Wizard - Cleric yapılandırmasına ait onglarda 20k sp kasmış şuan da sıfır level gap'ı bulunan 47 level bi karakterim var. 60 level'e kadar pover level yapıp 60 dan sonra sp farm yapmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
bence onglarda farm yapmaliydin ama zamanin gecmis 50de 9gap dw cave e gir ciktiginda 400k falan sp olur
quote:
Orijinalden alıntı: tevez
bence onglarda farm yapmaliydin ama zamanin gecmis 50de 9gap dw cave e gir ciktiginda 400k falan sp olur
50 level de ölmezmi bi wizard? 60 level de 9 gaplı girsem? yani 51 de gap'a başlasam 60 da cave'e girip rahat kasabilirim heralde
Kendin değil taxiyle kasacaksın kendin cave anca 70 lvlde girersin wiz olarak
quote:
Orijinalden alıntı: [Escasmu]
Kendin değil taxiyle kasacaksın kendin cave anca 70 lvlde girersin wiz olarak
taxi cave'e girmedim ama daha mercury serverında adam gibi taksi yapan parmakla gösterilir. Çok yavaş ve yalancı dolu o yüzden pek güvenemiyorum. Bi denicem ama cave taxiyide bakalım sonuç ne olucak
bencede onglarda adam gibi farm yap sonra plvl yap
quote:
Orijinalden alıntı: 3BoRn5
bencede onglarda adam gibi farm yap sonra plvl yap
ong farm sevmiyorum ilerki levellerde yeşil yaratıklarda kasıyorum biraz zahmetli ve çok uzun oluyo ama item çıkma ve para kasma yönünden muhteşem 1 günde 30m kasmıştım ishadelerde biraz bal oldu o gün ama olsun wizard'a da 60 levelde başlarım büyük ihtimal Gerisi ALLAH kerim
16-30 arasından asla şaşma. 64 level wizard yardımı + pre ile günde 60k kasılıyor. Gerisi boş. 1m den aşağı kesinlikle sp kasma, zaten 20 gün sürüyor, ama sana yıllarca yeter kastığın unutursun sp yi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme