Şimdi Ara

WLan(Wifi) Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha düne kadar herşey yolunda çalişirken evde annem temizlik yaparken modemi ellemiş sonrada modem kafayı yedı. Modemde bulunan WLan dişinda tum işiklar yanıyor bir tek o yanmıyor. 192.168.1.1'de WLAN etkineltirmiştm gene değişen birşey yok. 1 gündür nette araştırıyorum bir türlü bulamadım. Bu arada Win7 kulanıyorm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodi_man

Merhaba,
    Daha düne kadar herşey yolunda çalişirken evde annem temizlik yaparken modemi ellemiş sonrada modem kafayı yedı. Modemde bulunan WLan dişinda tum işiklar yanıyor bir tek o yanmıyor. 192.168.1.1'de WLAN etkineltirmiştm gene değişen birşey yok. 1 gündür nette araştırıyorum bir türlü bulamadım. Bu arada Win7 kulanıyorm.

Kardeş ttnet kullanıyorsan bir yerlerde wifi dügmesi vardır modeme daha dikkatli bak eğer bulamazsan yetkili servisi ara
  • Evet TTNet kulanıyorum Modemi HG521. Arkasinda duymesi var onada bastım değişen birşey olmadı hatta 3-5 kere bastım gene aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodi_man -- 8 Eylül 2012; 14:01:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodi_man

Evet TTNet kulanıyorum Modemi HG521. Arkasinda duymesi var onada bastım değişen birşey olmadı hatta 3-5 kere bastım gene aynı...

Kardeş yapman gereken şu bas biraz bekle sonra düzelebilir eğer düzelmezse direkman müşteri destek hattı
  • Modeme reset at olmazsa yazılım güncelle illaki olur...
  • arkadaşa katılıyorum onlar gereken desteği sağlıcaktır olmassa
  • Sabahtan beri arıyorum cevap veren yok ondan buraya yazıyım dedım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth ve wifi çakışması
    8 yıl önce açıldı
    Wifi sorunu?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğimiz gibi yap olmazsa modem değiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.