Şimdi Ara

Wizardın Giant ve party yaratıklarını kesememesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 51 lvl wiz var.2K hpsi var ama 45 lvl yaratıklarına tek atıyor ama giant ve party yaratıklarını kesemiyor kesene kadar ölüyor.Charı bota bırakacam ama bota bıraktınca sürekli oluyor.Siz wiz nasıl bota bırakıyorsunuz ve nasıl ölmüyor?Wizardın nasıl hp sini veya savunmasını yükseltebilirim?

• Wizz ptde kasar zaten o lvl de taxi ile ilerle 80den sonra bota koyarsın.
  • aynı sorun extremli xbowdada var 6 lvl assamda kasıyom gıantı kesiyorum ama nasıl 1 şans var ise bende

önüme 2 tane giant yada gp cıkıyor senin sorununa çözüm yok pek botta gianta veya partye dalma gibi seçenekler yoksa işin çok zor
  • Giysilerinin hepsi Str 5 ya da Str 4 vermeli, ayrıca olursa HP de versin ve +3 olsun en az. Yan build olarak Cleric açıksa Recovery Divisionı mutlaka kullanmalısın. Tüm bunları sağladıktan sonra kendinden en az 3-4 lv düşük mobların olduğu yere git; ama pt mobları bulunmasın. Ama benim önerim 80 levele kadar taxi ile gitmen. Ondan sonra da eu partilerine girersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 29 Mart 2010; 19:44:32 >
  • Ben 92 Wiz Kastım.Cleric.
    İtemleri iyi durumda idi.
    +3 +4 +5 set elinde +5
    Giant , Champion Pt , Pt alayı fıstı.

Düşük Lwde item yapamazsın . Ama biraz durumun varsa bir silver pre ve bir miktar gold ile rahatlıkla 80 i görürsün.Taxide tabiki.
  • her şey iteme bakar +5 FB set 1 lvl aşşagına koy süper kasılırsın bi de devil olsun hp %15 artırıyo ben bardım 99 giant rahat kesiyom
  • ben bu wizard kullanların 1-2-3 lwl alt mooblarda kasmalarına anlam veremiyorum botunuzu ii ayarlayın itemlerinizi +3-+4 yapın koyun kendi lwlinize

102 wiz sahibiyimm 96 lwldeyken charı bota 98 lere koyuyordum 100 hp 1200 mp ile yanınıza 50 vigor almanız yeterli arkadaşlar ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exp İçin Warrior
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gutierrrez

ben bu wizard kullanların 1-2-3 lwl alt mooblarda kasmalarına anlam veremiyorum botunuzu ii ayarlayın itemlerinizi +3-+4 yapın koyun kendi lwlinize

102 wiz sahibiyimm 96 lwldeyken charı bota 98 lere koyuyordum 100 hp 1200 mp ile yanınıza 50 vigor almanız yeterli arkadaşlar ..

tebrikler 102 olmuşsun.
  • Setin büyük önemi var tabi.Ama o Lv'da setle uğraşmayacağın için en iyisi ya taxi yada yatmasına alışmak.En az 4 Lv altı moblarda kastır ve magical vuranlar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Setin büyük önemi var tabi.Ama o Lv'da setle uğraşmayacağın için en iyisi ya taxi yada yatmasına alışmak.En az 4 Lv altı moblarda kastır ve magical vuranlar olsun

Bu ayrıntı da önemli. Ayrıca yan skill cleric ise Light Armor giyerek phy atak yapan moblara karşı defans sağlanabilir.
  • Ben zaten taxi ile kasıyorum ama skilleri farm için geri çekmem lazım 60 tane cursed heart toplamam lazım.Bu yüzden bota bırakıp kasacam.60 tane toplayınca taxi yapacam.
  • Takdiri ilahi..

şaka bi yana solo kasıyorsan cleric olmadan champion mobda bile zorlanırsın
  • 96 larda kasan arkadaş elinde sun vardı sanırım? nasil tek atıyordun 97lere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lobb

96 larda kasan arkadaş elinde sun vardı sanırım? nasil tek atıyordun 97lere?

Tosun vardır.
  • Wizartı cleric yapcaksın en az 72 lv e kadar taxilerde ilerle sonra itemlere Str ve stamina basman lazım + da şart Wizartı ayakda tutan itemlerden biride necklace earing ring dir bunları ii bişi yap bak bakem yatıyomu ben 74 wiz clericle 72 gp lerin pt gianatlarını rahat kesiyordum +4 +5 FB setle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.