Şimdi Ara

Wizard Yapılandırması Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wizard kasan herkes Earth Shock ve Snow Wind skillerini bilir çok kullanışlı skillerdir ve maalesef lwl 72 de fullenirler (14 lwlde)
    Gelelim soruma 80 lwl Wizard Skillerini açtığımızda bu skilleri geri çekebilirmiyiz bir zararı olurmu bu life control içinde geçerli life control'un 0 olması Life Turniver i etkilemiyor.Bir arkadasıma sordum ve bana geri çekmemi tavsiye etmedi baska skillern açılması için gereklide değiller kafama koydum geri çekmeyi sizce ne yapmalıyım

• dostum maalesef warlock degil bu( warlock da geri çekmen evolution skillerini etkilemez ) o skilleri açman 90 leveldeki earthquake ve blizzard skillerinin açılmasını etkilicektir. eger öyle olsaydı wizard en az farm isteyen char olurdu.
    sadece o life control-turnover için geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

dostum maalesef warlock degil bu( warlock da geri çekmen evolution skillerini etkilemez ) o skilleri açman 90 leveldeki earthquake ve blizzard skillerinin açılmasını etkilicektir. eger öyle olsaydı wizard en az farm isteyen char olurdu.
    sadece o life control-turnover için geçerli.

Katılıyorum..!!
  • evet zaten üstünde yazar
    required skill şeklinde
  • ben sadece kırmızı olanlara dikkat etmişim kusuruma bakmayım şimdi dikkatlice okuyunca gördüm cewaplar için tesekkur ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.