Arkdşlar bi kaç sorum var.. 1 - Wizard açtım, bot'tan nefret ediyorum , botsuz kasıcam.. bu seferde sp'lerim yetmicek. Ne yapmalıyım? 2 - Bard serisinde Moving March mdir nedir , onu yapınca elime tkrr wizard silahımı alınca hızlı koşma hala duruyomu ? yoksa iptal mi oluyo ? 3 - Ben hızlı kasıp maximum atack istiyorum. Cleric - Bard herkes bişi soluyo. Napmak Lazım ? 4 - Gold pre aldım, para sıkıntım yok. + Ları varmıdır ? *Şimdiden Teşekkürler.
-Ong farm yapabilirsin..Veya sık dişini sp ni kendin kas, 6-7 gap bırakıp kasabilrsin hatta 9 gap en iyisi -O skili bastıktan sonra staffı giyince skill gitmez. -Tek başına kasıcaksan bard..Hem kızlı kasarsın hemde noise sayesinde canavarlar seni görmez.. İşine yarar bard ama solo kasarsan.. -Premium sayesinde, oyuna tek tıkta girersin.Exp attırıyo, str int falan veriyo işte Daha hızlı kasmana yardımcı olur .
-Ayrıca gold al yoksa bişi yapamazsn
quote:
Orijinalden alıntı: JackaLxXx
Arkdşlar bi kaç sorum var.. 1 - Wizard açtım, bot'tan nefret ediyorum , botsuz kasıcam.. bu seferde sp'lerim yetmicek. Ne yapmalıyım? 2 - Bard serisinde Moving March mdir nedir , onu yapınca elime tkrr wizard silahımı alınca hızlı koşma hala duruyomu ? yoksa iptal mi oluyo ? 3 - Ben hızlı kasıp maximum atack istiyorum. Cleric - Bard herkes bişi soluyo. Napmak Lazım ? 4 - Gold pre aldım, para sıkıntım yok. + Ları varmıdır ? *Şimdiden Teşekkürler.