Şimdi Ara

Wlan Ethernet kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer aspire 5520G bilgisayarım kablosuz ağları bulamamaya başladı, ben de format attım, tekrar yükledim, hatta wlan atheros ethernet kartının sürücülerini de güncelledim. Kablo ile modeme bağlayınca internete görebiliyorum ancak kablosuz ağ bulamıyor.

Sorunum donanımsal olabilir mi? nasıl anlarım?
    Sorun donanımsal ise WIRELESS USB ADAPTER ile sorunumu çözebilir miyim?

Çok teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Öncelikle tüm driverler noksansız kurulmuşmu bakmak lazım.

Bilgisayarım/özellikler/donanım/aygıt yöneticisinden kontrol edin bakalım, driver yüklenmemiş donanım var mı? Varsa sarı işaretli olarak görünür zaten.
  • acaba düğmesinden kapamış olabilirmisin wireless i, hadi kapamadın bi fn tuşuyla kontrol et.
  • tüm drive'lar yüklendi, soru işareti yok hiçbirisinin yanında... hatta devre dışı bıraktım, tekrar devreye aldım, kaldırdım tekrar yükledim... cd sindeki sürücüden yükledim, netten indirdim yükledim(acer sitesinden) nafile...

Düğmesinden de birkaç kez kapatıp açtım... Bir seferinde aygıtı bulamadığını belirtti, ama şimdi Wlan etkin/Wlan devre dışı şeklinde yazıyor zaten...
  • USB wireless adaptör alsam sorun çözülür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzu_atalay

USB wireless adaptör alsam sorun çözülür mü?

Sorun donnaımsalsa, çözülemiyorsa elbette harici wi-fi adaptör işinizi layıkıyla görür. Netten bulabileceğiniz çok güzel ürünler var, g-sky 500mw kullanıyorum, kopma v.s. sorunu yok, realtek çipsetli güzel bir ürün. 30-40 liraya alınabilir.
  • Teşekkür ederim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.