Şimdi Ara

Wizard/Warrior :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nasıl olur ? sadece pwp ve event için acıcan charı. full sos setım var ( silah,giysi,takı ) 52 lvl e kadar kasıcam charı sizce zevk alabilirmiyim ?

• king olur pvpde alan olmaz seni
  • Str ye mi vercen İnt e mi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWannaKiLLu

Str ye mi vercen İnt e mi :D

wizz dedigime gore int. yan build warrior acıcam armor gıymek icin. sadece pwp ıcın acıyorum charı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReD_LizarD

quote:

Orijinalden alıntı: IWannaKiLLu

Str ye mi vercen İnt e mi :D

wizz dedigime gore int. yan build warrior acıcam armor gıymek icin. sadece pwp ıcın acıyorum charı

Zaman kaybı :)

Pvp için açıcaksan , farklı bir tat istiyorsan , Warlock - Cleric aç , çok severim Warlock charı
  • Wizard yanına warrior yerine cleric açarsan hem buff açısından faydası olur hem de PROTECTOR giyebilirsin.
  • yazık olur spye zamana ıvır zıvıra cleric açarsın pro giyersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biri str biri int bu çar tutmaz
  • HA giyebilmek için warrior mastery vermek bana çok gereksiz geliyor..

LA giyip cleric gitmek hemde bufflara sahip olmak varken neden warriora verilir.. Pvp charı istiyorsanız zaten pvpniz 2-3 sn sürecek mis gibi bless spell ile yaparsınız..

Size HA'nın verdiğinden daha fazlasını LA cleric (bless, holy, recovery) çok rahat verir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 10 Eylül 2010; 23:57:07 >
  • Hem HA giyip Hemde İnt olursan istediqin kadar sos olsun kendi lw ine pvp de teke gidersin tahminim.
    Ve kasması Çok zor olur Giant gp yada party moblarında mutlaka yatar bencede hiç böyle bişeye kalkışma ama gene senn bileceqin iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.