Oyunu oynadım açıkcası değişik bir tarzı var ama yalan sölemiyecem beğendim biraz.Ama her daim başından kalkılmayacak bir oyun değil.
Ben Başladım. İsim:David Golddust Lv:9 School:Fire
Ben de başladım ilgi çekici. İsim: Nicholas Pixie Lv: 1 School: Fire
Bende oynadım cok ilginc bir oyun kartlara göre canavar cıkartıyorsunuz mesela yaratıklaran yanından geciyorsunuz sizi duelloya davet ediyor mecburen katılıyorsunuz :D sırayla buyu yapılıyor sen kartdaki buyulu yaratıgı secip moba tıklıyosun sonra o cıkıyor damage vuruyo ölmezse ona sıra geciyo umarum anlatabılmşmdr :D ya cizgi film tarzı bişey 5 lvldn sonra sıkldm :D
Evet güzel oyun.Ama bazı haritalara girememiştim sanırım vip üyelik gerekiyordu.
Evet güzel oyun.Ama bazı haritalara girememiştim sanırım vip üyelik gerekiyordu.
Evet o özellik canımı sıktı sinirlendim biraz.
Çocuk oyunu(grafiksel olarak bahsetmiyorum oyunu gerçekten 10-12 yaşındaki çocuklar oynuyo)
R.O.S.E. Online tarzi birşey mi acaba derken clientinin 10mb bile olmadigini görüp kahkaha atmaya başladim Kerow haklı özellikle Winston Churchill ve noel babanın ice mage oldugunu "ogrenince" anladım hitap ettigi kitleyi
quote:
Orijinalden alıntı: ZuhalteR
R.O.S.E. Online tarzi birşey mi acaba derken clientinin 10mb bile olmadigini görüp kahkaha atmaya başladim Kerow haklı özellikle Winston Churchill ve noel babanın ice mage oldugunu "ogrenince" anladım hitap ettigi kitleyi
Bir oyunun kime hitap ettiği beni bağlamaz ben kendi keyfime bakarım o ayrı bir konu neyse şeyi dicem o client sen oynamaya devam ederken aynı anda DL yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Kerow
Çocuk oyunu(grafiksel olarak bahsetmiyorum oyunu gerçekten 10-12 yaşındaki çocuklar oynuyo)
Oyunun 10 Milyon kullanıcıyı geçtiğini biliyor musun ?
Ve oynayanların çoğu 15-16 yaşında kişiler.
quote:
Orijinalden alıntı: kokolojik
quote:
Orijinalden alıntı: Kerow
Oyunun 10 Milyon kullanıcıyı geçtiğini biliyor musun ?
Ve oynayanların çoğu 15-16 yaşında kişiler.
Dediğimi anlamadan yargılıyosun hemen, bir çok sitede çocuk oyunu diye geçiyo ben sadece bunu belirtmek istedim.