator daha iyidir. Eğer güzel bir tal rasha amulet yoksa 6 parça tal gitmek de daha iyi diye düşünüyorum. Bunları yaparsan çok rahat 40-45 yaparsın. Rorg takıp WH kemer falan filan kullanıcam dersen de yukarıdaki, arkadaşın paylaşmış olduğu, uzun yazıları oku derim. Zaten her şey yazıyor.
  • selam. wizard için paragon lvl'leri hangi sıraya göre dağıtmak gerek?
  • Bende wizarda sardım fena hasarı var saglam bı talrasha amulet bulsam tasker theo takma imkanım olucak ama cıkmıyor daha 10 saat oldu wizardı acalı 45-47 gr yapabılıyo hydra buıldı tamamlasam sıralamaya gırerımde zor gelıyor oynamak
  • SS bende bulamadım bu yüzden 3.2 k olan fulminator du sanırım yazılışı bu silahı kullanıyorum ve 2 milyon dmg görünüyor ama 4'lü parti de daha denemedim hiç, hydra kullanmıyorum tasker kötü diye birde bunun yerine w.hour belt takıyorum damagei daha çok artırıyor diye, acaba bu 65+ için ss silahı şart mıdır?Başka silah kullanılıyor mu yüksek greater rift için? DH'de kridershot olmazsa çok zor gibi akıcı olarak yüksek oynamak,natalya ile 67 yapıldı belki fazlası da yapılıyordur,ama wizard sanki çok daha fazla vuruyor.
  • yeni yamada wizard nasıldır ?
  • kup ıtemlerını eklemek ıcın bende buıldı duzelteyım dedım de
    10 15 rıft attım nıcc eksının tadı yok

build bu
    https://www.youtube.com/watch?v=RD1crD8IZ7M&index=2&list=PLDhIs5HGdupcjAELKLasoPqxHIxJa805b
  • sezon dışı public partilerinde wd, barbar ve monk oynuyor sürekli.. diğerleri hemen hemen hiç yok. bazen arasıra dh ve wizard denk geliyoro da ço çok iyi ise kalıyor ayakta. hele crusader geldi mi direk şut.
  • Arkadaşlar wizard karakterimde arcane orb kullanıyorum ve rune olarak ta frozen orb. Üzerimde %54 arcane damage bonusu var. Bu bonusları cold a mı çevirmem gerekir? Adı üstünde arcane orb arcane dam vuruyo fakat rune olarak forzen orb seçince cold vuruyor. Mantık olarak bonusları cold olarak değiştirmek gerekir sanırım.
  • Arcane Orb özel isim, arcane ise element çeşididir. Rune üzerinde element ne yazıyorsa o element vuruyorsunuz. Ve fazladan element hasarı istiyorsanız o rune'ün element damage'ine ihtiyaç duymaktasınız.

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Arcane Orb özel isim, arcane ise element çeşididir. Rune üzerinde element ne yazıyorsa o element vuruyorsunuz. Ve fazladan element hasarı istiyorsanız o rune'ün element damage'ine ihtiyaç duymaktasınız.

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

Hocam teşekkür ederim bilgiler için. Şu anda wizard oynuyorum. slow time+mirro image ve arcane orb ile. Single da en son t8 de büyük ölçüde rahat gidiyorum, 9 denemedim daha. Yine single olarak gr'te 39'da kaldım. Üzerimdeki tal rasha seti 3 eşyayla sınırlandırıp, kafalık ve eldiveni delsere yapmayı planlıyorum böylece delsere'nin son bonusu olan slowtime'dan etkilenen yaratıklara arcane orb ile %750 dam vurmak için. Birde karaktere bakarak tavsiye olarak ne söyleyebilirsin, bilgin varsa sevinirim.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/mornoth-2271/hero/13449479

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiowas -- 2 Kasım 2015; 14:14:05 >

• Valla Diablo 3'te karakter yaratma ve geliştirme, seviyenin ne olduğu falan çok muğlak kavramlar değil. Solo ya da takımda wizard bulunca onun build'ini kopyalıyorsunuz, benzerini yapmaya çalışıyorsunuz. Elinizdeki item'lar ancient değilse, ancient olanla aralarında en fazla özellik farkı olan item'a öncelik tanıyıp ancient olanlarını aramalısınız.

Demek istediğim, omuzluğunuz ancient değil. Ama şapkanız ya da eldiveniniz de değil. Önceliğiniz şapka ya da eldiven olmalı. Onun dışında ben kesinlikle şu şöyle olmalı bu böyle olmalı tarzında yorum yapmıyorum, böyle bir eleştiri yapsam işin içinden çıkamayız, elinizde ne olduğunu bilmiyorum, oynama sürenizi bilmiyorum, verimli mi oynuyorsunuz yoksa casual mı bilmiyorum, saçma olur. Güzel karakterli bir insana benziyorsunuz, içki sigaradan uzak durun, fabrikasyon ürünleri yemeyin, hareket edin, öksürmek göbeği eritmeye yardımcı olmaz, karın kası da yapamazsınız, uykunuza dikkat edin ki yüzünüzde kırışık oluşmasın, karakterinize tavsiyelerim bunlarla sınırlı kalıyor.

Wizard Community'e girin, sorularınızı oraya sorun, orada benim Monk, DH ve WD Community'lerinde yardım etmeye çalıştığım gibi size de yardım edecek birileri çıkacaktır. Bir de reddit.com/r/diablo3wizards kısmına bakın.

Benim verdiğim bilgi genel bir bilgidir, wizard ile 7-8 aydır oynamıyorum. O zamanların üstünden neredeyse bir yıl ve beş eskitilen sevgili geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 2 Kasım 2015; 15:47:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Valla Diablo 3'te karakter yaratma ve geliştirme, seviyenin ne olduğu falan çok muğlak kavramlar değil. Solo ya da takımda wizard bulunca onun build'ini kopyalıyorsunuz, benzerini yapmaya çalışıyorsunuz. Elinizdeki item'lar ancient değilse, ancient olanla aralarında en fazla özellik farkı olan item'a öncelik tanıyıp ancient olanlarını aramalısınız.

Demek istediğim, omuzluğunuz ancient değil. Ama şapkanız ya da eldiveniniz de değil. Önceliğiniz şapka ya da eldiven olmalı. Onun dışında ben kesinlikle şu şöyle olmalı bu böyle olmalı tarzında yorum yapmıyorum, böyle bir eleştiri yapsam işin içinden çıkamayız, elinizde ne olduğunu bilmiyorum, oynama sürenizi bilmiyorum, verimli mi oynuyorsunuz yoksa casual mı bilmiyorum, saçma olur. Güzel karakterli bir insana benziyorsunuz, içki sigaradan uzak durun, fabrikasyon ürünleri yemeyin, hareket edin, öksürmek göbeği eritmeye yardımcı olmaz, karın kası da yapamazsınız, uykunuza dikkat edin ki yüzünüzde kırışık oluşmasın, karakterinize tavsiyelerim bunlarla sınırlı kalıyor.

Wizard Community'e girin, sorularınızı oraya sorun, orada benim Monk, DH ve WD Community'lerinde yardım etmeye çalıştığım gibi size de yardım edecek birileri çıkacaktır. Bir de reddit.com/r/diablo3wizards kısmına bakın.

Benim verdiğim bilgi genel bir bilgidir, wizard ile 7-8 aydır oynamıyorum. O zamanların üstünden neredeyse bir yıl ve beş eskitilen sevgili geçti.

"Güzel karakterli bir insana benziyorsunuz, içki sigaradan uzak durun, fabrikasyon ürünleri yemeyin, hareket edin, öksürmek göbeği eritmeye yardımcı olmaz, karın kası da yapamazsınız, uykunuza dikkat edin ki yüzünüzde kırışık oluşmasın, karakterinize tavsiyelerim bunlarla sınırlı kalıyor."

Teşekkürler hocam bilgiler için. Karakterden yana sıkıntı yaşamıyorum Allah'a şükür, götürür bizi 50-60 sene daha herhalde :)

Allah işini gücünü rast getirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiowas -- 2 Kasım 2015; 18:01:45 >

• bana yeni gelen 2,4 patch ile yapılması gereken buildi söylermisiniz en iyisi hangisi hangisini yapayım. itemlerin üstende hangi özelliğie dikkat edeyim yaptığım builde göre ??

şimdiden yardım edenlere teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.