Meterorun ve Frozen Spear'ın Açılması ile Fire Bolt Skilini Artık Pek Kullanmamaya Başladım. Sizce Bu Skili Kapatırsam İlerde Benim İçin Bir Sıkıntı Oluşturur Mu?
İlerde Uniq keserken cok işine yaricak bir skıl sanırım..Alan skili olmadıgı için..Yinede Wiz kasmış arkadaşlar daha iyi bilir..
kapatma işe yarıyor mesela botta sadece fire bolt + frozen spear skillerini kullandırtıyorum zaten tek atıyor alan vurmadığı için etrafına mob çekmez yatmazsın
Fire Bolt Çok işe yarayan bi skill kapatılması hatadır.
Uniqde veya mob keserken alan vurmaması gibi bir avantajı var.
Sonra diğer bi avantajı ice bolt gibi bişi değil. Max olmuyor ve uplanabiliyor. Gücü az kalmıyor.
Diğer bi avantajı meteor gibi atması ve delay süresi uzun olan bi skill değil.
Kısacası kapama İlerde işine yarıycak
wizardın en kullanışlı skilli açık ara
Sağolun Zaten Kapatmadım Şuan 16'da 68 Olucam Birazdan Uplarım 17 olur. Sağolun ilginiz için.
quote:
Orjinalden alıntı: cutthroad
wizardın en kullanışlı skilli açık ara
Evet bunu yazmak için girmiştim.. En kullanışlı skilidir wizardın çok çabuk atar skili ve 3sn kısa bir süre içinde tekrar atabilirsin.. Lvlinde max olması gereken skillerden..
Sonra diğer bi avantajı ice bolt gibi bişi değil. Max olmuyor ve uplanabiliyor. Gücü az kalmıyor.
Duygularıma Tercüman olmuşsun Fire bolt un Delay süresi fırlatıldıktan sonra 2 saniyedir Meteor un delay süresi 9 saniyedir Yani uniq de oldugunu var saysak önce meteor fırlatıp ardına fire bolt atmak zaman kaybı fire bolt atıp - frozen spear-meteor atarsan daha verimli olur. @furkan 3 saniye delay süresi 1 küsür saniye de staffın kafa kısımında ısıtılıp dot şeklinde yollanılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: FeteLin0
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
Duygularıma Tercüman olmuşsun Fire bolt un Delay süresi fırlatıldıktan sonra 2 saniyedir Meteor un delay süresi 9 saniyedir Yani uniq de oldugunu var saysak önce meteor fırlatıp ardına fire bolt atmak zaman kaybı fire bolt atıp - frozen spear-meteor atarsan daha verimli olur. @furkan 3 saniye delay süresi 1 küsür saniye de staffın kafa kısımında ısıtılıp dot şeklinde yollanılıyor
2 yazınca 2 olmuor 3 oluor hem Fire bolt un delay suresi 4 saniye...
skili tuşladıgın an ekranda 4 yerine 3 yazar o 1 saniye muhabetini bilmem ama skil süreleri 3-5-9-12(10) diye oluyor daha az olanı dhaa fazla olanı da görmedim ( offering cart curtu saymıyorum ) israil bayragına benzer işaret çıktıktan sonra fırlatma pozisyonuna geçer ki bu saliseler alır. o dedigin bir saniye etrafında çıkardıgı çember için geçerli olabilir bilemem
hem atılma hemde dolma süresi bakımından güzel bi skill. firebolt-frozen spear ilede 2 li oluyorlar.
wizardın en hızlı atılan skillerinden biri ( en hızlısı fire blow / salamander blow ) diye biliyorum Yanlışım varsa düzeltelim ( bazı skilleri hiç kullanmıyorum ondan dolayı)
pvpde wiz vs wiz olduğu zaman blow kullanarak kesiyorum. eventte spawn kill yapılıyor (yani doğan adama direk vurmak) e tabi wizard fire bolt kullanarak diğer nuker , archer gibi buildlerin önüne geçiyor xbowlar alırsa alıyor. gerisi alamıyor.
Yada sana spawn kill yapıldığı zaman Baktın alamaycan . En yakın wize gidip blow yaparsın. ha kesilmiycek şekildeyse fire bolt kullanarak en eziq rakibe vurusun. yada pt de güçlü bi warior benzeri str bi çar varsa direk mor olarak onu rezlersin üstüne bide basabiliyosan bles basarsın gerisini o halleder :)
Ben bi wizard olarak uplama sıram - fire bolt - frozen spear - fire spirit - cold sprit. diğerlerine bakmıyorum bile farmdan sonra artık earth quake, blizzard falan :)
(Not : earth quakede eventte 4-5 düşman gelirken çok işe yarar 4-5 ticket bile toplanabilir)
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
hem atılma hemde dolma süresi bakımından güzel bi skill. firebolt-frozen spear ilede 2 li oluyorlar.
wizardın en hızlı atılan skillerinden biri ( en hızlısı fire blow / salamander blow ) diye biliyorum Yanlışım varsa düzeltelim ( bazı skilleri hiç kullanmıyorum ondan dolayı)
pvpde wiz vs wiz olduğu zaman blow kullanarak kesiyorum. eventte spawn kill yapılıyor (yani doğan adama direk vurmak) e tabi wizard fire bolt kullanarak diğer nuker , archer gibi buildlerin önüne geçiyor xbowlar alırsa alıyor. gerisi alamıyor.
Yada sana spawn kill yapıldığı zaman Baktın alamaycan . En yakın wize gidip blow yaparsın. ha kesilmiycek şekildeyse fire bolt kullanarak en eziq rakibe vurusun. yada pt de güçlü bi warior benzeri str bi çar varsa direk mor olarak onu rezlersin üstüne bide basabiliyosan bles basarsın gerisini o halleder :)
Ben bi wizard olarak uplama sıram - fire bolt - frozen spear - fire spirit - cold sprit. diğerlerine bakmıyorum bile farmdan sonra artık earth quake, blizzard falan :)
(Not : earth quakede eventte 4-5 düşman gelirken çok işe yarar 4-5 ticket bile toplanabilir)
Harbi yaw. Earth Quake ile 1 kişiye vurayım dedim,tam vurucam elektrikler kesildi.Geldiğimde 4 tane kupa vardı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme