Şimdi Ara

wizzard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunda yeniim staff açtım ama skillerini biliorum büyük ihtimalle clerik wizz açıcam hangi skilleri açıcaıma yardım ederseniz sevinirim clerik ve wiz içinden

• wizardin hepsini açacaksın galiba bende pek anlamıyorum wizardan,
  • yeni server de ise bard eski serverde ise clerickolmalı wizard böle onun için standarttır
  • Yeni Eski server fark etmez. Wizzard + cleric aç. ayrıca tüm skilleri maxla sp farm yapmadan da ksma sıkılırsın ilerde.
  • sen yeni serverlerde kaç tane wizard-cleric gördün benim gördüklerimin %90 ı wizard bardı
  • Wizardlarda bütün skilleri aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski serverda cleric,yeni serverda bard açılır.Bu bir gelenektir zaten . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Slayer

sen yeni serverlerde kaç tane wizard-cleric gördün benim gördüklerimin %90 ı wizard bardı

su anda yeni server ama bu arkadas charı ii bir lvl kasana kadar eskicek bence de en ideal cleric wizz,20 lvl yap gap 9 yap ve full onglarda sp kas taxilere gir,500k+ sp yaparsan skillerini rahat açar ve daha seri kasarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodsoul -- 12 Ağustos 2009; 20:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodsoul

quote:

Orijinalden alıntı: King_Slayer

sen yeni serverlerde kaç tane wizard-cleric gördün benim gördüklerimin %90 ı wizard bardı

su anda yeni server ama bu arkadas charı ii bir lvl kasana kadar eskicek bence de en ideal cleric wizz,20 lvl yap gap 9 yap ve full onglarda sp kas taxilere gir,500k+ sp yaparsan skillerini rahat açar ve daha seri kasarsın

Doğru diyorsun bniz bunu düşünemedik fakat arkadaşımızın bir yanlışı T_Erdem yeni server bard açmak bir gelenektir.Tabiki zorla değil

• bard da ii ama cleric daha çok tutuluyor ve bard olanlar kapatıp cleric açmaya başladılar
  • Onlara katılmıyorum.Bard yeni serverlarda çok işe yarıyor.Serverın 1 numaralı dancecilerinden olabilirsin
  • tmm haklısın ama yeni server mı kaldı sence? serverlar açılıryor adamlar 1 ayda 80-90 lvl kasıyorlar 7-24 boot ile,yeni diye bişey yok artık
  • Öylede,arkadaşın ne yapacağını ben nerden bilebilirim.Belki, 7 / 24 bot yapacak.
  • Baska Carına Farm Yaptırcaksan Aç wizard Ama 100e Kasıcaksan Açma Bence 43 lvl Bi wiz Sunglara Yatıyor Bi Chine Bow Kendi lvl inde Moblara yatmadan Kasıyor Ama Wizard 5 lvl Düşük Canavarlarda Kasman Gerekiyor Bu İşte Çok az exp Geliyor Tam Bi rezillik Sözkonusu Ben 43 e Kastım Elinde 42 sos +3 silah vardı ama sunglara 1 günde 15 kere yattı ve bıraktım Sıkılmıcaksan Açabilirsin wizard
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.