Şimdi Ara

Wizard Wizard Wizard..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 - Wizard açtım, bot'tan nefret ediyorum , botsuz kasıcam.. bu seferde sp'lerim yetmicek. Ne yapmalıyım?
    2 - Bard serisinde Moving March mdir nedir , onu yapınca elime tkrr wizard silahımı alınca hızlı koşma hala duruyomu ? yoksa iptal mi oluyo ?
    3 - Ben hızlı kasıp maximum atack istiyorum. Cleric - Bard herkes bişi soluyo. Napmak Lazım ?
    4 - Gold pre aldım, para sıkıntım yok. + Ları varmıdır ?
    *Şimdiden Teşekkürler.

• -Ong farm yapabilirsin..Veya sık dişini sp ni kendin kas, 6-7 gap bırakıp kasabilrsin hatta 9 gap en iyisi
    -O skili bastıktan sonra staffı giyince skill gitmez.
    -Tek başına kasıcaksan bard..Hem kızlı kasarsın hemde noise sayesinde canavarlar seni görmez.. İşine yarar bard ama solo kasarsan..
    -Premium sayesinde, oyuna tek tıkta girersin.Exp attırıyo, str int falan veriyo işte Daha hızlı kasmana yardımcı olur .

-Ayrıca gold al yoksa bişi yapamazsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackaLxXx

Arkdşlar bi kaç sorum var..
    1 - Wizard açtım, bot'tan nefret ediyorum , botsuz kasıcam.. bu seferde sp'lerim yetmicek. Ne yapmalıyım?
    2 - Bard serisinde Moving March mdir nedir , onu yapınca elime tkrr wizard silahımı alınca hızlı koşma hala duruyomu ? yoksa iptal mi oluyo ?
    3 - Ben hızlı kasıp maximum atack istiyorum. Cleric - Bard herkes bişi soluyo. Napmak Lazım ?
    4 - Gold pre aldım, para sıkıntım yok. + Ları varmıdır ?
    *Şimdiden Teşekkürler.

1- sık dişini biraz kas

2- duruyor iptal olmuyor

3- benmki wizard cleric gayet güzel

4- var tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.