Şimdi Ara

Wizard101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda aradım ama oyun hakkında pek bir bilgi yok oynayan varmı acaba?

Site: Wizard101

Screenshots: Screenshots

Movies: movies

• Dün mmorpg sitelerinde gezerken buldum bu oyunu :D 8 mbdi setup indirip bi bakıyım dedim. Değişik bişi uğraşmak lazımda adamlar çok konusuyor uyuz oldum.
  • bende baktım buna bugün biraz gerçekten güzel yapmışlar.8 mb olarak iniyor oyun içinde güncelliyor kendini.Düel ler çok süper efektler ona keza ..

2009 yılının en iyi aile mmorpg oyunu seçilmiş.Tavsiye ederim.
  • Yükledim bilgisayarla bi duello yapıtırıyor başta gerçekten güzel oyun ama sitesini biraz inceledim P2P oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexaton

bende baktım buna bugün biraz gerçekten güzel yapmışlar.8 mb olarak iniyor oyun içinde güncelliyor kendini.Düel ler çok süper efektler ona keza ..

2009 yılının en iyi aile mmorpg oyunu seçilmiş
    .Tavsiye ederim.

Seçildiği siteyi yazsan bari..

Oyun P2P. Yanlış hatırlıyorsam da, Free Realms gibi oyundan zevk almak ve iyi duruma gelmek için para harcanan P2W oyunlardan birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

bende baktım buna bugün biraz gerçekten güzel yapmışlar.8 mb olarak iniyor oyun içinde güncelliyor kendini.Düel ler çok süper efektler ona keza ..

2009 yılının en iyi aile mmorpg oyunu seçilmiş
    .Tavsiye ederim.

Seçildiği siteyi yazsan bari..

Oyun P2P. Yanlış hatırlıyorsam da, Free Realms gibi oyundan zevk almak ve iyi duruma gelmek için para harcanan P2W oyunlardan birisi.

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/362/feature/3900/Wizard-101-Best-Family-Game-of-2009.html

oyunun kendi sitesinde de yazıyor.

• En iyi oyunu değil ne yazıkki. En iyi aile oyunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panasonic SC-BTT195
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

En iyi oyunu değil ne yazıkki. En iyi aile oyunu.

Ben ne yazmışım acaba oraya , ayrıca her yazdığım yazıyı size ispatlamak veya kaynak bulmak zorunda değilim.Neyse ben yazdım siteyi yoksa burda 3 gün 1 hafta sorar bana
  • tamam o zaman kusra bakma görmemişim
  • quote:

quote:

Ben ne yazmışım acaba oraya , ayrıca her yazdığım yazıyı size ispatlamak veya kaynak bulmak zorunda değilim.Neyse ben yazdım siteyi yoksa burda 3 gün 1 hafta sorar bana

Mmo dunyasinda tek bir otorite mi var da oyle yaziosun? Su siteye gore su yilda soyle yapmis de de herkes anlasin. Eksik yanlis mesajlarinla post kasmaya calisma.

• quote:

quote:

quote:

Mmo dunyasinda tek bir otorite mi var da oyle yaziosun? Su siteye gore su yilda soyle yapmis de de herkes anlasin. Eksik yanlis mesajlarinla post kasmaya calisma.

sorma arkadaşım bana ozaman.kendin araştır bul rahatla.Sana da bu son uyarım benimle uğraşmayı bırak çocuk avutmaya gelmedim

ben buraya.Her yazdığım mesajı veya cümleyi sana açıklamak zorunda değilim ve senin bu rahatsızlığına daha fazla katlanmak istemiyorum.

Benim forumda her yazdığım birşeye kulp bulmaya çalışıyorsun bu şahsi bişey yaptığın , zira aynı şeyleri başlarına yapmıyosun.Derdin ne açık açık

söyle .Anca beni rencide etmekten başka yaptığın bişey yok ama unutma bende bir insanım yani sonuçta benimde bir sabrım var.Dediğim gibi sorunun

neyse anlat burdan yazamıyosan pm den yaz bu tavırlarının sebebi neymiş bakalım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

quote:

quote:

quote:

sorma arkadaşım bana ozaman.kendin araştır bul rahatla.Sana da bu son uyarım benimle uğraşmayı bırak çocuk avutmaya gelmedim

ben buraya.Her yazdığım mesajı veya cümleyi sana açıklamak zorunda değilim ve senin bu rahatsızlığına daha fazla katlanmak istemiyorum.

Benim forumda her yazdığım birşeye kulp bulmaya çalışıyorsun bu şahsi bişey yaptığın , zira aynı şeyleri başlarına yapmıyosun.Derdin ne açık açık

söyle .Anca beni rencide etmekten başka yaptığın bişey yok ama unutma bende bir insanım yani sonuçta benimde bir sabrım var.Dediğim gibi sorunun

neyse anlat burdan yazamıyosan pm den yaz bu tavırlarının sebebi neymiş bakalım ?

Söyledi mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.