Şimdi Ara

Wizard yapılandırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 45 lv wizard-cleric charım var.Sizce charın ilerdeki durumu nasıl olsun?
    1-Wizard-cleric kasılsın
    2-Wizard-bard yapılsın
    3-Bard-cleric yapılsın

Sizce hangisini yapıyım.Nedenleriyle birlikte yardımcı olursanız sevinirim.

• Bard/Cleric Taxi Charı Wizard/Bard Uniq eğer Defans İstiyorsan Cleric Açarsın oldu Bitti. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedix235

Bard/Cleric Taxi Charı Wizard/Bard Uniq eğer Defans İstiyorsan Cleric Açarsın oldu Bitti. . .

+1907
  • quote:

Bard/Cleric Taxi Charı Wizard/Bard Uniq eğer Defans İstiyorsan Cleric Açarsın oldu Bitti. . .

Taxi için düşünüyorum.Bard cleric açarsam kasması zor olmaz mı?(En azından lv 90 a kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 3 Ağustos 2009; 22:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Taxi için düşünüyorum.Bard cleric açarsam kasması zor olmaz mı?(En azından lv 90 a kadar)

Aksine bence kolaylaşır.Partylerde aranan adam olursun.Bard olarak giremediğin bi ptye cleric olarak girersin.Yine aynı şekilde bunun terside olabilir.
  • quote:

Şu an 45 lv wizard-cleric charım var.Sizce charın ilerdeki durumu nasıl olsun?
    1-Wizard-cleric kasılsın
    2-Wizard-bard yapılsın
    3-Bard-cleric yapılsın

Sizce hangisini yapıyım.Nedenleriyle birlikte yardımcı olursanız sevinirim.

100 level ile birlikte wiz clericler tarihe karıstı cunku wizardın tek ozelligi olan hızlı kasmayı cleric pasiflestiriyor. 100 level bir charını %110 hızlı kosma ile super kasıcaktır. ayrıca 20 dk lık gitme yolu olan jangan cavede noise cok lazım olucak yolda bussuru mob size dalıcaktır. cleric in ise tek sagladıgı defans. siz wiz olarak zaten moba tek atıyorsunz. en onemli ozelliginiz tek atmak ve hızlı kasmaktır. bunları paiflestirmeyin..
  • Wizard - Bard yapın derim. Şöyle birşey var Cleric yaptığın zaman seni bir yere kadar korur. Çünkü şunu kabul etmek lazım. Wizardların ömürleri pekde uzun değil. İşide bilmediği zaman kolayca yatabiliyorlar. Bard ile hızlı ve atak olursun. Wizard ile bitirici hamleyi yaparsın . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkürler.Cleric'i sıfırlayıp bard açıcam.
    Party ile kasmadığım için bard-cleric pek uygun olmaz.
  • Bard şuan en çok aranan ve tutulan char oldu.Wizard-bard ile hem pvpde hem uniqte iş görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emokon

quote:

Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

Bard şuan en çok aranan ve tutulan char oldu.Wizard-bard ile hem pvpde hem uniqte iş görürsün.

Katılıyorum...

Sen bu aralar fazla gerekli gereksiz mesaj atiyorsun bu kadar da post kasılmaz ki burada bu fikri destekliyorsun biraz sonra konu açıyorsun nasıl olmali diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Randall

quote:

Orijinalden alıntı: emokon

quote:

Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

Bard şuan en çok aranan ve tutulan char oldu.Wizard-bard ile hem pvpde hem uniqte iş görürsün.

Katılıyorum...

Sen bu aralar fazla gerekli gereksiz mesaj atiyorsun bu kadar da post kasılmaz ki burada bu fikri destekliyorsun biraz sonra konu açıyorsun nasıl olmali diye

komedibu arada bnde wizard bard kasmandan yanayım eger birde saglam bir partin olrsa savaşlarda sna kafa tutucak biri olmaz ama party olmassa 00000000 hiç bişey yapamassın direk yatış

• Heralde 4-5 lv aşağı canavarlarda kasarsak birşey olmaz.
  • quote:

Yorumlarınız için teşekkürler.Cleric'i sıfırlayıp bard açıcam.
    Party ile kasmadığım için bard-cleric pek uygun olmaz.

Yalnız wizard+bard olsaydın başta 35 lvl'de tg'yi kesemezdin..Bard unique'de sadece etraftaki mobların sana saldırmamasını saglıyor sadece..

Solo'da çok iyi ama..Hiç hp pot harcanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 6 Ağustos 2009; 19:41:50 >
  • Bard-Cleric Sadece Ong'da Seri kasar.90Lv olma şartıyla.Elinde 10 dg Bard olursa çok seri olur.Wizard için diğer yan buildler Bard ve Cleric tamamen tercihe göre değişir ama ben kendi charımı cleric yaptım.1 milyon 750k sp kastım ve beni 110 kadar götürücek gibi.Kullanmasını bilirsen Cleric'ten güçlü build yoktur . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Bard-Cleric Sadece Ong'da Seri kasar.90Lv olma şartıyla.Elinde 10 dg Bard olursa çok seri olur.Wizard için diğer yan buildler Bard ve Cleric tamamen tercihe göre değişir ama ben kendi charımı cleric yaptım.1 milyon 750k sp kastım ve beni 110 kadar götürücek gibi.Kullanmasını bilirsen Cleric'ten güçlü build yoktur . . .

Kendisine katılıyorum... TecrübeLi Birisi bu arkadaş Takip ediyorum kendisini...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.