Şimdi Ara

WM 10 Digital Video Stabilization

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir WM10 ile birlikte sunulmasına karşın çok fazla merak edeni göremediğim bir özellik WM10 ile birlikte gelen DIS(Digital image stabilization)

Yabancı forumlarda vs bile çok az teste tabi tutulmuş durumda hatta çoğu kişinin haberi bile yok sanırsam bu özellikten

Şahsen videolardaki sallanmadan bıkan birisi olarak DIS imdada yetişiyor. Lumia 950 testlerinde bile sadece OIS li testler görmek artık can sıkıyor , sizden ricam WM 10 kullanan arkadaşların 30 saniyelik bile olsa DIS açık/kapalı şeklinde videoları buraya koyması bu sayede sistemin ne seviyede olduğunu görmemiz. Şu anki halini için merak edenler için ise alttaki videolara mutlaka göz atın derim

Unutmayın DIS için telefonunuzun CPU gücü ne kadar yüksekse etkisi o kadar iyi olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 18 Aralık 2015; 20:26:01 >

• WP 8.1'deyim şu an hocam kararlı sürümü beklemeye çekildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şu an 8.1 deyim Lumia 920 kullanınca zaten kısa olan batarya süresini beta sürümle daha da riske atamazdım Diğer kullananlardan bekliyoruz testleri
  • 512ler için önceden vardı kaldırdılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper bir konu bende W10 yok ama Sony Z5 sadece DIS ile ödüllü kameraya sahip olduğu düşünülürse DIS+OIS harikalar yaratır 😊
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam dxomark(Z5 e ödül veren site) ın incelemeleri malesef gerçekçi değil o yüzden oradan gelecek ödüllere güvenmeyin derim ama DIS e laf etmiyorum o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 18 Aralık 2015; 18:20:12 >
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    DIS olması için ne lazım Lumia Camera 5 mi? İlk defa senden duydum tüm W10 yüklü cihazlarda var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Tüm cihazlarda yoktur sanırsam 512 likler vs için , lumia cam 5 gerekliliği konusunda ise microsoft lumia camı sistemin bir parçası yaptı zaten o yüzden şu an kullanan bir çok orta ust seviye cihazlarda video ayarlarında olması gerekir diye düşünüyorum , wm10 kullanan arkadaşların donuşleriyle daha kesin bilgilere ulaşırız

• 8.1 kullanıyorum ama kararlı sürüm çıkınca denerim güzel bir olay.
  • Windows Kamera uygulaması ile değil mi ? Eğer bu uygulama ise dıs açık ve kapalı olduğunu nereden ayarlıcaz, göreceğiz ? Cihazım: Lumia 925- WM 10 Son Yapı
  •  WM 10 Digital Video Stabilization

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 18 Aralık 2015; 20:26:54 >
  • Lumia 925 kullanıyorum. O kısım bende yok.
  • Son Windows Kamera güncelleme ile o açıp kapatma ayarı kaybolmuş la. Yada gizleyip tamamen açık yapmışlardır belki de
  • Lumia 640XL de bulunmakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: VA Developer

Lumia 925 kullanıyorum. O kısım bende yok.

İşte bu kötü oldu.

• 930da da var

Lumia 950

Olsa denerdim ama maalesef :)
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Hocam ayar başka bir yere taşınmış olabilir yada farklı app de açık görünüyor olabilir detaylı baktınız mı ? Eğer ona rağmen yoksa güncellemeyle tekrar gelmesini beklemek lazım

Edit: Şimdi baktım da evet eski sürümde olan özellik şu an için kaldırılmış tekrar iso 12800 özelliği ile beraber geleceği söylenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 18 Aralık 2015; 23:29:03 >
    Tekrar gelecek olması iyi de neden kaldırırlar anlamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

WP 8.1'deyim şu an hocam kararlı sürümü beklemeye çekildim.

Bende

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.