Şimdi Ara

Wizard101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Wizard 101 Oynayan veya Başlamak isteyen var mı? Bilgi Verirseniz sevinirim.

• Belki oyun hakkında biraz bilgi verseydin oynamak isteyen çıkabilirdi

Web sitesi bu:https://www.wizard101.com/

benim fazla ilgimi çekmedi
  • Oyunu oynadım açıkcası değişik bir tarzı var ama yalan sölemiyecem beğendim biraz.Ama her daim başından kalkılmayacak bir oyun değil.
  • Ben Başladım.
    İsim:David Golddust
    Lv:9
    School:Fire
  • Ben de başladım ilgi çekici.
    İsim: Nicholas Pixie
    Lv: 1
    School: Fire
  • Bende oynadım cok ilginc bir oyun kartlara göre canavar cıkartıyorsunuz mesela yaratıklaran yanından geciyorsunuz sizi duelloya davet ediyor mecburen katılıyorsunuz :D sırayla buyu yapılıyor sen kartdaki buyulu yaratıgı secip moba tıklıyosun sonra o cıkıyor damage vuruyo ölmezse ona sıra geciyo umarum anlatabılmşmdr :D ya cizgi film tarzı bişey 5 lvldn sonra sıkldm :D
  • Evet güzel oyun.Ama bazı haritalara girememiştim sanırım vip üyelik gerekiyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jameson js1990
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Evet güzel oyun.Ama bazı haritalara girememiştim sanırım vip üyelik gerekiyordu.

Evet o özellik canımı sıktı sinirlendim biraz.
  • Çocuk oyunu(grafiksel olarak bahsetmiyorum oyunu gerçekten 10-12 yaşındaki çocuklar oynuyo)
  • R.O.S.E. Online tarzi birşey mi acaba derken clientinin 10mb bile olmadigini görüp kahkaha atmaya başladim
    Kerow haklı özellikle Winston Churchill ve noel babanın ice mage oldugunu "ogrenince" anladım hitap ettigi kitleyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuhalteR

R.O.S.E. Online tarzi birşey mi acaba derken clientinin 10mb bile olmadigini görüp kahkaha atmaya başladim
    Kerow haklı özellikle Winston Churchill ve noel babanın ice mage oldugunu "ogrenince" anladım hitap ettigi kitleyi

Bir oyunun kime hitap ettiği beni bağlamaz ben kendi keyfime bakarım o ayrı bir konu neyse şeyi dicem o client sen oynamaya devam ederken aynı anda DL yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Çocuk oyunu(grafiksel olarak bahsetmiyorum oyunu gerçekten 10-12 yaşındaki çocuklar oynuyo)

Oyunun 10 Milyon kullanıcıyı geçtiğini biliyor musun ?

Ve oynayanların çoğu 15-16 yaşında kişiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokolojik

quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Çocuk oyunu(grafiksel olarak bahsetmiyorum oyunu gerçekten 10-12 yaşındaki çocuklar oynuyo)

Oyunun 10 Milyon kullanıcıyı geçtiğini biliyor musun ?

Ve oynayanların çoğu 15-16 yaşında kişiler.

Dediğimi anlamadan yargılıyosun hemen, bir çok sitede çocuk oyunu diye geçiyo ben sadece bunu belirtmek istedim.
  • tr de takılıyorum.gelmek isteyen buyursun

http://www.wizard101.web.tr/wizard101_tr/game/
  • wizard 101 de nasıl suyun içinde baloncuk yapılır bilen varmı ?? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.